« Върни се назад Публикувано на 09.08.2023 / 17:05

ТОВА Е ПЪТЯ БЪЛГАРСКИ – НАДЕЖДА ЗА РЕШЕНИЕ, ЕУФОРИЯ, ИНФАРКТ

Като всеки човек, и на мен ми е трудно да се погледна отстрани. Знам, че като всеки един, и аз имам своите странности, дефицити и лудости, но не се считам за гад, например. И всеки път когато открия подобен намек към себе си, действително отделям време за анализ. Опитвам се да се променям. Наистина.

Ще си помислите: “Тоя пък, защо ни занимава с личните си проблеми?!”

Ами, защото наглостта на публичните ни герои вече минава всички приемливи граници и като гледам, вместо по-добри, те всички стават все по-лоши. Имам чувството, че въртележката на лудостта се е завъртяла толкова силно, че вече никой не може да я спре. И ме е страх, че безвъзвратно навлизаме във време ужасно. А цената, която ще трябва да платим накрая, ще бъде извън възможностите ни.

Съгласен съм с Вежди за курвите. Но също така мисля, че и лудите се събудиха. Но още по-важно, лошите хора също се събудиха. Днес именно те са героите на деня и под лицемерните им усмивки все по-ясно прозира чудовищната им човеконенавист. Тези лица ни презират. Те дори въобще не ни броят за живи. Увлечени в изпълнението на чужди заръки, те са готови да мачкат. Нещо повече – да убиват.

Единственото, което ги интересува, е сигурността и комфорта на техния гъз. Нищо друго.

Не знам как ще се справим с тази отрова. Честно да ви кажа, съм по-скоро песимист. Прекалено е голяма омразата, а народопредателството е с чудовищни размери. Надявам се, все пак, над този народ отново да изгрее слънце, но със сигурност преди това ни предстои буря. Невиждана за днешните поколения буря; буря, която ще отнесе много глави и дървета; буря, която ще доведе до приливни вълни от сълзи, кал, мъка, но и пречистване. Може би.

Или както казваше баща ми – уважаеми пътници, добре дошли на борда, корабът потъва, вода има за всички. Такъв е пътят български – надежда за решение, еуфория, инфаркт.

Късмет ви желая!

П.С. От 72 часа група ентусиасти с пари се опитват да сринат куп сайтове и да унищожат още при старта проекта MediaMall. Няма да стане. Ако трябва ще пишем на Зукърбърг и ще го направим партньор. Не ви се вярва? Търпение му майката.

П.С.П.С. На горната снимка още съм млада недохранена кранта жадна за авантюри. Сега вече съм арабски кон. Смених си пола. Нещастници.

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: „….Тези лица ни презират. Те дори въобще не ни броят за живи. Увлечени в изпълнението на чужди заръки, те са готови да мачкат. Нещо повече – да убиват.“

Бруталното престъпление, хакерски тероризъм, поръчан и изпълняван от онези, които управляват, чрез верното им консилиери „експерт“, срещу Mediamall.ihfo, Big5 и АФЕРА продължава. Страхливите нарцисисти психопати леят огромни пари за да ни убият словото и журналистиката.

Това е мъничка илюстрация с какво се бори само АФЕРА в последните 70 часа:

270 милиона заявки за последните 24 часа. 36 хиляди% нарастване на заявките за един час!

Да не говорим за Big5 и Mediamaii.info.

Сатанински изчадия, убийци на свободата на духа, словото и журналистиката. Убили вече народа, който го няма и не трепва дори.

Сатанински сърца в лайна увити.

С нас, психопати късопишковци, сте се объркАли, обаче! Бием се до дупка! Можете да ни смачкате с огромните си КРАДЕНИ ПАРИ, но, понеже сте неверници, да ви кажа под секрет: такава карма ви чака, че не само вас ще покоси, а децата ви! Хайде, бакалъм!

«