Публикувано на 13.01.2022 / 10:19

ТОВА Е СНИМКАТА ОТ 12 ЯНУАРИ!!!

Това е снимката от 12 януари!!!

Вижте посърналите, безучастни, гузни лица

на мъжете от Полицията.  Наредено им е

да пазят срещу Народа…

А те са си част от него!!!

Затова Асена Сербезов е в ступор. Не знае на кой Бог да слугува.

Затова Лена спасява Кирчо със сладки думи.

Затова ще сменят методиката за определяне на мерки

Протестът все пак УСПЯ.  Въпреки арестуваните автобуси.

Въпреки Костадин Костадинов.  Въпреки медиите…

Има надежда за нас, българите, и за децата ни.

26% подложени на терапия е световен и европейски рекорд.

За здравомислие народно!!!!!!!!!!

И ще харесваме Джокович. Невероятен театър им спретна.

Цял свят го наблюдава.  Повечето ръкопляскат.

Като е  13-ти, нека да е 13-ти.

Михаил Мирчев

13 януари 2022

Коментари 13 за
“ТОВА Е СНИМКАТА ОТ 12 ЯНУАРИ!!!”

 1. Поздравления за партия „Възраждане” и всички честни хора подкрепящи и взели участие в протеста. Гражданското неподчинение е силен инструмент за постигане на кауза, но има и други , които
  могат да засилят ефекта. Ето какво правят едни честни и отговорни хора в Англия:
  1/https://dailyexpose.uk/2022/01/06/mayor-of-london-notified-of-icc-criminal-complaint-filed-on-behalf-of-the-uk-people-update-from-mark-sexton/.
  2/https://dailyexpose.uk/2022/01/07/police-investigation-covid-19-vaccine-safety-violations/.
  Подобни съдебни искове до ICC (международен криминален съд за престъпления срещу човечеството) в Хага вече са подадени от подобни организации от Германия и Италия
  Аз вярвам, че партия „Възраждане” има достатъчно капацитет да инициира подобен акт и съм абсолютно убеден, че и в България има достатъчно честни и отговорни учени,лекари-медици (не търговци в храма), юристи и други които могат да застанат с имената си зад един такъв иск.
  Каквото и да си мислят и да правят господата Геитс, Фаучи и цялата им сатанинска котерия няма да им се получи. Втори Нюрнберг ще се състои и те ще са там за да отговарят.

 2. В България нещата ше се оправят когато милиционерите станат колкото пенсионерите в момента.
  А пък пенсионерите ше останат само тия дето са в Родопите нависоко и надалече…
  И не си получават пенсийте,де,защото по тях ще ги докопат !!!

  Венсеремос.

 3. 12-ти Януари – 12 реда жандармеристи. Требе следващия митинг да е на 1-во число.

 4. Фашагите от промяната вън, да си ходят, измамници и мошеници ,пуделчетата на каишка от задкулисието. Всички телевизии са на страната на изгряващото Слънце РАДЕВ смотаняка, Ботушчето и Киро Лъжецо ,Харвардските измамници. Новите политически проститутки в името на народа и морала могат само да крадат. Инфлацията и високите цени кацнаха с комунистически самолет.

 5. Понякога ми е жал за тези момчета, и те са българи, и те си обичат родината и семействата, и децата!

  Онези, които биха дечурлигата под колоните миналата година, не са от тях, всички го знаем!

  По-късно гледах „народните представители“ как бутаха шкафове пред вратите и прозорците на парламента, двама с голи кратуни даже се сбиха, не ги разпознах и няма значение…..
  НАРОДНИТЕ… НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДАТ ВОДАЧИ НА ТЕЗИ, КОИТО ГИ ИЗБРАХА, А ДА НЕ СЕ КРИЯТ ОТ ТЯХ!

 6. Гражданско неподчинение му е майката.

  1.Отказваме да се ваксинираме задължително/който иска да се ваксинира доброволно/,
  2не им стъпваме във фашистките магазини и заведения,където искат ЗС ;
  3.ако ни искат за нещо ЗС отказваме да им го представим,дори и някои от нас да го имат като им искаме правоспособност дали имат правода искат такава проверка и
  4. Тези на които са възложени задачи да проверяват ЗС /отказват да ги изпълняват/
  5. В резултат на изложеното ЗС ще е „хартиена фигурка“….

 7. Истинската полиция се видя в Румъния – като един излезнаха хиляди служители на реда, заедно с полицейските автомобили с пуснати сирени. Организирани от синдикатите им срещу т.нар. Ковид законодателство. И властта там клекна. Къде са тук полицейските синдикати или ги има само когато става дума за пари. Скоро и пари няма да има, защото някой все пак трябва да изкарва нещо за огромния публичен сектор – цяла армия чиновници, полицаи, военни, учители и т.н. Само с взимане на дългове няма да стане.

 8. Вижте какво и полицайте са хора и те имат семейства,деца и родители. Тях също ги притискат да ги дупчат „служебно“ ,но нямат право да протестират все още затова. Така ,че правилните ходове не са свързани с конфронтация с полицията ,а с привличането й на страната на протеста с цел да се активират и техните синдикати в тази насока.

  Би било разумно споредмен веднъж седмично от водещите медици у нас : д-р Г.Тодоров,доц.А.Мангъров,д-р Пл.Пасков ,д-р А.Първантова да се прави официално искане за среща с представителите на „ваксинаторите“ и ако последните откажат товада се свежда до знанието на хората ,а ако приемат да сепредава официално от медиите за да сечуят аргументите и позициите настраните.

 9. Вижте вдясно как полицая си пуши цигарата и хич не му пука за хората и за проблемите, които са ги довели да протестират срещу потъпкването и ограничаването на човешките права. Все едно, че този служител не е човек и утре, ако системата го освободи като ненужен какви граждански и човешки права ще има той?! Или президентите, министър-председателите, политиците, полицаите и всички останали притежаващи сега власт и обществено положение – са нещо по-специално и различно от човечеството?

  А този полицай не беше единственият, който си пушеше спокойно докато хората протестираха срещу това анти-човешко отношение към българските граждани и към живота и здравето на нашите семейства – вижте видео кадрите в новините от вчера.

  Защо тези, които са избрани и призовани да защитават реда, закона и правата на гражданите стоят срещу тях?

  Защо? Докога?

  Бог да ни е на помощ!

 10. Страх, голям страх ги тресе всички нас**ни боклуци, които продадоха нас, продадоха държавата ни. Тези които слугуват не на народа, за което са избрани, а на чужди господари за тридесет сребърника. Продадоха всичко, продадоха и душите си. Но няма да ви се размине. Държите се за властта като удавник за сламка, защото много добре знаето, че това ви е последното спасение. Че от там изходът за вас е един – на подсъдимата скамейка. За престъпления срещу човечеството. А краят ви е близо – Нюрнберг 2 наближава!

 11. Посърнали, посърнали, ама като те подгонят с палките ще схванеш, че това е само израз на досада, а може и очакване да поступат протестиращите, заради които са изкарани да студуват с часове!

  Тогава друга песен ще запееш – толкова примери от протести, на които полицията тренира върху протестиращите… това да не е стокхолмски синдром?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *