« Върни се назад Публикувано на 21.09.2023 / 9:34

ТЕ ТОВА Е „ЕКПЕРТИЗАТА НА АТАНАС“! 6 ГОДИНИ С „ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС“ И 3 ГОДИНИ В НСС, КЪДЕ ФАБРИКУВА МЕРЗАВСКИЯ МЕНТЕ ДОКЛАД СРЕЩУ МИНИСТРИ  

Вчера човекът на Бобоков, Маджо и неслизащ от дуварите на Банкя – Христо Иванов рекъл за ген. Атанас Атанасов, който иска да слива по безумен начин цивилно и военно разузнаване, и нацупен вече подал си оставката като шеф на парламентарната комисия на национална сигурност, „това е експертизата на Атанас Атанасов“.

„Експертизата на Атанас“?

Сега АФЕРА ще ви обади каква точно е „експертизата на Атанас“ в службите!

3 години прокурор в Разград и после 3 години шеф на местната дирекция на вътрешните работи в Разград – по време на Възродителния процес!

После става … адвокат.

И от адвокат – хоп!-троп! – шеф на Националната служба за сигурност /НСС/!

Три години като шеф на НСС „голямата му експертиза“ е да направи един мерзавски, менте откъм информация, „доклад“ срещу министри от правителството на Костов, да го набута на Костов, после тоя доклад да го набутат на Петър Стоянов и така Стоянов да загуби президентските избори.

Те това е „експертизата на Атанас“!

Колкото пъти „експертизата на Атанас“ се е докоснала до Службите, толкова пъти е Атанас е произвел каша след каша. Както, впрочем, се готви и сега да направи.

Колкото „експертизата на Боко“ за разгъване на маркуч в гориста местност е експертизата в пожарникарството, толкова и „експертизата на Атанас“ е валидна за службите.

А ако има все още доблестни мъже в службите, свидетели на пълните безумия на „експертизата на Атанас“ в НСС, да разкажат какви ги е вършил тоя „Гном“, Христо Иванов, другият безхаберник юрист, който пък прави „правна реформа“, ще трябва да си завре „екпертизата на Атанас“, знаете точно къде.

Afera.bg

«