Публикувано на 13.08.2020 / 17:37

ТОВА ДАЛИ Е РЕПУБЛИКАНСКО?

ТОВА ДАЛИ Е РЕПУБЛИКАНСКО?

Това, дали е републиканско?

Георги Дренчев

Коментари 31 за
“ТОВА ДАЛИ Е РЕПУБЛИКАНСКО?”

 1. Североатлантическата ми логичическа система ме кара да мисля,че замяната на целувките уста в уста м/у политици по време на социализЪма с целуване на ръка по време на демокрацията е малко недостатъчна…
  Далеч по-добре би било да се целуват по гъза.

 2. Единственото положително в тази гнусна ситуация е, че Цецо от злоба разбива структурите на Бокоите тиквеничета и колкото да се прави на света вода ненапита – хората помнят и няма да му дадат никакъв кредит на доверие!

  1. KAKTO NA EDINIJA,,TZARVUL,,NE TRJABVA DA SE VJARVA,TAKA I NA DRUGIJA…KOMPLEXITE I EGOTO IM GI KARAT DA SA ,,VAV VLASTTA,,..SAMO MISALTA,CHE NJAMA DA SA ,,TAM,,…,,ZAMRAZVAT ,,OT STRAH…TOVA NE SA,,POLITICI,TOVA SA,,TZARVULITE NA BAY GANJA,,…

 3. ,,След вчерашните инциденти премиерът разпореди от днес нататък да преустановим всяко отношение с Футболния съюз, включително и финансово, до подаване на оставка на Борислав Михайлов, председател на БФС“, допълни още Кралев. След подадената оставка на Борислав Михайлов като президент на БФС, на 18 октомври 2019 г. Касабов е избран за изпълняващ длъжността президент на БФС до насрочване на нов конгрес.

  През 1986 г. Михаил Касабов е вербуван от агент от Второ главно управление на Държавна сигурност под псевдонима „Иван“. Сътрудничи на 03 отдел „ФРГ, Австрия, Франция“ във Второ главно управление по линия на Западна Германия. Съдружник е във фирма–длъжник – „Астра спорт“ ООД, София, която има два дълга към Банката за земеделски кредит в размер на 924 млн. и 340 млн. неденоминирани лева, и лихви към главницата в размер на 159 млн. и 8 млн. лева. (Асен Агов взима няколко милиона долара по 20 лева, връща ги при 1600 лева. 80 пъти по-малко връща.) Борисов взе скалпа на Боби Михайлов, ГДБОП нахлу в …

  1. Абе, Спартакус, каква връзка има Мишо Касабов със статията, та го оплюваш по подобен начин? И това ти го пише цесекар, въпреки, че сегашния врид.шеф на БФС е левскар в червата и вероятно има нещо общо с ликвидирането на нашия любим клуб. Хайде да се съобразявате поне малко с форумите и поставените въпроси иначе за всички става ясно, че такива като вас само тролят за да размиват…И още нещо – ако е вярно това, че е сътрудничил на българското контраразузнаване говори само положително за него. А пък че е единственият българин, личен супердобър приятел на легендата на световния футбол Франц Бекенбауер, член е на първите 100 в листата на „Байерн“ и го познава целия футболен елит на планета означава и още нещо – колко правилно е подходило преди промените ВГУ-ДС точно към него, човекът израсъл във ФРГ. Но тогава имахме служби, защото в тях работеха с потури, тъй като имаха мадури. А сегашните са с дънки, защото под тях са само трънки…

   1. …AMI,,TZESEKAR,,..ZA,,VRAZKITE,,NA F.BEKEMBAWER S ,,GERMANSKOTO,,BND,NESHTO MAY NE SI CHUVAL….POVTARJASH,,MANTRI,,NA,,VERBUVANI,,AGENTI..AMI TOCHNO ,,VAV VRAZKA,,S TOVA CHE MISHO KASABOV BESHE ,,VERBOVCHIK,,PO,,NEMSKO NAPRAVLENIE,,DO 1990G/ZATOVA ,,MU VDIGA TELEFONA,,..POPITAY RUMEN PETKOV/TOY E,,INFORMIRAN,,..HA/HA!

   2. Мутренско нахлуване в БФС. Намеса на диктаторът. Назначаване. Почти година, БФС е в оставка, още. Още в този случай, Рапонът се държи като вожд и жрец, всичко тече от него и към него. Друга воля не трябва да има.

 4. –Я?? още една Целуниръка?? (освен Барни Ръбъл) – само че малко злобно и алчно стиска ревера на Капоне и буквално целува ръкава (имам чувството че е като захапка на прегладняло куче) )))) Чудя се женското „съсловие“ в ГЕРБ какво целува?? ХМ !! Догатвам само,, ,,-явно целува „нещо си“ в клекнало положение )) Партията на Целувките по ИНТИМНИТЕ ЧАСТИ)))

 5. „ТОВА ДАЛИ Е РЕПУБЛИКАНСКО“?
  РАЗБИРА СЕ!
  ПЪРВО МУ ЦЕЛУВА ГЪЗА,А ПОСЛЕ РЪКАТА!!!

 6. ЦвЦв е прекрасен пример за всеядността на българските политици. Няма нито един от тия нещастници, който да не се е пребоядисвал във времето по няколко пъти в зависимост от моментната „конюнктура“…

 7. Цеко цункай му уя на Мутрьо ве , що не се наведеш да му вържеш обувките

 8. Какво стана,нали бяха първи дружки,заедно копаха трупове с багер и се хвалеха пред западняците,следови кучета се награждаваха с пържолка,а българите били като кучета и трябвало да се държат изкъсо.Всичките му гафове са достатъчни за сто оставки.

 9. Лайняр си беше Цвъкито, лайняр си и остана .

  Лазеше пред Чкмеджето, но явно че от „Америка за България“ са го светнали, че гемията на Тиквата потъва и той се появява кЪт републиканец .
  Същият боклук като нефелен адвокат Ристю .

 10. ЗА ВСИЧКИ ПО СВЕТА И У НАС, КОИТО ОСПОРВАТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА Е ЗАВЛАДЯЛА ТОТАЛНО ДЪРЖАВАТА.
  НЕКА ВИДЯТ ТАЗИ СНИМКА, ПРЕД КОЯТО БЛЕДНЕЕ ДОРИ ФИЛМЪТ „КРЪСТНИКА“, В КОЙТО ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ В СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ СЕ ПРОЯВЯВАХА ДОРИ КАТО ДЖЕНТЪЛМЕНИ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ ТИЯ ДВАМАТА – БОКО МУТРАТА И ЦЕЦО КРАДЕЦО И ЦЯЛАТА КАМАРИЛА СА ДОЛНОПРОБНИ ПРОСТАЦИ, НО МНОГО ПО-ГОЛЕМИ УБИЙЦИ, КАТО ЗА ЦЕЛТА ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ ИЗПОЛЗВАТ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МОЩ КАТО БУХАЛКА И СРЕДСТВО ЗА ТЯХНАТА ПРОФАШИЗОИДНА ДИКТАТУРА.
  НИКАДЕ ПО СВЕТА МАФИЯТА НЕ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ХУНТА, ОВЛАСТЕНА С ВСИЧКО ОТ БЕЗУМНИ ИЛИ ПЛАТЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ.
  БОРБАТА ЗА ИЗЧИСТВАНЕТО НА СЕГАШНАТА НИ ТЕРИТОРИЯ ОТ ШАЙКАТА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ТРУДНА, НО НЕ И НЕВЪЗМОЖНА АКО В НЕЯ СЕ ВКЛЮЧАТ МНОЗИНСТВОТО
  БЪЛГАРИ, НЕНАВИЖДАЩИ ТЕЗИ БАНДИТИ.

 11. „Управникът трудно може да бъде преместен от първо на второ място, но много лесно от второ – на последно“

 12. Еее, не се брои това – тук Цецко е без брада и още не е бил републиканец.
  С брадата сега вече му е дошъл и републиканския уклон и вече не би целувал ръка и други неща на монарха Тиквун.

 13. За любовта, граници няма.
  Защо ли си мисля, че тия „убавци“ от снимката – при евентуалното им влизане в едно ново НС, ще се оженят отново.
  Разбира се, в името на едни нови – още по-пълни чекмеджета на нощни шкафчета и още по-луксозни апартаменти – този път не със самостоятелни асансьори, а с площадка за хеликоптер.

  1. Умникът от помощното училище казва, че ГРОБ ще вземе под 500 хил. галаса, а неговата „атлантическа“ до 500 хил. гласа. Та се чудя какви ще да са тези олигофрени, които ще гласуват за тх? Това ще да са хора, които не мислят за бъдещето на децата и внуците си, хора от администрацията, които получават заплати сега, но няма да получават пенсии и децата им ще са някъде по европата? Прост народ, прости управници и затова сме на туй дередже!

 14. Брей тоя въздух не мое си вземе от бацкане на ръката на баце!!!

 15. Трябва да гласуваме на изборите масово, имаме да отхвърли 3 степенна коалиция. Очертава се.

 16. Това е републиканското по целуване на ръце и лизане на задници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *