Публикувано на 15.01.2020 / 22:01

Т@К „РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА“ ПО БНТ! СПРЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА!

Направо рискувахме, и то при пълно предварително ясно залагане 0,001 за БНТ срещу 99,9999 за нас, че ще си загубим катастрофално времето.

И решихме да гледаме новото „разследващо“ предаване по БНТ, което бе ПРАВИЛНО ИНСТАЛИРАНО на мястото на предаването за разследваща журналистика на Валя Ахчиева, която БНТ не успя да преглътне, тъй като БНТ е слугиня на мафията, която ни управлява.

„Следите остават“ на Богдана Лазарова, която пък била в Дарик радио, но по-важното, да не кажем най-важното в биографията и е, че е много добра дружка на пресаташето на Бойко Борисов – „Севито“. Демек, „Севда тв“.

Дум, дум, тататам, патаклама от звуци, като заставка страховита на новото предаване… и нататък … пълен т@к!

Претоплена угодна баница с … болничните листове и как източвали държавната хазна.

„Великото разследване“ дъвкано, дъвкано, че изплюто. Ама УДОБНО.

Като се притури в кадър и коментарите на лидера на КТ Подкрепа, и разни там „капацитети“, коментари – дъвкани, че изплюти и банални до отврат, нищо не ни остана освен да обърнем канала и да си догледаме сериала „Вътрешен човек“.

Щото услужливите „разследвания“ на Богдана са по-тъпи и скучни от който и да е турски сериал.

Абе, БНТ, тъй и тъй сте слуги измекяри, от какъв зор трошите данъкоплатските ни пари сега и за придворната Богдана?!

Лейте си там петмезите и не се пънете да правите разследваща журналистика!

След като единственият, който я умееше тая работа при вас – Валя Ахчиева, я изгонихте, за да угодите на корумпетата от мафията, която управлява държавата, точно Богдана ви е лика прилика, за да си се гледате само вие, мама, татко, и толкоз, че Кошлука даже не гледа.

Лика прилика в долнопробния слугинаж.

На зрителите от нас – спрете телевизора, ако попаднете на БНТ!

Веселина Томова

Коментари 15 за
“Т@К „РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА“ ПО БНТ! СПРЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА!”

 1. От как не можах да видя слънчевото затъмнение по БНТ, вече не се и сещам за нея. Хи-хи-ха-ха…

 2. Нали върнаха на работа щерката на Григор Чернев, и тя иска да се докаже с това предаване и с тъпия избор на водеща, ама не може да стъпи на малкия пръст на Ахчиева!

 3. Не гледам телевизия никаква. Няколко пъти се опитвах – купувах телевизори, гледам една вечер, вЪх, и айде, телевизора отива при мама и тати. Колекция имаха, още стоят в килера, дори една плазма имат.

  Аз съм сърфист, предпочитам една вест да е осветена от различни страни.

 4. К’вато севито, такава и приятелката и. Видяхте ли какво дърпане падна на шефа и, на официално събитие със световни лидери, за да го снима с тях?! Но бенетето не ги показва тия кадри, те са секретни. Да потънеш в земята от срам! По цял свят вече ни се смеят заради такива специалистки!

 5. Нас пък ,тука на Четвърти километър зорлям на карат да гледаме БТВ новините ,барабар с повторенията да ги гледаме,ей тъй на – да сме дигали на кошлука рейтинга.
  Хубо де,гледахме,гледахме и пак не можахме да разберем кой краде парите за веселите ни инжекцийки щот репортерката май беше в болнични ли ,щяла да зема болнични ли, източвала държавата ли,държавата ли я източвала ,балимааму -тъжна вечер .

 6. По БНТ гледам 2 предавания … Мачовете на националния отбор по футбол и мачовете на националния отбор по волейбол ….

 7. Тва горе на снимката Кашчей Безсмъртни ли е?:) Прави ли ви впечатление, че моралната уродливост на „тиквите“ все повече избива „навън“ и се превръща във физическа такава?

 8. Не разследване, а пълна порнография на разследваща журналистика.

 9. Аааа, не!
  Не си спирайте телевизорите, ами гледайте Ути с голямото шкембе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *