« Върни се назад Публикувано на 26.09.2021 / 10:16

ТОВА НАПРАВИ „ИЗЧЕГЪРТАНИЯТ“ КАДЪРЕН ЧОВЕК, ЗА РАЗЛИКА ОТ РАДЕВО-КАЦАРОВИТЕ ПЛАШИПУТАРНИЦИ БЕЗДАРНИЦИ!

Това, което виждате на снимките е старата сграда на Окръжна болница, популярното название във Варна на МБАЛ „Света Анна“, разговорно наричана „Бръшлянената сграда“.

Това, което виждате на снимките, е преобразената до неузнаваемост стара сграда на МБАЛ „Света Анна“ във Варна.

ПОРЕДНАТА промяна на МБАЛ „Света Анна“, наред с неспиращото обновление на болницата, наред с неузнаваемо ремонтирани и оборудвани операционни, е дело на ексшефа на МБАЛ „Света Анна“ д-р Красимир Петров.

АФЕРА публикува поредица от статии за отвратителното, безобразно, безпринципно, лобистко и поръчково нарочване за „изчегъртване“ на д-р Красимир Петров от страна на служебния министър на здравеопазването на Румен Радев – Стойчо Кацаров.

Чрез това напъвъне за „изчегъртване“ Кацаров обслужи монопола на „здравните олигарси“ във Варна, докато в същото време същият този Радев Кацаров лицемерно и фалшиво по телевизиите рецитираше, че се бори точно срещу „олигархията в здравеопазването“.

Грозната истина е, че във Варна Кацаров обслужи поръчково костовистките капии и интереси, монополизирали целия поток от кинти в здравеопозването.

„Връщането на държавността“, „новия морал“, „почтеността“ на радевият здравен министър, който трябваше да бъде шутиран от Радев още на десетия ден от министерстването си, но той го набута и в днешното служебно правителство без грам свян и срам, е всъщност либизъм за частни интереси.

Това, което виждате на снимките е малка част от онова, което направи със СЪРЦЕ д-р Красимир Петров за варненската МБАЛ „Света Анна“.

Защото е КАДЪРЕН, ЧОВЕЧЕН И МЪЖКАР!

За разлика от радевите-кацарови плашипутарници, войнстващи бездарници.

Да се знае!

Веселина Томова

«