« Върни се назад Публикувано на 02.05.2017 / 19:28

ТОВА БЕЗУМНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОПГ, КОЕТО ИДВА, БЕ ПОДНЕСЕНО НА ТЕПСИЯ ОТ БСП /КОРНЕЛИЯ/! КОМЕДИЯ НИНОВА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДРУГАРЯ ГЕРГОВ/АВЕР НА БОРИСОВ/, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА, ДРАГИ КОМЕДИАНТИ.

ПРАВИТЕЛСТВОАндрей Вълчев:

Борисов премиер. Цецка правосъдна. Цветанов вътрешен .., нужно ли е повече, за да си подадете оставките или ще чакате на шествие за 1 май да останат 100 човека? Покажете, че можете да носите отговорност, победители такива …

Георги Дренчев:

Ако лилето ‘увисне’, заради едни скъпи чанти, дето ние отдавна ги знаем и сме писали за тях, изобщо няма да става дума за политически картел, между боко и комедия, хич!

Комедия Нинова е председател на БСП, благодарение на другаря Гергов, не забравяйте това, драги комедианти.

Иван Петров, авокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008/:

Oчертава се правозащитната система да се състои от Цецка, като мамата на правосъдието, Цвинокио, като ушкото на МеВеРето и Сотко, като главен цацаратор! Баси правозащитата!

Afera.bg

Бележка на АФЕРА: Това безумно правителство, което идва от утре, бе поднесено на тепсия от Корнелия Нинова, чрез „нейното“ БСП, и благодарение, както призна днес Гергов, и на неговата „подпирачка“, която направила Нинова председател на БСП. А както е знайно и без да признава Гергов – самият Гергов е биз-бизе с Бойко Борисов. От първия ден на „льотчика“, който целуна Борисов любовно, от първия ден на т.нар. служебно правителство, което пък Борисов нарече правителство на ГЕРБ, АФЕРА написа в прав текст, че изборния мач е нареден и че корнела ще загуби тези избори, поднасяйки на тепсия победата на Бай Хуй. Това е простичката истина и всички подлоги, мерзавци и измекяри, които се набутаха под полата на Корнела и компания, като „нови лица“ и тинтири – минтири, на практика обслужиха лицето Бойко Борисов, против когото УЖ се „бориха“.

Честито, балъци, дето им се вързахте на некадърността и лицемерието. Честито ви ново управление на ОПГ-то, донесено на крилете на Корнелия Нинова и куция и кон.

«