« Върни се назад Публикувано на 24.09.2014 / 20:44

ТИ ЛИ, БЕ, БАНКЯНСКИ СЕЛЯКО, ЩЕ КЪЛНЕШ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ВАРНА?! МЕРЗОСТТА ТИ МИНА ДОРИ ГРАНИЦИТЕ НА НАЙ –НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНИТЕ СИКАДЖИЙСКИ ТЪПАНАРИ!

КукишАко не „посадим“ магистрала „Хемус“, обещал съм да не казвам Варна какво ще остане„, мерзко и просташки се изцепи за пореден във Варна лицето Бойко Методиев Борисов, родом от село Банкя.
А комунистическата по род негова възпълничка аверка Лиляна Павлова, пък изду устнички във флейтистка поза: „Варна ще бъде приоритетен град за ГЕРБ.”

Няма такива нагли лъжци!
Няма такива типигьози като тези двамата. Третият, равняващ се по уродливото им лицемерие, е лицето Цветан Генчев Цветанов.
Ако не „посади” магистрала, банкянският селянин обещал да не казва какво щяло да остане от Варна.
Същият тоя банкянски пожарникар с улично минало в СИК, който не си мръдна дебелото шкембе за Варна, докато бе премиер, и докато кметовете му бяха „любими избори на неговата ГЕРБ”, нарече Варна „село” и продължава да се изживява като по-голям от Господ.
Дебеланата пък до него, дето за втори път оглавява за срам на Варна листата на ГЕРБ и бе министър на регионалното развитие, и която НИЩИЧКО НЕ НАПРАВИ ЗА ВАРНА, днес лъже като циганка, че Варна щяла да стане приоритетен град за ГЕРБ.
Да изречеш подобни думи в морската столица означава само едно – че си безобразно безскрупулен лъжец.
Всяка Варна обаче си заслужава измекярите. Всяка Варна си заслужава тия остапбендеровци.
Всяка Варна си заслужава и журналята – плазмодии, които вместо да забият един микрофон на Бойко Борисов в тиквата след поредната му подигравка с Варна, му заблизаха „дописково” за пореден път задника. Всяка Варна си заслужава и простите, които ще гласуват за тия намкьори.

Afera.bg

«