« Върни се назад Публикувано на 31.03.2011 / 8:45

Тити Папазов: Има една мярка, която не бива да се прекрачва. Не правете от смъртта политика!

 

 

Тити Папазов разказа, че Михов е бил много щирокоскроен човек и животът му е минал на колела – Варна, София, Мездра. Той беше много позитивен и имаше страхотни идеи за баскетбола, каза още Тити.

„Михаил Михов никога не е имал прякор, но ако е трябвало да има такъв, трябваше да е Мишо Баскетбола.Такива хора като него рядко се раждат, добави той и каза, че му е обидно неглижирането на Михов, включително и от премиера.

Прякорът Мишо Бирата бе лепнат от хората на в. Галерия. Михаил Михов никога не е имал прозвището „Мишо Бирата”, знаят прекрасно всички във Варна.

„Кажете ми един български бизнесмен, на чиято врата да не са тропали по избор? Кой не е рекетиран в българската държава?”, ппита риторично Папазов.

„Не вярвам, че може да са му посегнали. Той пред нас никога не е показвал слабост, заразявал ни е с хиперпозитивност и мегаидеи за баскетбола. Той казваше, че има високо кръвно, но го неглижираше в свой стил.”, коментира още Тити Папазов и с болка призова да не се прави от една човешка смърт политически пиар.

„Цвятко Цветков вероятно знае и участвал в такива неща, които говори за предизвикване умишлено на инфарктите, а ген. Атанасов четири години управлява, да беше направил нещо през това време…”, репликира още Тити Папазов.

 

Afera.bg
«