« Върни се назад Публикувано на 14.12.2019 / 20:25

ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ КАТО ИДИОТИ В ЦЪРКВАТА. ПЕРАЛНЯ НА ГРУПИРОВКАТА НА ТИКВАТА

ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ КАТО ИДИОТИ В ЦЪРКВАТА. ПЕРАЛНЯ НА ГРУПИРОВКАТА НА ТИКВАТАНадпис на оградата на столичен храм.

Не знам какво да кажа и как да коментирам, но ще попитам: ако църквата проповядва идеята за божието сътворение на света, подборно ли е създаването на живите същества. Ако Господ е създал хората, животните извънземните ли са ги донесли и не са ли и те божии създания…?!

С какво точно се осквернява това място, ако се хранят животните в района му и кое точно му е святото с този надпис на оградата….

И въобще какво е църквата и религията в тази държава – капка милосърдие по празниците, с което да изкупим недомисленото и егоистично поведение през останалото време на годината….

Марияна Дживтерова

Бележка на АФЕРА: Надписът олицетворява това, което имаме като идиоти в БГ Църквата. Същата БГ Църква, която по времето на патриарх Неофит е с рекордно присъствие на педерасти в нея. Същата БГ Църква, която се е превърнала в пералня на пари откъм Групировката на Тиквата и същата БГ Църква, която понеже, защото, обаче е извън държавата, вместо масово да бъдат извършени арести заради пране на пари в нея, Гешев и Цацаров са изтъпанени на фото с патриарха, който се прави на болен и че едва ходи, а иначе нищо му няма. Същата тая БГ Църква, която се е превърнала в търговско дружество и бакалия, без грам милосърдие и състрадание.

«