Публикувано на 26.08.2021 / 8:24

ТОВА, КОЕТО СТАВА Е ОТВРАТИТЕЛНО. ТОВА НЕ Е МЕДИЦИНА. МНОГО ПАРИ ВЛИЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ

Писнало ми е. Темата ми е писнала. Глупостите са ми писнали. Писнало ми е. Но край няма. Пак ограничения, пак маски, всеки ден манипулиране по медиите. Това не е медицина. Много, много пари усвояват.

Преди да продължа, ще уточня, че съм лекар. Работя точно на първа линия. На първа линия, където личните лекари отказват да преглеждат суспектните за китайския вирус, но ние не отказваме.

Това, което става е  отвратително. Ето защо.

Диагностиката (установяването, че пациента страда точно от този вирус) е Пунта Мара. Включително и ползвания основен тест (дава 30 процента фалшиви позитивни резултати и 30 процента фалшиви отрицателни. Използването му е отречено официално в САЩ.)

От това следва, че официалните  ежедневни справки – толкова изследвани, толкова заразени, са Пунта Мара.

Това означава, че никой не знае колко са заразени от ковид, колко от грип, колко от парагрип и т. н. (Две години няма нито един обявен с грип??).

Есента, както се е случвало и случва стотици години, ще дойдат другите, сезонни, аерозоли вирусни инфекции. А те ще продължат всичко да преписват на ковид. Това не е медицина. Много пари влизат в различни джобове.

Това беше едната Пунта Мара – фалшивото обявяване на ковид.

Другата Пунта Мара – всеки ден обявяват – толкова починали от ковид.

Уважаеми, всеки ден в България умират средно 300-400 човека. Всеки божи ден.

Огромната част от тях от сериозни, хронични заболявания. Една много малка част от тях, умират от насилствена смърт.

Съобщенията за смърт се издават въз основа на КЛИНИЧНАТА ДИАГНОЗА. В НЕЯ НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНСКАТА, ВАЛИДНА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА.

ПОВТАРЯМ. В СЪОБЩЕНИЕТО НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДОВЕЛА ДО СМЪРТ СЕ ПИШЕ ЕДИНСТВЕНО ОТ ПАТОАНАТОМИТЕ, ПАТОЛОЗИТЕ, КОИТО СЛЕД СМЪРТТА ИЗСЛЕДВАТ ТЯЛОТО НА ТЪКАННО , КЛЕТЪЧНО И СУБКЛЕТЪЧНО НИВО. САМО ТЕ ИМАТ ПРАВОТО И ЗНАНИЕТО ЗА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА.

В БЪЛГАРИЯ, ПАТОЛОЗИТЕ УСТАНОВЯВАТ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА САМО ПРИ НАСИЛСТВЕНА СМЪРТ И/ИЛИ ПО ИСКАНЕ НА СЪДА.

В РЕЗЮМЕ. ЕЖЕДНЕВНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ ЗА СМЪРТ ОТ КОВИД СА ГРУБА ЛЪЖА, МАНИПУЛАЦИЯ. ЗАСЛУЖАВАТ ЗАТВОР ЗА ТОВА.

Спирам, стана много дълго. Няма да пиша за ваксините, за маските и подобни.

Ето едно конкретно мое предложение.

Подготвят отново да затворят училищата.

Предвид многото Пунта Мари. Предвид многото несъгласия на родители.

Двете министерства да предложат в едно училище следното.

Децата на родители, които не приемат тези ограничения се обособяват в един клас, за който няма да има никакви допълнителни ограничения. Но училищните власти ще осигурят базисните хигиенни изисквания – проветряване, стаята и коридорите, няколко ултравиолетови лампи в стаята, добре поддържани тоалетни с топла вода, сапун и санитарна хартия.

Резултатът. Твърдо убеден съм, че нищо няма да стане. И да. Ако някое дете се разкиха,  не означава че го е хванал ковид.

Панчо Панайотов

Коментари 40 за
“ТОВА, КОЕТО СТАВА Е ОТВРАТИТЕЛНО. ТОВА НЕ Е МЕДИЦИНА. МНОГО ПАРИ ВЛИЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ”

 1. Българка, следя коментарите Ви във форума и оставам с впечатлението че сте интелигентен човек.
  НАИСТИНА ли НЕ разбрахте, че във всички „в@ксини“ (векторни или не) се съдържа графен оксид. ИМА 3 независими експертизи, които го доказват безспорно! Излязоха документи от лабораориите на Файзер.
  В една доза от 30 милиграма се съдържат 15 милиарда нано-частици графен. Ако приемем, че чов. тяло се състои от около 70 милиарда клетки, значи трябват 2-3 дози за да се получи пълно насищане.
  Графен оксида създава структури – нано-интерфейс в телата на хората.
  Именно поради тази причина като страничен ефект се наблюдават тромбози, коагулации и в последствие сърдечна недостатъчност, миокардит и т.н.
  Графен оксида във в@ксината е причината за страничните ефекти, които Вашия лекар е получил.

 2. Към днешна дата няма никакъв циркулиращ коронавирус. Такъв вероятно беше изпуснат през пролетта на 2020 и той премина подобно на лека грипна вълна /“Първата вълна“/ . След това мутира /делеция на изкуствените генни участъци в РНК/ и ИЗЧЕЗНА. Върна се към природния си начален вариант, непатогенен за хората. От юни 2020 няма никакви „пандемии“ , „вълни“ , всеки който му се привиждат такива е обект на психиатрите. Лъжата е бомбастично гигантска и се гради на медийното облъчване, както и върху фалшификатите PCR

 3. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  В Израел започна рязко покачване на честотата на същия COVID.
  https://ic.pics.livejournal.com/el_murid/16552936/1752062/1752062_600.png
  Израел е страна с един от най -високите проценти ваксинирани в света. Всъщност по -голямата част от населението, с изключение на тези с противопоказания и непълнолетни, вече е преминало през процедурата.
  https://ic.pics.livejournal.com/el_murid/16552936/1752272/1752272_600.png
  Изводът може да бъде направен абсолютно недвусмислен – стратегията, основана на процента на ваксинация, не работи. Тя се провали. Разбира се, можете да кажете, че трябва да се ваксинирате на всеки шест месеца – но ако не сте ударили с глава бетонна стена от първия път, обикновено веднъж е достатъчно, за да разберете, че трябва да го направите по някакъв начин. Например, заобиколете стената.
  Но ако говорим за чисто медицински аспект на проблема. Тънкостта е, че медицината и тази „епидемия“ са две вселенски, които не се пресичат. Задачата не е да се лекува населението, а да се решат напълно различни задачи под прикритието за борба с COVID. Елиминирането на правата и свободите на гражданите например. Но тази задача се изпълнява много ефективно. И така няма причина да очакваме по някакъв начин медицинската логика да бъде взета под внимание. Медицината и човешкото здраве нямат нищо общо. Мама не ти е отгледала цвете. „Епидемията“ е за нещо друго.

 4. Още преди година трябваше да сме се справили с това престъпление!
  В България освен зомбирани бабички има и интелигентни хора, способни на критично мислене.
  От ежедневните ми контакти мога да определя, че поне 50% от българите са наясно, че КовиD е измама.
  Другите 50% мога само да ги съжалявам: хем внимават да не ядат ГМО и харни с оцветители, хем с лекота се съгласяват да им бъркат в носа с някаква клечка, за която НЕ ЗНАЯТ ДАЛИ СЪДЪРЖА poly capro lactone (да, „теста“ съдържа PCL) и да позволяват да ги набодат с някакви течности, за които се знае че са експериментални и че съдържат графен.

  1. „Смърт по рецепта“
   https://www.youtube.com/watch?v=XAv_0mWSCqw
   Смърт по рецепта“ е наистина интересен филм, който позволява на хората да разсъждават върху случващото се около тях. Темата на филма е от значение за всички – това е здравето. Този филм засяга всички, които търсят лекари в живота си. Трудно е да се изброят всички теми, засегнати в този филм, но ето някои от тях: тестване на ваксини върху деца в цяла Най -любопитното е, че фармацевтичните компании, които сами разработват ваксини, провеждат клинични изпитвания на своите ваксини. Интересно, нали? В този филм участва и Галина Петровна Червонская – висококвалифициран специалист в областта на ваксинологията, вирусолог с дългогодишен опит.

   1. Благодаря, ще го гледам.
    Знам, че с нас си правят НЕНКАЗАНИ експерименти от десетилетия. КобиD не е първия.
    И ние позволяваме това като стадо безропотни говеда.
    Да не споменавам, че се нарушават десетки закони, международни конвенции, Конституции и т.н.

 5. Лице в Лице от 19.08.2021 г.

  https://btvnovinite.bg/bulgaria/simidchiev-80-ot-zakupenite-vaksinite-ne-sa-izpolzvani.html

  Депутатът д-р Симидчиев, зам.-шеф на парламентарната здравна комисия, бивш член на Националния Оперативен Щаб за Ковида до април т.г… :

  „80% от закупените ваксини не са използвани.
  Хибридна истина е, че ваксинираните се заразяват и разпространяват вируса“

  Въпрос М.Цънцарова – минута 2.00:
  И на БСП е направило впечатление, че има 47 млн.лв. в актуализацията… за нови ваксини, при положение, че имаме налични 5 млн.дози?

  Д-р Симидчиев:
  5 милиона дози са налични, но ще бъдат закупени още 1.5 милиона дози.
  Това се налага заради заложените неустойки по договора, а те са 100% от стойността на ваксините.
  Тъй че, дали ще ги вземем или не – трябва да ги платим!“
  ………..

  Защо, човечество прекрасно?

  1. Договорът с ваксините да ви прилича на Договора с Ам.ВЕЦ-ове??? Преди седмици писах Свободните журналисти да се поразровят за този Договор за ваксините…но нейсе!!! Парите са много и стигат за Всички???

  2. Ето това бил големия зор за актуализацията на бюджета. А аз погрешно си мислех че беше за заплати на бюджетните лапачи/
   (Е, то нали са скачени съдове, откъдето и да го погледнеш,, все е вярно)

 6. Валентин КАТАСОНОВ
  26.08.2021

  Израиль подсадили на иглу ревакцинации

  Массовые прививки не спасают людей от вируса

  Когда кампания вакцинации только разворачивалась, ВОЗ ставила в пример Израиль, который вакцинировал население наиболее энергично. ВОЗ провозгласила ориентиром для всех стран 60-процентный охват людей прививками (доля населения, получившего хотя бы одну дозу вакцины). Израиль начал вакцинацию в середине декабря 2020 года и достиг данного «норматива» к 19 мая с. г. Все с нетерпением ждали в Израиле чуда: превращения этой страны в территорию, свободную от COVID-19.

  Однако после мая Израиль притормозил темпы вакцинации. На данный момент (23 августа) у него доля частично (одна доза) или полностью (две дозы) вакцинированных составляет 63,32% населения. И у Израиля самый большой срок (из крупных стран) по времени пребывания в «зоне безопасности» – более трех месяцев с момента достижения в мае «норматива» в 60%.

  В июне израильские власти планировали отменить жёсткий режим карантина, но на очень короткий срок, после чего жесткий режим был восстановлен. А чуда, которого ждали, не произошло. После некоторого улучшения статистика заболеваемости от вируса снова стала расти. Власти сделали акцент на доведении вакцинированных до «полной кондиции», и к 23 августа число полностью вакцинированных (две дозы) составило 58,41%.

  Вакцинирование в Израиле осуществляется двумя препаратами – Moderna и Pfizer / BioNTech. Интересно, что договоренности о поставках крупных партий этих вакцин в Израиль были достигнуты ещё до их регистрации в США.

  А поскольку чуда не произошло, не нашли ничего лучшего, как списать сохранение напряженной эпидемиологической ситуации в стране на новый штамм „дельта“. Мол, вакцины Moderna и Pfizer / BioNTech были не вполне «заточены» под эту модификацию вируса.

  Для описания текущей ситуации в Израиле уместнее говорить не о чуде, а о кризисе и даже катастрофе. Приведу некоторые статистические данные на 25 августа: общее число случаев заболевания (заразившихся вирусом COVID-19) – 1 011 223; общее число умерших после заражения вирусом – 6 880. Более показательны относительные значения в расчете на 1 миллион жителей: число заболеваний составляет 108 431; число смертей – 738.

  Если сравнивать с другими странами, это очень высокие значения. Более высокие относительные уровни заболеваемости зафиксированы лишь в Грузии, на Бахрейне и на Мальдивских островах. По относительному уровню смертности Израиль среди почти полусотни азиатских государств, по которым ведётся статистика, занимает восьмое место (более высокие значения у Грузии, Армении, Бахрейна, Омана, Ливана, Иордании, Ирана).

  Посмотрим на ситуацию в Израиле в августе. Согласно оперативным данным, за последнюю неделю (18-25 августа) в стране заболело 53 676 человек. Примерно такие недельные показатели фиксировались весной. По итогам предпоследней недели этот показатель был равен 44 071 чел. Соответственно, число людей, заразившихся вирусом, выросло на 22%. За последнюю неделю в Израиле умерло после заражения вирусом 176 человек. Неделей раньше этот показатель равнялся 133; прирост смертности за неделю составил 32%.

  По относительным показателям заболеваемости и смертности за неделю (в расчете на 1 миллион жителей) Израиль оказался в группе очень неблагополучных стран. С 18 по 25 августа относительный показатель заболеваемости составил 5 756 человек. Для сравнения: в России число заболевших за неделю в расчете на 1 миллион жителей было также высоким – 978 человек, но по сравнению с Израилем этот показатель ниже в 5,9 раза. В США данный показатель был очень высоким – 3 125, но ниже, чем в Израиле на 46%.

  24 августа в Израиле официально подтвердили более 12 тыс. случаев заражения. В Минздраве Израиля заявили, что речь идёт об одном из самых высоких суточных показателей за весь период пандемии. Предыдущий рекорд был зафиксирован 18 января 2021 года – 10 118.

  Что мы имеем? Израиль вернулся на те позиции, которые он занимал по части заболеваемости и смертности от вируса в начале года. Властям Израиля следовало бы задуматься, правильным было ли решение о всеобщей вакцинации. Может быть, стоит остановить процесс прививок (а в планах было охватить прививками и детей) и подумать о других способах противодействия вирусу? Например, перенести центр внимания на лечение подхвативших заразу. Однако израильский Минздрав все усилия сконцентрировал на вакцинациях и почти не интересуется методами лечения зараженных, а также методами профилактики, иными чем вакцины.

  Вакцинация себя дискредитировала, но израильские власти продолжают опасный курс. В конце июля было принято решение о том, чтобы уколоть вакцинированных третьей дозой препарата. Этот третий укол получил название «бустер». Некоторые эксперты отмечают, что решение о бустере было принято при полном отсутствии информации о его эффективности, и это не сулит ничего хорошего. Минздрав Израиля заявляет, что даже если ревакцинация не поможет, она не причинит вреда, но доказательств безвредности не предоставляется.

  Президент Израиля Ицхак Герцог, которому 60 лет, 30 июля получил третью дозу вакцины. В тот же день премьер-министр Израиля заявил: «Я призываю пожилых людей, которые уже получили две дозы, получить и третью. Это защищает от тяжелой болезни и смерти».

  К 16 августа уже миллион граждан Израиля получили этот самый бустер. Сейчас число трижды уколотых приблизилось к полутора миллионам. Позитивного влияния на статистику заболеваемости и смертности не отмечено. Через некоторое время нулевую или даже отрицательную эффективность вакцин спишут на появление какого-нибудь нового штамма.

  А в Израиле уже говорят о том, что может потребоваться и четвертый укол. Некоторые специалисты не исключают, что вакцинация может стать неотъемлемой частью жизни Израиля. Если в начале года большинство граждан достаточно послушно следовали призывам премьер-министра Биньямина Нетаньяху и министра здравоохранения Юлия Эдельштейна пройти вакцинацию от COVID-19, то сейчас в обществе раскол.

  Всё большее число граждан страны начинает задумываться над словами группы еврейских алармистов, которые еще в начале года говорили, что Израиль избран в качестве «испытательного полигона» и в стране готовится «вакцинный холокост». Один из таких алармистов – Владимир Зеленко. Это проживающий в США ортодоксальный иудей и известный врач родом с Украины. Он известен большими успехами в лечении инфицированных вирусом COVID-19 (он вылечил, например, американского президента Дональда Трампа). В недавнем видео-выступлении перед раввинами Зеленко следующим образом охарактеризовал ситуацию с вакцинацией: «Израиль – это самая большая лаборатория в мире… Я считаю, что сегодняшнее израильское правительство виновно в совершении опытов над своим собственным народом».

  История с вакцинацией в Израиле касается не только евреев. Израиль продемонстрировал, что массовые прививки не спасают людей от вируса. Наоборот, они усугубляют ситуацию, становясь по отношению к людям миной замедленного действия.
  https://www.fondsk.ru/news/2021/08/26/izrail-podsadili-na-iglu-revakcinacii-54322.html

 7. КАКЪВТО ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДАТ СА ПОДЛОГИ НА АМЕРИКАНСКАТА ПОЛОИТИКА …….ИЗМИСЛЕНА Е ПАНДЕМИЯ С ПИК ,ТОЧНО НА 15 СЕПТЕМВРИ…..ТЕ ДЕЦАТА НЕ МОГАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ КАКТО БИЗНЕСА,,,,НО ПАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯТ…….БАВНО НО БЕЗМИЛОСТНО УНИЩОЖЕНИЕ…….НА КОЙТО СА ПРОТЕГНАЛИ РЪКА ЗАПАДНИТЕ КОРАТОРИ ‘НАСТЪПВА ХАУС И КРЪВОПЛИТИЯ …..ОЧАКВА НИ СЪДБАТА НА УКРАЙНА И АФГАНИСТАН…ТОВА ЩЕ Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ “ЧОВЕШКИ ПРАВА“ВИДЯХМЕ ЧЕ И ОТ КЛОУНИТЕ НА ИТН НИКАКЪВ К@Р НЕ СТАВА!!!!

  1. Сега поне виновниците са идентифицирани – Здравните чиновници, и оперативните щабари.

   Баце също

 8. Вирусът е смъртоносен, той е военна разработка на китайците, отзовала се на „свобода“ в Ухан или чрез ядене на заразено лабораторно животно – панголин или случайно от заразен лаборант. Такива са фактите, а останалото е реакция на вече съществуваща заплаха. Както самите китайци казват – ако пропуснеш шанса да забогатееш в интересни времена… и те забогатяват, а ние, защото сме умни и начетени подаряваме ваксини с изтичаща годност на Македония и Украйна. Имаме ваксини, но нямаме интелигентен народ, който да се ваксинира. Това не е лошо, местните не случайно са били и още са роби, снишават се изчакват и в някой случаи опасността от само себе си отминава или става турско присъствие, комунизъм, та дори и си търсим „цар“ от дегенеративните хазарски династии в Австро-Угария. А никой не е безсмъртен, все пак, като не се ваксинирате, защото ще ви чипират и убият и така ще умрете неваксинирани, това е в реда на нещата. Темата не е и за смъртта, а за лъжата, като се самозалъгвате не можете да разберете, че трябва да бъде наказан комунистически Китай за престъплението, което е извършил спрямо хилядите българи умрели от вируса и не забравяйте – на Земята има 20 генетични групи и няколко кръвни, всеки народ е част от тези групи, а нашият е силно омешан, представете си, че умират само азиатските дегенерати с хазаро-мангалски произход – масово.

