Публикувано на 07.01.2022 / 9:24

ТОВА НЕ Е ПРОСТО БИТКА ЗА НОВАК, А БИТКА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Синът ми е държан като затворник тази вечер, но той никога не е бил по-свободен. От този момент Новак се превърна в символ, лидер на свободния свят, на бедните и онеправданите държави и хора.

Моят син Новак Джокович показа, че дори и една малка, но героична страна като Сърбия може да има най-добрия тенисист и атлет на всички времена и че истината не може да бъде скрита.

Днес той може да е в затвора, утре може да е в окови, но истината е като водата и тя винаги намира начин да излезе наяве.

Новак е като Спартак на новия свят, който не толерира неправдата, колониализма и лицемерието, а се бори за равенство на всички хора по света, независимо от цвета на кожата им, без значение на кой Бог се кланят и без значение колко пари имат.

Това не е просто битка за Новак, а битка за целият свят!

Сърджан Джокович, баща на Новак Джокович

Коментари 22 за
“ТОВА НЕ Е ПРОСТО БИТКА ЗА НОВАК, А БИТКА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!”

 1. Хм, значи ако не пуснат един обикновен човек – тишина. Но щом е един известен тенисист, ах, как може такова нещо? Такъв им е редът в Австралия, той не може да го не спазва. Ето го Джокович (Ноле) – краен сръбски националист – https://www.facebook.com/toni.kocev.73/posts/10221252121193178 ,

 2. Лудите, управляващи в целия свят не разбраха, гокичките, толкова си могат…
  Има го Най – Големият, там в Пространството, който е създал всичко това великолепие на Земята, Него не са го попитали дали може!
  Дружно всички в първи клас да повтарят, докато си научат урока.
  Дойде време разделно, истината и лъжата, доброто и злото, светлите и тъмните, няма средна позиция – или, или…
  Чудесата започнаха и дай Боже някои да се събудят най – сетне!
  Който не е разбрал какво следва ще бъде научен по трудния начин.

 3. Смърт на медицинския фашизъм по света и у нас!
  Свобода за Ноле!

 4. Ноле е доказал се боец с характер и разполага с висока трибуна от която всички ще го чуят. Аборигените да се бяха заключили отвсякъде, а не да подвеждат спортистите.

 5. В Канаде растет число заболевших неизвестной болезнью – Россия 24 ​https://www.youtube.com/watch?v=-jCPASS8JOo

  НОРМАЛНО!?!?!?

 6. Винаги съм считала (мое мнение, не ангажирам никого с него), че героите трябва да се следват, не почитат (с думи, цветя или възгласи).
  Такъв Герой е нашият Христо, роден (не случайно) на Рождество Христово. Всеки път на годишнините му се рецитират стихове (макар че публицистиката му е не по-малко гениална), поднасят се цветя на паметници… И какво от това?!? Мислите ли, че е доволен?!? Мислите ли, че очаква празен патетизъм от нас, виждайки че България загива и че отново се „люлее в робска люлка“?!? Дали не очаква да последваме примера му?!?
  Та сега за Джокович… Той своето решение си го е взел, само че тук не става дума за тенис и за това да викаме: „Давай!“, „Жесток удар!“ и т.н. Става дума за това- колко хора (колеги и не само) ще направят като него. Щото виждате, че с протести не става. Става с бойкот. Колко пъти съдът обявяваше „мерките“ (в различни европейски държави) за незаконни и ковид-лудостта си продължаваше по същия начин… Защо ли?! Ами, защото се ръководи от антихора, които са над закони и норми. От антихора, печатещи и разполагащи с парите на всички ни.
  Та думата ми е, че ако всички сърби (и фенове) не последват примера на Джокович, значи, че усилията му са напразни, а хората- обречени. Доколкото знам, в Сърбия също тече ваксинация, независимо с каква ваксина. Вучич ваксиниран ли е? Защити ли тенисиста Не искам да му се случи нещо, защото за тези две години бяха отстранени и „инфарктизирани“ много достойни личности и големи умове, които помогнаха на всички ни да разпознаем истината и да прогледнем. Не искам гениите като Ботев да са все мъртви без време, а страхливите посредственици да властват! Не искам достойните водачи и човеци- като президента на Танзания да биват убивани!… Защото докато продължават да загиват най-надарените свише, планетата Земя ще продължава да бъде Сатанаилско и Бафометово царство.
  Понеже нали знаете… Има един съвременен Герой, който направи в името на Истината и на Доброто много повече от Нобеловите лауерати- политици, лекари или творци… Този Човек е мачкан от години, преследван, затворен и тровен… На колко хора им пука и дреме за съдбата му?!? Колко президенти и организации се застъпиха за него и се опитаха да му помогнат реално?!?
  Думата ми е за Джулиан Асандж…(И за малодушното, сервилно човечество, което обича да принася героите си като жертвени агнеци.)

