« Върни се назад Публикувано на 01.03.2023 / 19:43

ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ С ЛИСТИТЕ КОПРИНКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ МУ СЕ ВИКА „ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ“ И Е ПРЕСТЪПНО

Няма безплатна социология, както и Христо Иванов няма да си отвори устата безплатно по БТВ.

Неслучайно вехти социолози рапортуваха бодро точно в деня на регистриране на листите, че ПП и ДБ щели да стават първа сила на междинните избори през април.

Със същата социология в ръка Христо Иванов обещава компенсация с държавни постове на всички функционери и партегеносета на ПП и ДБ, непопаднали на избираемо място в листите.

Трайте, баби, за постове и за хубост. Не вдигайте гюрлутия и не се бийте за депутати като гнома и кака Цона, защото бай ви Прокопиев ей сега взима властта и ви урежда на софрата я като министри, я областни, я по Пътя на Копринката някъде в митниците, я шефове на някоя тлъста агенция.

Ей и социологията на Алфа рисърч (или Алфа финанс холдинг беше?) дава първото място на прокопиевите юнаци.

От “Пътя на Копринката” са най -добре. Те си сложиха капии безплатно по повечето листи на малките партии, останали без спонсори – ей го водача в Пловдив на Стефчо Янев, дето ужким нямал нищо общо с баш Зеления чорап на всички зелени чорапи.

Вие му вервайте на Румбата Радев, че Кирчо и Асенчо му паднали от небето. Сигурно са му паднали от кемтрейлса, с който пръскат срещу пестициди в мозъка на жълтопаветната агитка след вдигнатия юмрук на фонтаните.

Това, което правят с листите Копринков, Христо Иванов и Кирил Петков му се вика “Търговия с влияние” и е престъпно, а не само срамно, но в потъналата държава никой не се интересува от избори, защото те нищо не решават.

Наказателният кодекс и той лежи смъртно ранен при потъпканата от Радев и Кирчо конституция. Решенията за Теритотията и без това се взимат на друго място.

Николай Бареков

«