« Върни се назад Публикувано на 03.03.2023 / 20:00

ТИ, КАКЪВ БЕЗРОДНИК И ЛИЦЕМЕР СИ! ТИ, КАКЪВ СИ ПОДЪЛ МРЪСНИК! КАКВА „ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА“, БЕ! АКО БЕШЕ ЖИВ ЛЕВСКИ ЩЕШЕ ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯ!

Освиркаха и Баш Зеления чорап. Той си е свикнал и си е башка тепегьоз, но който политик народът е освиркал на 3 март, хаир не е видял.

Така е от 19 век още (1888г.).

Николай Бареков

Румен Радев:

Скъпи съотечественици,

Преди 145 години на днешната дата възкръсва България. Армията на руския император Александър Втори съкрушава Османската империя.

Днес за втора година посрещаме празника, когато в Украйна бушува война. В нея се избиват мъжете, чиито деди заедно освобождаваха Родината ни. Това е и наша болка.

Пожарът на войната хвърля искри, които могат да подпалят и нашата черга. От нас зависи да не го допуснем. Да не допуснем бесовете да обладаят и нашите души, нашата реч и нашите действия. Недопустимо е над България да се веят други знамена, освен родния трибагреник.

Преди век и половина възрожденците се захванаха да градят държавността на Нова България. Стожерите на тази Нова България бяха просветата, армията, демократичният идеал на Апостола и солидарното чувство, че сме един народ в Мизия, Тракия и Македония.

Днес всички тези стожери на държавността са подложени на атаки. Намират се хора, които предлагат да разоръжим армията в разгара на войната. Намериха се политици, които загърбиха нашите сънародници край Вардар. Други се опитват да превръщат чистата и свята република на Апостола в безотговорен политически театър, а театъра в политика.

Скъпи съотечественици,

Войната с миналото е път към саморазрушаването. Историята не е слугиня на политиката. Тя е идентичност, опит и вдъхновение. Някога възрожденци, будители опълченци, строители на съвременна България възкресиха Родината. Те пишеха История. Наш дълг е да я опазим от безродници и осквернители. Народ, който допусне да подменят историята му, е обречен да изгуби и свободата си.  Нашето призвание не е да я пренаписваме. Нашата задача е да я съхраним, за да пребъде България.

Затова днес отдаваме почит на нашите национални герои, на войните от армията на царя-Освободител и на всички онези, които век и половина градиха и бранеха България.

Благодаря на всички вас, които днес с присъствието си отстоявате историческата истина.

Честит празник!

Да живее България!

–-

„Днес всички тези стожери на държавността са подложени на атаки.“

Ти ли си стожер на държавността, бе, лицемерино! Ти ли и твоите КРАДЦИ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“?!

„Други се опитват да превръщат чистата и свята република на Апостола в безотговорен политически театър, а театъра в политика.“

Каква „чиста и свята република“, бе, подъл мръсник?! Ти ли се олицетворяваш с „чиста и свята република“, бе, безроднико, дето ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ ТИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕАТЪР, НА АМЕРИКАНСКИТЕ САТАНИ?!

АКО БЕШЕ ЖИВ ЛЕВСКИ, ЩЕШЕ ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯ!

ЗАЩО ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕ РАЗСТРЕЛВАТ!

Наш дълг е да я /България/ опазим от безродници и осквернители.“

Кои ВИЕ, бе, долен лъжецо?! Кой е безродник, бе, и осквернител?!

Що за гьон суратлък? Кой ти пише речите, бре, семпъл, Зелен чорап? Кой идиот, бе?!

Ти и КРАДЦИТЕ ТИ – МАСОНИ, КОПРИНКОВЦИ И СВИНАРИ, КОИТО КРАДЕТЕ СЪС ЗАДНИЦИТЕ СИ – ще опазвате България от „безродници и осквернители“?

Ай сиктир!

Затова днес отдаваме почит на нашите национални герои, на войните от армията на царя-Освободител…“

На кой цар – Освободител, бе, Страхливецо? На кой? На Бангладеш? На остров Тринидат, ли смешнико?

РУСИЯ СЕ КАЗВА, РУСИЯ, ПЛАШИПУТАРНИКО!

Такава шушумига безхарактерна, като теб, заслужава на всяка дума да я ругаеш и псуваш.

Защото нямаш грам достойнство, грам чест, грам храброст.

„Пожарът на войната хвърля искри, които могат да подпалят и нашата черга. От нас зависи да не го допуснем. Да не допуснем бесовете да обладаят и нашите души, нашата реч и нашите действия.“

Кой пали нашата черга, ти що мълчиш и само духаш на тия, дето палят чергата, бе, предател?

Ами те бесовете са в тебе отдавна посадени, нахранени, платени и си се превърнал в бездушно продажно зомби! И действията ти, и речта ти, и душата ти са обладани от бесовете! Нагъзен да ближеш дяволските задници на световните сатанински сатрапи – без да гъкнеш!

Нещастник!

Веселина Томова

П.П. А това шествие в София защо не го пускат по телевизиите, а? Зелен Чорап, защо не отиде там, бре, Страхливецо?!

«