  1. Мария…!!!Ресторантьорите излезнали с Призива…или за всички Сертификат или за НИКОГО …Това показва колко ГЛУПАВИ и ЗАвисими са!!!Вземат им Свободата а те се БОРЯТ за ТРОХИТЕ!!!
   Вучич и ТОЙ е същата ПАСТА!!! Има една ЧУЖДИЦА …БАСТА !?!?!? Баста на всичките им мерки!!! Няма половин-БАСТА!!!

  2. Великолепен анализ, Мария!
   Точно и ясно, но малък детайл в цялата картинка.
   Лудите, управляващи в целия свят не разбраха, гокичките, толкова си могат…
   Има го Най – Големият, там в Пространството, който е създал всичко това великолепие на Земята, Него не са го попитали дали може!
   Дружно всички в първи клас да повтарят, докато си научат урока.
   Дойде време разделно, истината и лъжата, доброто и злото, светлите и тъмните, няма средна позиция – или, или…
   Чудесата започнаха и дай Боже някои да се събудят най – сетне!

   1. Вярвам в чудеса, но такива постъпки- като ритуалното публично дупчене (на артисти, журналисти или президенти) ме изпълва с тъга и печал. Давам си сметка колко нищожен, зависим и разглезен е човекът. Как трепери да не загуби не живота си, а привилегиите и удобствата си.
    Освен кръщенета и сватби вече има нов „религиозно-масонски“ ритуал, отвращаващ със своята показност и натрапчивост…А именно- Светата перфорация.

    1. Мария, това не е здравен фашизъм, това не е и комунизъм, това е неолиберализъм, власта на богатия, независимо кой и какъв е той!!! Власта на мутрите, х’урвите, доностниците и циганите!!! Та така.

 7. Дасаебауглаватадасаебанещастна,само скачам от недоносен комунизъм в див капитализъм и оттам право на щур докторски фашизъм…
  Баси късмета.

  Венсеремос.

 8. Това НЕ е ЗДРАВЕН ФАШИЗЪМ а БОЛЕН ФАШИЗЪМ!?!?!? ЗДРАВИТЕ ги ЗАТВАРЯТ защото НЕ желаят ДА БЪДАТ РАЗБОЛЯВАНИ!!!

 9. А защо нашият Григор не се откаже в знак на съпричастност към Джокович и против тези фашистки режими?
  Крайно време е да последваме Киргистан, тези бавно ни убиват!

 10. Адвокатът на Фаучи се опитва да надхитри Ранд Пол в Конгреса, моментално съжалява за това
  Започна да се говори за „ползата“ от ваксините и естественият имунитет и се иска отговор кой е давал напътствия на Байдън.
  Адвокатът на Фаучи се опитва да надхитри Ранд Пол в Конгреса, моментално съжалява за това

 11. Бъди силен Шампионе! Всеки нормален човек – ваксиниран и неваксиниран, взел решението по собствено желание, а не насила, е с ТЕБ!

 12. Аз съм Новак !
  Победата срещу ковидфашизма ще бъде наша !

 13. Госпожо Нинова, не само колекторски фирми тормозят народа по села и градове и паланки. В град Омуртаг вече е опасно да посетиш гроба на близък починал, имало там някакви банди които нападали хората и им крадяли чантите. Посред бял ден. Не разбрах добре цигани ли са, нелегални мигранти ли са, кви са, засега информацията е много оскъдна.

 14. от Телеграм: Преди шест месеца се ваксинирах не по мое желание..нямах избор… някои казваше че винаги имало…аз казвам че нее вярно… само един ден след втората получих много странични ефекти като едно от тях е че ми падаха здрави зъби другия от най страшните ефекти е че имам страшна проводимост на тялото когато доближа радио губише станция…. Цялата нервна система беше блокирана..не можех да се движа… очите виждах на далеч двойно… трудно подържах равновесие.стъпалата,на краката ми изгаряха…. Утре ще донапиша другите странични ефекти… после ще ви кажа..кои ми помогна… какво съм пил.. какво съм ял..ако мога да помогна ще го направя..но не правете моята грешка..вие поне имате избор..на свобода сте ….. аз нямах избор …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *