Публикувано на 07.05.2021 / 19:17

ТОВА АКО Е СВИДЕТЕЛ, АЗ СЪМ МАТА ХАРИ! ДЕВАЛВИРАХА И БИТКАТА С КОРУПЦИЯТА! /ВИДЕО/

Отвратена съм от нещото на мая манолова, наречено комисия по ревизия на управлението на Бойко Борисов.

Изгледайте внимателно видеото.

Това ако е свидетел, аз съм Мата Хари.

Всеки сносен разследващ журналист щеше да е триста пъти по-брилянтен свидетел от това лице, което дори не успява да разкаже нещо сносно, камо ли да звучи убедително и доказателствено. Не искам да употребявам и още по-тежки думи, защото това, което наблюдаваме налива единствено вода в мелницата на Боко Тиквата.

А най-гнусното е това, че девалвираха и битката с корупцията с тоя пошъл селяндурски цирк.

Afera.bg

Константин Парчев: С Пилчовски ще докажат дедовия! Не се занимават с Божков, защото не им изнася и доказателства там има бол. Борисов води.

Коментари 20 за
“ТОВА АКО Е СВИДЕТЕЛ, АЗ СЪМ МАТА ХАРИ! ДЕВАЛВИРАХА И БИТКАТА С КОРУПЦИЯТА! /ВИДЕО/”

 1. Крайно време е да бъде изслушан Главния Пезевенк на Републиката.

 2. Беше Гергьовден. 2006 или 2007. С един приятел и скъпата му майка, достолепна, изтънчена дама, се озовахме близо до официалните лица благодарение на моята журналистическа карта. По някое време се появи кметът на София, наобиколен от мутроидни типове. „На всички тия шъ им го навра през панталоните“, изсумтя кметът Борисов злостно и заканително по адрес на президент, премиер, депутати и министри. Достолепната старица промълви потресена: „Деца, изведете ме оттук! Този, ако му падне власт, ще съсипе България!“. Седнахме в близко кафененце. За щастие милата дама не доживя да види как нейната прогноза се сбъдна безпогрешно. След време тогавашeн шеф на наша спецслужба споделил пред своите подчинени за първото си виждане с въпросната личност в сградата на МС, когато преди да влезе при него се чували невероятни псувни от каратиста, кънтящи в този храм на властта в РБ.
  След свидетелствата на рекетирания Илчовски пред парламентарната комисия, остана ли някой, който да се чуди защо един български бизнесмен се спасява в Сърбия, друг в Дубай, трети, четвърти, пети и десети – някъде другаде. Навсякъде другаде. Никой не иска да бъде обект в гнусен, назидателен, мръснишки клип, заснет от надзирател в затвора за сплашване на непокорни и несговорчиви бизнесмени.
  Това е Боко – отвратителна мутра, която разбира и политиката, и бизнеса, и правосъдието, и всичко в тоя свят като сексуално насилие с цел подчиняване на опонента (конкурента). Когато преди години написах тази диагноза, мнозина ми казаха, че си въобразявам. Е, сега видяха грозната истина. Тя със сигурност е още по-грозна. Това е само началото, само леко открехване на завесата. А вече се носи ужасяваща мафиотска смрад.
  Тези свидетелства ще продължат. Натрупани са тонове ярост и гняв. И никакви Стъкита, Гешевци, тролове и хейтъри няма да спрат лавината на отмъщението. Това е то, истинското срутище. Нали се сещате какво му мислят на Боко рекетираните и ограбените българи. Със или без видеоклипове…

  Велислава Дърева

 3. Този млад мъж не е прост, а говори на диалект. Прост човек не може да прави милиони. Изказът му е на нивото на ББ.

  А колкото до Борисов и около него не биха могли да рекетират интелигентни. (Знае ли човек! Да видим какво е станало с банкера). Нали е имало много сигнали. Все от някъде се започва.

  Около този премиер навсякъде лъха на простащина.

 4. Турските сериали ряпа да ядат. Платена любов, пари, кюлчета, пистолети, интриги, върховна власт, затвор, издевателства, заплахи, рекет. Пълна пародия и простащина. Сестра Галева намерила някакъв северозападен Дамбовец за кошаревски свидетел. Тежки обвинения на ниво градинката пред блока, на каса бира и белот, без каквито и да е доказателства. Колко дела за клевета заведоха Борисов, Гешев, Горанов и сие, срещу Божков? Нула. Защо ли? Божков представи доказателства. Манолова ще вее байряка с лъжите в предизборната надпревара. Това е целта. А Боко Тиквата, че е просто и крадливо парче е отделен въпрос…

 5. Не разбирам защо автора е отвратен от свидетеля? Да такива комисии не произвеждат нищо и са само говорилня. А за свидетеля мога да кажа, че той е точно образът на обкръжението на борисов: арогантен, самовлюбен и самоуверен, т.е. типична мутра. На тази мутра обаче е настъпан интересът, така че чрез неговите действия можем да надникнем в тоалетната на властта (не, че някой от нас примира да гледа тоалетни!!!).

 6. Този „Свидетел“ /Селяк/, че е прост е ясно ..дори Всичко да е .. Истина.. ТОЙ,.. не може, да го ИЗГОВОРИ!!;) НО ..има нещо по ВАЖНО в този целият цирк !! Започна се, все пак да се Разплита чорапа 😉 СЕГА , ще се ПОЯВЯТ другите… Които, са по БАШОВЕ …ще има и такива които заедно с Толупа са участвали в Рекета и кражбите и са им изцапани мазните гнусни ръчички НО ..за да прикрият СЕБЕ си ..ще го НАПРАСКАТ на Толупа с 200…като Цецу, като „Владито“ Горанов..и.т.н.. от Римско време е било така ,….че до днешни времена …нали си спомняте когато „Перестройката“ на Горбачов ,.. Cвали от власт, Oня.. Правешкият селяк бай Тошо …Kак,.. неговите Най приближени се извъртяха и станаха най големите „Демократи“ , че и Толупа му беше ОХРАНА ???? По тези времена …Как се ставаше Охрана на „ПЪРВИЯТ“ ,….ако НЕ си от девето коляно „извратен“ Комунист??;) Така, че ….ще става ИНТЕРЕСНО …Черепа е „ИЗНЕРВЕН“;) …3ащо,.. не обръщат внимание на Неговите Документални Сигнали и.т.н …;)

  1. Простак,селяк,но казва как стоят нещата 10 години в нашата нещастна държава…-Иска се смелост да го направиш…Би било интересно и образованите професори,доценти мишоци политолози, и социолзи да си разкажат за какви пари бачкаха за тези 10 години…

  2. О, не се става, като си до 9-то коляно някакъв си, а когато можеш да лъжеш и мажеш без да мигаш и да мачкаш и каляш без да ти пука, съобразно единствено личната ти изгода респ. и желанията на менторите!

 7. Чакам с нетърпение коментара на NON BIS IN IDEM.

 8. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  „Продадох с печалба фурмите“, призна пред парламентарната комисия по ревизията на управлението на Борисов 3 собственикът на Градус Иван Ангелов за плодовете, които уж бяха дарени на България от ОАЕ, та да помагали срещу коронавируса, та прелетяха с финансиран държавен полет, начело с икономическия министър тогава Ем. Караниколов – само преди година. Досега не се знаеше къде са отишли, смяташе се, че са в склад на Българския червен кръст. Ето къде. След като той осъзна какво е изтърсил, започна да се оправдава, че всъщност трябвало да направи справка, защото било минало толкова много време, че може и да не си спомнял добре. Амнезия получи и когато Мая Манолова, председател на Комисията, го попита вярно ли е, че има 30-годишна концесия за резиденция Студена, където според показанията пред органа на бизнесмена Илчовски в сряда, е бил навиван да пусне фиктивни фактури за измама на пенсионните фондове и да предаде бизнеса си на ГЕРБ. От друга страна, той се хвана в капана на друг депутат, който пита дали не е правителствена резиденцията и по каква причина е бил чест гост там тогава, та обясни, че не е правителствена и не бил ходил толкова често – може би година не бил. Така, вместо да опозори колегата си, той фактически потвърди всичко и добави още щрихи към разкритата корупция. Дори не отрече за оборота на фактури, за да бъде повдигната стойността на компанията му преди пускането на борсата. По българските закони това се наказва строго. Ангелов обаче обяви Илчовски за лъжец, като обяснението беше, че ако той бил взел плеймейтка за премиера, щял да даде повече пари. С което, най-меко казано, нанесе доста тежък удар на министър – председателя, с когото призна, че се чувал „веднъж на десетина дни по няколко пъти на ден“ и че бил „препоръчвал пред чужденци продукцията му“. Ангелов – Градуса също така заяви, че Борисов му е помогнал, като е „гарантирал“ да му минат тирове през турската митница, като забраната не е била за целия ни бранш, а само за неговите фирми. По-рано през деня Ангелов – Градуса беше излъгал, че не е в България, както разказа Сашо Диков, а изненадващо кацна в парламента. Присъствието на цялата ПГ на ГЕРБ и поведението – да се опита да попречи и този път на изслушването, също определено не помогна, напротив, както и странното поведение на придворни „журналистки“.

 9. Пофизиономията си личи, че този Иван Ангелов е мафиот. Сигурно е бил и милиционер.

 10. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Истеричната реакция на депутатите от ГЕРБ, пратени по спешност да саботират изслушването, показа, че обвиненията сериозно притесняват най-висшите слоеве на туземната на чичо САМ колониална администрация.

 11. все по-усилено е съмнението че Матка Харка не е жена и по тази причина „я“ крият тъй като с много висока степен на вероятност убеждението че платеното посещението и направениет снимки са реализирани от нежена. Снимките имат несамо арт и и силен обществен протест.

  Ако беше жена? кво? еми дошла, минала, отишла си – какви претенции може това изобщо да са към свободен мъж?

  Сега въпросът е кой така идиотски се е подиграл и изгаврил с нашия Министър Председател.

  Харесван или това е друга работа. Става на въпрост за висока административна функция, за възможно изнудване, корупция, а защо не и държавна измяна.

  Това са трите линии по които да се търси злосторника.

 12. Този сигурно са го пуснали да отвлича внимАНИЕТО на стадото,на мен ми е по интересно с Васко от Велинград ,хахаха.

 13. Кога пред комосията ще се яви Цветан Цветанов? Той има много да разказва за мафията на Боко Тиквата. Или си пази апартаментите?!

  1. За Цецо ПИПОНА-РЕПОНА-ПЪПЕША не знам, ама нека допуснат Цветан Василев.
   Много може да им каже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *