« Върни се назад Публикувано на 09.10.2019 / 19:53

ТЕ СЕ ОБКИЧИЛИ С ОЛИГОФРЕНИ, АМА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ СЕРЕ НА ТЪПАНАРИТЕ В ГАЩИТЕ!

ТЕ СЕ ОБКИЧИЛИ С ОЛИГОФРЕНИ, АМА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ СЕРЕ НА ТЪПАНАРИТЕ В ГАЩИТЕ!Томислав Дончев: „Има външни и вътрешни сили, които са замесени в цялото мероприятие, в различен профил, заяви Дончев и продължи: – Дали има замесени политици? Да! Има партии, които са пряко ангажирани с каузата. Поне няколко кандидат-кметове и една политическа сила са ангажирани. Доколкото знам, е коалиционен партньор на левицата в няколко формата за местните избори.”

Ама верно ли, я вижте пиара на МО и Каракачанов, Александър Урумов, основна движеща сила в това малоумие и главен антиваксър – плоскоземец.
Те се обкичили с олигофрени, ама все някой друг им сере на тъпанарите в гащите!
P.S. Другата силна мозъчна донорка, Любка Качакова, чак в Щатите си отведе децата, да не ѝ ги пипат норвежците

Александър Урумов като малък, убива джендъри скрити под плочките в кухнята.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Хем е Александър Урумов, шеф на пресцентъра на военното министерство, който е и бивш началник на комуникациите в БНБ, драматург, писател, сътрудник на Държавна сигурност, евангелист и проповедник, хвалещ се и че участва във „войната“ с Истанбулската конвенция, хем истерията с децата идвала от „коалиционен партньор на левицата“. Томислав Дончев е … рядко, да не кажем какво, щото не е прилично. Урумов е човек на ВМРО, които пък точно те са коалиционен партньор на ГЕРБ, респективно на Томислав Дончев.

Прав е Георги Дренчев, на тъпанарите от управляващата власт все някой друг им сере в гащите! А миришат, че се не траят!

Afera.bg

«