  1. Ххахаха, разсмя ме!!

   Четеш ли че в Израел никаква файда от ваксинацията ?!????
   Аз имам всички ваксини по българската ваксинационна програма и не съм против ваксините като средство за борба с заболяванията базирани на други биологични видове – вируси, бактерии и паразите!

   Проблема на такива като теб че не разбирате тънкия момент и не желаете да се информирате, като това че корона вирусите ги има отдавна 30 години на миналия век са открити първите заболявания причинени от корана вирус върху кучета , кокошки и прасета и от тогава има доказани прехвърляния върху човек но не по този начин по който в момента ни разказват. Също не сте наясно че има ваксини и лекарства за животните отдавна. Най-странно е че в хор всички управници скочиха и взеха да се грижат за хората. А толкова глад и болести има по планетата Земя.
   Та имайки го корона вируса много вероятно хората които имат кокошки, прасета и кучета да са прихванали вируса, тялото ви да се е преборило с него и да имате имунитет! Още по -лошо е че така наречените тестове доказват че имате нещо в тялото си но дали сте болен не показват. Самите мерки за борба с болестта са неадекватни!! НЯМА БОРБА С БОЛЕСТТА, А КОНТРОЛ ВЪРХУ БОЛЕСТТА И ЕТО ТУК НЕ ГО РАЗБИРАТЕ ЧЕ КОГАТО СЕ БОРИМ ЦЕЛТА Е ДА ИЗЧЕЗНЕ, А СЕГА САМО ДА Я КОНТРОЛИРАМЕ !! КОНТРОЛ И БОРБА НЕ СА ЕДНА И СЪЩА ДУМА И ИМАТ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ЗНАЧЕНИЯ!!

  2. Безотговорен съм, ако ходя на открито в дъждовно време и ме намокри!

 9. д-р кмет Панчо ,говори и прави всичко ,което да привлече внимание към себе си и да бъде интересен , пък му идва и времето отново да е в политиката ,така де ,няма само Стойчо Кацаров да се изявява , та нали той го направи политик. А това което пише за кражбите в здравната система и лъжливата статистика , всеки го вижда и знае.

  1. „Обективен“ …. ех, не можете да се сдържите и да не клъвнете завистливо.
   А д-р Панайотов, освен добър лекар и е твърде умен, ИНТЕЛИГЕНТЕН човек.
   Факт.

 10. Понеже днес доц. Кунчев тръби по медиите, че щял да казва истината ето въпроситена които трябва да отговаря (и да казва истината):
  1) От кога е член на фондациите на Ротшилд и на Гейтс?
  2) Кога са правили симулация на днешната пландемия, през 2001г. или през 2016г.?
  3) От кога имат „чудотворните“ ваксини на разположение, от 2000г. ли?
  4) Четвъртата доза ли ще съдържа графена за българите или още третата?

  Ей така, все истини които може да каже ама надали. Присто и ясно и нас българите трябва да ни зомбират:
  https://youtu.be/dn0bU289LP4

 11. Д-р Панчо Панайотов е голям симпатяга, пич, бунтар – честен и почтен Човек!

  Повечето „стари“ Лекари, истински Доктори, като д-р Панайотов – знаят как да се справят с „отровите“ налазили човешкото тяло.

  Те спазват основното правило в медицината: „Първом – НЕ ВРЕДИ!“

  Браво за ценните идеи – хигиена и малко „електрическа“ помощ с УВ-лампите, тъй разпространени в детските градини и началното училище преди 1989 г. !!!!
  И всички бяхме здрави!

  Имало значи начини БЕЗ да се УВРЕЖДА здравето на децата – да се ЗАЩИТЯТ от заразите!
  И не само те.

  Вчера писах за новото откритие „апартите за озониране на въздуха“, изобретение отговор на „новите опасни вируси вредители“ след 2001 г., писали сме го и миналата година!,

  обаче както казва д-р Панайотов – попаднали сме в плен на Пунта Мара или Пунта Марите…

  Изчезна ли ДОБРОнамереността към човешкия индивид – дете, възрастен, старец, обитаващи Планетата?!
  Човекът е най-висшето РАЗУМНО същество на Земята, пише в научните книги.

  1. озонатора отдавна го има като средство за борба с бактерии, патогени и др.

   Дори има българско изобретение ползващо озонатор за консервиране на домати !!
   В складовете за зеленчуци и плодове се използват озонатори за забавяне на гниенето !

  2. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Зевс-е, повече от 40 (четиридесет) години озонирането е промишлен метод за пречистване на вода.
   Чети бе, човек!

  3. Колеги Жеко и Караколюовите…. става въпрос за НОВО откритие на озонаторите.

   За ново НОВО!! 😉
   Естествено, че системите за озониране на въздуха са познати отдавна.
   Но ясно сме написали – „ново откритие“ на апарати за озониране на въздуха.
   Това се прави със специално модифициран обогатен ОЗОН – ново откритие!

   Ето линк към разработката – на проф.Жеко Ганев!

   Който вярва, че има решение – може да прочете внимателно и да разбере, че за изненада, успехът е в различното необичайно средство за борба!
   Който се съмнява – нищо не можем да направим, каквото и решение да се предложи! … 😉

   https://www.infoz.bg/bulgaria/6808-coronavirus-ozonirane-elphi-tech

   ……………………………….
   Цитат 1:

   „Властите в Китай реагираха много бързо, след като правилно разбраха, че трябва да въздействат ФИЗИЧЕСКИ на вируса. !!
   Това, което направиха е, до леглото на всеки заразен да поставят инсталация, която на базата на моликулярни сита задържа азота, но освобождава кислорода в помещението и до болния човек да има КОНЦЕНТРАЦИЯ на кислород, която е около три пъти по-голяма от обичайната, обясни професорът.

   Приложена е и технология за превръщането на кислорода в озон. (!)

   Това е ефективно, защото АТОМНИЯТ КИСЛОРОД унищожава коронавируса за 2 секунди. (!!!)
   Другите методи на дезинфекция са много по-неефективни и по-бавни.
   Хлорът например го унищожава след 8 часа, твърди физикът.“
   ……………………………………

   Цитат 2:

   „Озонирането се използва отдавна и големи корпорации са създали уреди с битово приложение, а също и инсталации за големи пречиствателни станции.

   Разликата с разработките на екипа на проф.Ж.Ганев е в това, че всички други съоръжения произвеждат молекула на озона, при която трите кислородни атома са разположени под ъгъл от 120 градуса, като равнобедрен триъгълник.

   Този озон обаче не е активен – категоричен е проф. Ганев.
   Съществуват 18 вида озон, като разликите при тях се определят от разновидностите на валентните връзки между атомите.

   Озонаторите на проф.Ганев произвеждат озон, при който единият атом е изместен под различен ъгъл и това се оказва КАЧЕСТВЕНО РАЗЛИЧИЕ, защото този вид ОЗОН НЕ създава никакви радикали, когато попадне в човешкия организъм.

   Поводът да свързваме озона с коронавируса е, че този, който екипът на проф.Ганев и само още една американска компания произвеждат, МОГАТ ДА СПРАТ РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на COVID-19, като унищожават вируса за секунди. !!!!!

   „Ние сме намерили способ да произвеждаме озона, който е доказано успешен дезинфектант“ – обясни проф. Жеко Ганев.

   Приложението на озонаторите може да бъде във всякакъв мащаб –
   от малко помещение, което се ползва за офис или в дома, до концертна и спортна зала и дори при открити СТАДИОНИ и големи градски пространства… „““
   ……………………………..

   Още важно любопитно на посочения линк.
   Безвреден ЗАЩИТНИК на здравето и живота на хората – просто и гениално!
   🙂

 12. Изпарението, горещата шапка и отварата на вещиците.
  Маргарет Ана Алис (https://margaretannaalice.substack.com/p/the-vapor-the-hot-hat-and-the-witches)

  Имало едно време една успешна страна. Изведнъж в кралството плъзнал слух, че из въздуха се носи невидимо изпарение. Много изпарения бяха преминавали преди, но това било толкова необикновено, че изисквало необикновена реакция.

  Изпарението, глашатаите ревали, можело да те убие по всяко време и навсякъде. Можело да го пипнеш с говорене, дишане, или пеене. Можело да го пипнеш също и като стоиш или ходиш твърде близо до някого. Дори и чрез игра. А най-страшното от всичко – можело да го пипнеш, без дори да разбереш.

  Единственият начин да се предпазиш бил да се скриеш вкъщи, далече от хората, и да си търкаш ръцете с прозрачно желе, винаги щом докоснеш нещо. Търговците спрели да търгуват, учениците спрели да учат, хората спрели да се виждат с други хора.

  Всеки ден глашатаите крещели бройката на хората, които били пипнали изпарението, въпреки че повечето дори не разбирали за това, защото се чувствали съвсем нормално, само доста по-изплашени. Те разбирали, че са го пипнали само заради едно определено заклинание, което магьосник записал преди да дойде изпарението. Магьосникът бил казал, че това заклинание не можело да се използва за изпарения и не можело да каже дали хората са пипнали изпарението или не са. Но тъй като магьосникът вече бил умрял, съветниците на краля решили да използват заклинанието и така хората разбирали, че са пипнали изпарението.

  Глашатаите крещели новите смъртни случаи толкова често, че гласовете им загрубели. Почти всички, които умирали, били много, много стари, или много, много болни, или много, много дебели. Почти никой друг не умирал, и на края на годината се оказало, че са умрели същата бройка хора, както и миналите години.

  Но все пак това било много страшно изпарение, и цялото кралство трябвало да се промени заради общото благо. То вече не било успешно, но кралят наредил да се изсекат още монети и ги хвърлил на поданиците си, за да не забележат веднага колко се влошили нещата.

  Накрая казали на хората, че можело вече да излязат от скривалищата си и пазарът може да отвори отново, ако всички спазват определени правила. Те трябвало да носят гореща и сърбяща шапка върху очите и ушите си така, че изпарението да не може да влезе през очите и ушите им. Те трябвало да скачат пет пъти напред и пет пъти назад, ако случайно се окажели прекалено близко до друг човек. И, разбира се, трябвало да си търкат ръцете с прозрачно желе, след като докоснат нещо.

  Имало и хора, които мислели, че шапките изглеждат глупаво и дори било малко опасни, след като им било трудно да виждат и да чуват, и освен това се потeли с тях през лятото. Скачането отнемало толкова много време, че хората не можели да свършат почти нищо. Когато тези хора не си носели шапките или не подскачали, останалите ставали много, много ядосани и казали, че била тяхна вината, че хората се разболявали и умирали и че не можели да живеят както преди. Някои дори носели по две или повече шапки за допълнителна защита срещу анти-шапкарите и анти-скачачите.

  От време на време, кралят казвал на хората да се скрият обратно вкъщи, защото много хора били пипвали изпарението. Те не можели да работят, пазаруват или да посещават хората, които обичат. Нямало какво да правят вкъщи, освен да слушат глашатаите, които винаги викали на хората колко уплашени, ядосани и обидени трябвало да се чувстват всички заради анти-шапкарите и анти-скачачите.

  Изведнъж хората видели надежда. Няколко вещици, които били по-богати от всички кралства на света заедно, предложили да направят отвара, която хората трябвало да преглъщат от време на време, за да ги пази от изпарението – но това щяло да стане само ако всички я изпиели заедно.

  След няколко месеца вещиците направили няколко отвари, като всяка си имала собствен аромат – грозде, портокал и тропически пънч, и били готови да ги изсипят в устите на хората. Каквито и отвари да се били правили в миналото, вещиците трябвало да ги пробват години и години, докато се убедят, че да безопасни, преди да ги дадат на хората. Обаче сега, изпарението било толкова страшно, че те пропуснали всички тези стъпки, за да може да спасят хората по-бързо. Дори кралят издал специален декрет, с който се забранявало на хората да преследват и нараняват вещиците, ако нещо се случело с тях, след като изпиели отварата. Кралят събрал 3/4 от всички монети, които бил събрал от хората тази година и ги дал на вещиците.

  Почти всички едвам изчакали да изпият гроздовата или портокаловата или тропическата отвара. Те се хвалели и казали на всички, че са изпили първо и втори питие. Когато срещнели някой, който не искал да пие, те ставали много, много сърдити. Глашатаите казвали на всички да крещят на хората, които не искали да пият и да ги наричат анти-пиячи, защото била тяхна вината, че не можело да се върнат обратно към живота преди изпарението.

  Нещо странно ставало с хората, които изпили отварата. Някои от тях пипнали изпарението, но това било защото това било нова версия на изпарението, което вещиците не били планирали. Но все пак било важно да се изпият и двете дози от отварата, защото било по-добре, отколкото да не ги пиеш въобще. И за да бъдеш в безопасност, все пак, глашатаите казвали, че трябвало да се върне носенето на шапки и скачането, въпреки, че много хора никога не били спрели да носят шапки и да скачат, защото ги е било страх, или по-лошо – за да не ги помислят за анти-шапкар и анти-скачач.

  И още по-странни неща се случвали. Някои от хората, които били изпили отварата, умрели веднага или малко след като я изпили. И за разлика от хората, които умрели от изпарението, тези хора много често били много, много млади, или много, много здрави, или в много, много добра форма. Глашатаите никога не казали за тези умрели хора. Ако някой все пак кажел за тях, те го наричали анти-шапкар, анти-скачач и анти-пияч.

  Да бъдеш анти-пияч било най-лошо от всичко, защото всички знаят, че трябва да пиеш, за да живееш. Ако си срещу пиенето на отварата, почти сигурно си и срещу пиенето на вода, а всички знаем, че не може да се живее без вода.

  Не всеки, който пил отварата умрял. На някои само им се случили странни неща с телата. Те се тресели през цялото време, или получавали редки заболявания или забелязали, че части от телата им просто спрели да работят. Те били или на легло, или осакатени, или наранени по различни начини и не можели да живеят така, както преди изпарението или дори след него. Глашатаите не казали на никого и за тези хора също.

  И накрая били хората, коити пили отварата и им нямало нищо, засега. Отварата не била тествана за повече от няколко месеца, така че никой не бил сигурен какво ще се случи в следващата, по-следващата година или по-нататък. Също така това бил друг вид отвара, за разлика от предишните видове. Тази отвара променяла нещо вътре в теб, което не можело да се върне обратно. Хората също трябвало да пият нова версия на отварата на всеки няколко месеца, и кралят трябвало да продължава да дава 3/4 от монетите на кралството на вещиците завинаги, или поне докато имало кралство.

  Всички оживели, които пили отварата, били благодарни на вещиците и им благодарели за спасяването на животите им. Те гордо показвали знаците на техните бузи, които значели, че са пили отварата. Тези, които я пили два пъти имали два знака.

  Тези, които нямали знаци били обвинявани за проблемите на кралството. Не им било позволявано да пазаруват или да учат или да участват в обществения живот. Те били посрамвани и избягвани, защото били заплаха за хората в кралството. Тези хора искали да напуснат кралството, но не им било позволено да пътуват без двата знака, и освен това, в другите кралства положението било същото. Нямало място, където хората не били изплашени от изпарението и където не задължавали всеки да изпие отварата.

  Скоро кралят решил, че анти-пиячите били толкова опасни, че трябвало да бъдат затворени в тъмницата, докато не се съгласяли да изпият отварата. Те били свободни да изберат който аромат искат. И ако отказвали да я изпият, те просто си оставали в тъмницата. Всичко зависело от тях.

  Минала година, после още една. Все по-малко хора оставали в кралството. Накрая, толкова малко хора били останали, че кралят не можел да събере достатъчно монети, за да плати на вещиците. И в останалите кралства било така. Те решили да се съберат заедно в едно голямо кралство, за да може да съберат достатъчно монети, за да купят отварата.

  След като минали още 8 години, не били останали достатъчно хора в света, за да се плати на вещиците. Владетелите решили, че всичко, което досега е принадлежало на хората, вече принадлежи на голямото кралство. Хората още можели да живеят в техните колиби, но нямало да притежават нищо. Те можели да припечелват с труд – дори можело да ги пратят да правят отварата!

  Хората вече не трябвало да решават какво искали да правят или какви да бъдат в живота, защото голямото кралство решавало за тях. Хората не трябвало да плащат за нищо, защото всички поданици имали еднакво малки количества от необходими неща. Всички изглеждали еднакво, действали еднакво и мислели еднакво.

  Повечето хора не помнели какво било преди изпарението. Някои дори не знаели, че имало и такова време.

  Господарите, от друга страна, никога не искали нищо. Нито техните приятели, глашатаите. Вещиците били най-богатите от всички – и заслужено, след като спасили света от смъртоносното изпарение.

  И не след дълго нямало повече поданици. Господарите, съветниците, глашатаите и вещиците имали всички богатства на света само за себе си и заживели завинаги щастливо.

 13. Увжаеми доктор Панайотов,
  моля Ви Вие и Ваши колеги (истински лекари) да проучите въпроса с цифровата следа във ваксините.
  Благодаря

  1. Просто си пусни блутута и освен разпознаваемите устройства на тел. увни тв и т.н. виж колко цифрови кодове се появяват. Аз така вече следя жената из къщи, че я ваксинираха. И не се шегувам.

 14. Гледайки видеото по горе…???
  Евреите хиляди години претендират да са Свободни но явно са Роби на собственната си психика!!! Робска душа!!! Дали клеймото ще е на Фараона или на Файзер -те го приемат!!!

  1. Между Фараона и Файзер имаше и един друг!? Господа Евреи, не ме карайте да мисля, че е бил прав! Точно Вие! Вие със звездата на Давид на ревера! Вие от Освиенцим! Вие които възкръснахте за живот, но го отдадохте на Дялвола и Мамона!

 15. Короно-истерията е като Демокрацията …всички говорят за Нея но Никой не я е виждал !!! Вирусът Химера!!!

  химѐра
  Значение на думата химера
  мн. химери, ж. Нещо нереално, непостижимо, измислено; блян, мечта, мираж, утопия, илюзия. Празни химери.
  прил. химерен, химерна, химерно, мн. химерни.
  прил. химеричен, химерична, химерично, мн. химерични

 16. Естествено, че всичко е Пунта Мара. Обаче Пунта Марата се завъртя с бясна скорост и няма измъкване- благодарение на някои „ангели в бяло“ и на някои, грижещи се да „ни информират“. По принцип се наричат лекари и журналисти. По принцип, де!
  Пробата със свинския грип не успя да достигне такива нива на абсурдност, именно благодарение на честните журналисти и лекари. Сега „грешките са изпипани“ и всички са в железни клещи. Срам и позор за човешката раса- да търпи абсурдния план на 1% психопати!
  Г-н Панчо Панайотов, не се срамувайте заради чуждия позор! Гордейте се, че не сте си продал душата на дявола!

  1. Те и за това обявиха проф. Люк Монтание, че бил „изкуфял“ защото им го каза в очите, че вирусът е с изкуствен произход……Ноо фармамафията го смачка.

 17. Поклон и аплодисменти за д-р Панайотов! И го моля, ако чете този коментар-нека по-често и яростно да отстоява истината, а мерките, които е изложил са истинските и тези, които всъщност помагат най-много! Често проветряване, защото става дума за аерозорна инфекция, а при хубаво време може и на отворени прозорци, сапун и топла вода във всяка училищна тоалетна! Здрави и слънчеви деца без отвратителните парцали по лицата им! Пробудете се хора, защото цялото това зло се е насочило с маски и съмнителни инжекции към децата ни, към децата на България и целия свят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *