Публикувано на 03.05.2021 / 9:20

ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ КАТО КРАДЕЦ НА СТАТУСИ, УТРЕ ЩЕ Е КРАДЕЦ НА ФОНДОВЕ

Светослав Трайков – кандидат депутатът на „Изправи се, мутри вън“, който не спря да краде статуси и да плагиатства, докато хвърляше яйца. Бивш възторжен кадър на ГЕРБ – Варна, екс пресаташе на ГЕРБ – Варна, а сега под крилото на Арман Бабикян, свързан със сайта за фалшиви новини „информиран. нет“. За едната бройка и той не се набута в парламента като „ново лице“, но пък продължава да краде чужди мисли.

Това, което имаме като крадец на статуси, утре ще е крадец на фондове.

Георги Дренчев

Коментари 6 за
“ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ КАТО КРАДЕЦ НА СТАТУСИ, УТРЕ ЩЕ Е КРАДЕЦ НА ФОНДОВЕ”

  1. Споко. Не влезе в тоя Парламент, в следващия пък-хич, щото Маяма и Дуото са аут. Поне туй е сигурно. Ама знае ли се дали няма да се присламчи някъде другаде?

  2. Няколко дни преди Великден написах, че БЪЛГАРИЯ е на този си хал заради това, че са се навъдили прекалено много М@стии, Ибрикии и Минеtчии от рода на Светослав Трайков.
    Тези индивиди се плодят дори в критични моменти за всякакви биологични видове-например в условия на замърсена атмосфера, при африканска чума, дори при Трите български вълни на COVID-19.
    Обяснението за прекомерното развъждането на М@стии, Ибрикии и Минеtчии в България е само едно и то е свързано със съществуващите благоприятни условия за патологичното удебеляване на кожата и мозъчната ципа, по-известно в политическата медицина като Сorium collum barabbas latro densissima Bulgarica.

  3. Соросоид!!!Съществително-нарицателно за Политикопроституиращи лица продаващи Националните ни Интереси!!!

  4. Тази отрепка първо лиза задницата на вонящата Тиква а сега лиже минджата на разкрачената Кюстендилска прости.тутка !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *