Публикувано на 25.09.2020 / 21:09

ТИ ЛИ, БЕ, ДЕТО НЕ СИ КАЗВАШЕ ИМЕТО, А СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ: „Г-Н БОРИСОВ МЕ ПРАЩА“!?

ТИ ЛИ, БЕ, ДЕТО НЕ СИ КАЗВАШЕ ИМЕТО, А СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ: „Г-Н БОРИСОВ МЕ ПРАЩА“!?

За първи път видях Цветан Цветанов, когато пристигна в кабинета на Валентин Михов. Обикновен милиционер, когото Борисов токущо бе издигнал в заместник-кмет на София.

Затова Бойко се обади на Вальо Михов с молба: „Валка, сложете го някъде в БФС, да се върти името му. Трябва спешно да го направим известен, че ще го издигам. Пращам ти го да го видиш, Цветан Цветанов се казва, зам-кмет е вече. Свестен е, ще слуша каквото му кажеш. Пък ще имам да ти връщам услуга“.

Петдесетина минути по-късно на вратата на офиса на Вальо се позвъни. Влезе висок едновежд мъж с милиционерско излъчване. „Здравейте, г-н Борисов ме праща“! Даже не си каза името човекът, важно му беше, че „Борисов го праща“.

Та Вальо го попита имал ли нещо общо с футбола досега. „Мога да тичам“, бе отговорът на лекоатлета Цветанов.

Два дни по-късно Изпълкомът на БФС назначи „Мога да тичам“ за председател на Спортно-техническата комисия.

И същият този Цветанов твърди сутринта в Нова, че сам се бил създал.

Ти ли, бе, дето не си казваше името, а се представяше: „Г-н Борисов ме праща“!?

ПП: Вальо се обади в модна къща „Агресия“ да им прати Цветанов да му ушият два костюма подарък. Че Цецо не беше носил такъв от абитуриентския бал. Както сам си каза…

Владимир Зарков

Коментари 41 за
“ТИ ЛИ, БЕ, ДЕТО НЕ СИ КАЗВАШЕ ИМЕТО, А СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ: „Г-Н БОРИСОВ МЕ ПРАЩА“!?”

 1. Началникът на кабинета на президента Иво Христов събра във фейсбук всички бисери, които вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов успя за кратко да изръси в ”Панорама”. Той ги е озаглавил: ” BEST OF Цветан Цветанов в ”Панорама””. Ето и някои от тях:
  „Емоционалните решения правят езера“.

  „Няма нищо, което да бъде като криминално“.

  „Ситуацията е такава: имаме предизборен период и в момента понеже всичко се обърна в говоренето за това, което съм направил аз и други български граждани, нека да попитаме това не допринесе ли за отместване на темите от европейските избори по европейските политики“.

  „Няма никакво вмешателство на който и да било орган, който има отношение към всичко, което е свързано с дейността на тази фирма“.

  „Ще обиколя цялата страна много повече като посещаемост“.

  „Знаем кой е първия и всички останали работим по хоризонтала, за да може вертикалА да е добре“.

  „Всяко едно решение, което се взима от управляващата партия, няма как да не участваш във взимането на дадените управленски решения, защото политическата отговорност и политическата партия е тази, която всъщност ни дава силата и самочувствието, че се движим в правилната посока с доверието, което получаваме от нашите структури“.

 2. Цветан Седможилищник без запъване:
  „Това, което имаме като тема, която ще бъде дискутирана, и тема, която ме питате, тогава мисля, че ще може вече да имаме яснота по темите, които не смятам, че трябва да превръщаме в едно свободно говорене в публичното пространство, защото виждате какво се случва, но все пак се придържаме към едни нормални теми, които не биха могли да провокират някакъв дискомфорт или напрежение по подобни теми в тези конкретни сектори“.
  „Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни, и не са това, което се твърди“

 3. Спасението е близо , стига да имаш ръци и съзнание да го хванеш ! Кът е все още…..

 4. „Алексей Петров : “При нашата близост с Бойко Борисов в годините, Цветанов е бил обслужващ персонал. Един или два пъти си спомням в МВР или в Столична община как Цветанов стои пред вратата и Борисов му подвиква, Цветанов влиза, записва си и излиза. Цветанов най-малкото е ревнувал. След като той стана министър, а Борисов министър-председател, някак си заради напрежение, което Цветанов си създаде покрай – няма да скрия – съпругата си, заради мой колега от ДАНС (Велин Хаджолов – б.р.), някак Цветанов си промени отношението

 5. А бе, Роберта, каква момина сълза е и тоя толуп в сравнение с другия. Нали той организираше „успешните избори на гроб, нали той, като мин. на вътрешните работи организира „автомобила с антените“, нали тоя чете СРСета в Народното събрание и обвинява лекарите от Г.Оряховица като се правеше на съд и прокурор, нали тоя беше постоянното присъствие на разни молитвени закуски, нали той по съвсем, ама съвсем честен начин се сдоби с 6 апартамента (честен-доказано от съда), нали пак по сравнително честен начин (по Остап Бендер) се сдоби и с асансьора и т.н, и т.н. Просто се вижда, че барба ганьос ще си ходи и на нашите господари им трябва нов (стар) послушник, който да изпълнява каквото му кажат, даже да действа според поговорката-„казали на лудия да пр.., а той се пос..л“. Същото леке, като бившия му шеф. Разбира се, има нюанси, но те не са по същество. И тоя е боклук като другия.

 6. Той не е виновен. Такива са всички в обкръжението на Тиквата. Той го праща. Защо го праща, защото е тъп като него и му целува ръка. Спомнете си Фидосова, Миро мършата, Лъчо мозъка. Какво е виновна Цачева и Караянчева. Той ги посочи. Това е разбирането му за интелект и способности. Погледнете министрите МУ. Затова срива в държавността е пълен. Обграден е с идиоти, но верни идиоти и който се издъни-шут. И ако някой му предложи нещо разумно, той го отстрелва, защото никой не е по умен от вожда. Позната история от близкото минало и настоящето на северна Корея.

  1. Какво е това несъстоятелно сравнение със Северна Корея. Последната е диктатура, но държава с достойнство и сериозни лидери, с които и САЩ се съобразяват. Ядрена сила, а запада обвинява и техните хакери за някакви атаки, което показва, че съвсем не са технологично изостанали, колкото ги изкарват продажните медии на запад и у нас /едни и същи са/. И са изолирани, защото непрекъснато им налагат санкции, а и не искат да бъдат „демократизирани“ т.е. избомбени като Либия на Кадафи, Ирак на Садам и Сирия на Асад.

 7. Тест за интелекта на всеки индивид може да стане одобрението на Шибаняка и на този духовен парцал. Защото одобрението поне на тези двамата е признак не само на къса памет, но и на нисък интелект, което съответните нито могат да видят, нито да признаят. „Да бъда ли-той каза – честен и открит,
  или пред големците да сменям глас и вид?
  Да пазя ли честта си и да си патя с нея,
  или да гоня чин и чинно да живея?
  Дали на скромна нива аз скромен труд да дам,
  или да славя други ,та славен да съм сам?
  Да съм ли аз орел,орлите който гони,
  или уханна маз за важните кокони? Цюй Иоан в „ГАДАТЕЛЯТ „. Роденият да пълзи не може никога да лети.

 8. Извинявайте,някой да знае нещо за политиките на партията на Цветанов спрямо гейпарадите ?
  Или за други някакви паради ,че много ме интересува…

 9. Доста хора доста неща са знаели и сега ни запознават с тях. Разбира се това са интересни четива,макар фактите да са с десетилетна давност и никой от авторите даже не загатва за причините,поради които чак сега изнася тази информация. А те самите като са толкова запознати и то-от първа ръка дали са били само зрители или са взели някакво участие и какво по-конкретно в превръщането на мизерниците във видни ръководители на държавата ?
  Май станаха доста тези,които заговориха след внимателна преценка,че моментът е удобен да се казва истината. След 10-11 години пълно мълчание.
  Добре е такава категория хора да говорят,а между другото – и да изчистят съвестта си за дългото и пресметливо мълчание,с което всъщност са подкрепяли статуквото .

  1. Истината е, че Цв. Цветанов го е страх. Същият страх от възмездието на Българите, който тресе и вътрешните предатели и външните врагове на БЪЛГАРИЯ.
   Елементарно .
   Но не е/са познал/и !

 10. Цветанов е ИЗПЛАГИАТСТВАЛ знака * (ПЕНТАГРАМАТА) на новата си партия РБ от логото на популярна бутикова Австралийска марка за бодиборд -сърф дъски “Stealth Bodybord ‘ Australia

  1. Нищо не е изплагиатствал, Цвъка. Каквото са му поднесли менторите от демонократическата партия отвъд океана, това снася. Да им се чудиш на малоумниците след 10 ноември, дето скачаха по площадите, какво ги бъркаше петолъчката, след като я виждаме изографисана по всички знамена на новите господари.

 11. Цвъки още като физкултурник и раздаващ каишки в МВР-то си е бил фунаджийска лопата и клеветник, Тиквата затова го е харесал. Тия двамата са врагове само по телевизията. Не ви ли е хрумвало, че физкултурникът играе за Боко? Просто са се договрили да фалшифицират изборите заедно и догодина да ги видим рамо до рамо, прегърнати в коалиция…

  1. Мисля, че никой не гризка тоА фарс. Митът за наивната българска публика е твърде преувеличен.

 12. Абсолютната демонстрация на могъществото на САЩ, спрямо колониите !!! Цецо100те апартамента по всички телевизии!

 13. Аз не мога да разбера,защо за жертвите на коронавируса се говори много повече,отколкото за жертвите от многобройните локални въоръжени войни по света. И едните ги заравят в масови гробове,и другите ги заравят в масови гробове. Отстрани погледнато,човек би си помислил,че коронавируса всъщност дойде в помощ на военните престъпници,които убиват милиони невинни хора по света за да им откраднат земята. Няма да може да се докаже,нахвърляните хора в масовите гробове дали са умрели от войни или от коронавирус и така отново ВОЕННИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ ОСТАНАТ ПАК НЕНАКАЗАНИ,ДАЖЕ В ИСТОРИЯТА ЩЕ СЕ ПОДВИЗАВАТ КАТО БОРЦИ ЗА СВЕТОВЕН МИР,БОР ЦИ ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА,С ДВЕ ДУМИ,ОСВОБОДИТЕЛИ. А ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ПОРОБИТЕЛИ И УБИЙЦИ НА НЕВИННИ ХОРА,С ЦЕЛ ЗАГРАБВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА ИМ.

  1. А какво ще кажеш за 6-те апартамента и най- вече за този с асансиора?

 14. Власт се сменя с пари, организация и идеология. Без програма за действие хората, ще си останат неспособни да построят нещо ново. Разговорите за избори и конституционни промени изглеждат неуместни. Затова вечер замерят с яйца пустеещите сгради, а денем спазват чинно правилата на българоубиецът. Липсата на цел и кураж бива прикривана с нелепи опити да се привлече вниманието на шафрантията Европа. Недоволството и скандиранията по площадите не са признак на променено съзнание, тъй като от десетилетия живеем без морални ценности. С отвратително образование и пропагандата, паднахме дотам, че се отрекохме от кръвта си и историята. Така, че викането по улиците, танците и целувките са непростимо прахосване на време, защото шумотевицата е от полза само за неолибералните банкери и щом всичко утихне, пак ще се озовем с техен слуга на власт.

 15. Странно, че Цв. ЦВ. беше 30 мин в сутрешния ефир в Нова и то в най-гледаното време. Набиваше пирони в ковчега на Б. Б. от Б. Не е случайно, вероятно Баце няма да ходи в Барселона, а в Банишора.

 16. Бойко и ЦЕЦО играят игричката на ДПС Доган и ДОСТ Лютви Местан

 17. В стил „Кольо Вейронов“, ще ви разкрия една тайна:
  Знаете ли кой е виновен за това, че бойко направи от България най-МУТРО-МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА в света?
  Ето отговора:
  Режисьорът на „Кръстникът“ – Франсис Форд Копола, писателят Марио Пузо, който е съавтор и на сценария, както разбира се и Марлон Брандо и Ал Пачино като ръководители на престъпната фамилия в Ню Йорк.
  Ако бойко не беше гледал филма, защото съм сигурен, че книгата не я е чел, никога нямаше да може да превърне държавата ни в МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ и да турне себе си на върха на пирамидата.
  Виждате, че още като кмет на София, МУТРАТА бойко се държи като Дон Корлеоне – „услуга за услуга“…
  И сега – от джибката, този КАПО ДИ ТУТИ КАПИ, продължава нагло и безкрупулно да ни се присмива, безцеремонно да ни гази и тъпче, сякаш ни казва: „Аз съм вашият господар, от мен зависи всичко и всеки. Аз решавам какви заплати и пенсии да получавате. Цялата държавна машина е в моите ръце. Държавните органи са моите бухалки. Аз решавам кой да живее и кой да умре“.

  1. Поне от средата на 90-те, по личното свидетелство на мой родственик, имал по неволя вземане-даване с Тиквун! „Брат’чед, все едно попаднах в сцена от „Кръстникът“!!! … С Дон Корлеоне насреща ми!!! Същото изражение на лицето, гласът, държание!“… Самоидентификацията с Дон Корлеоне е отдавна…

 18. Всеки почва от някъде, в случая този е почнал, но още е в началото. Едно ми е интересно, няма ли кой да го попита: Абе г-н Цецоууу, ти ходеше на молитвени закуски и посещения с фотоси в УСА при управлението на Демократите, как пък така точно сега реши, че недоносчето, което мислиш да създадеш ще се казва „Републиканци за нещо си..“ ? Как г-н Физкултурник ?

  1. ..kogato,,kosamat ti,,e na,,sluga,,..dori i lula,,da zahapesh,,/ne tazi ,,na B.B/,osven,,aristokratska,,brada da nosish…vinagi shte si mirishesh na…TZARVUL…I SHTE SI HODISH S…ibrik/a

   1. Нямаш ли внуче, което да ти оправи компа стига писа на „маймуница“ , досаждаш вече……

 19. В. Михoв открадна от ЦСКА 4-те милиона долара от продажбата на Стоичков.

 20. Ние помагаме,ако някой друг има нужда от помощ,но когато ние имаме нужда от помощ,другите ни казват,че не сме чак толкова зле,че да се нуждаем от помощ. При едно от големите наводнения,Кристалина каза същото. Щетите не били достатъчно големи,за да влезем в графата НУЖДАЕЩИ СЕ.http://www.eulaw.egov.bg/DocumentDisplay.aspx?ID=417392

 21. От ШЛАНГЪТ до КОРМИЛОТО на ДЖИПКАТА и от ГУМЕНКАТА до РЕПУБЛИКАНЦИ за НАС си…Мили РОДНИ КАРТИНКИ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *