« Върни се назад Публикувано на 09.03.2022 / 19:39

ТЕЯ ОТ BTV ЯВНО ХЕКИМЯН ГИ КЪРМИ. С МОЗЪК. ДИРЕКТНО ПРЕЗ НОСА. ЧЕ РАЗСТОЯНИЕТО Е ПО-КЪСО

От телевизора превъзбуден млад украинец ни съобщава, че сме братя, убеждавайки ни с думите:

– А вие помните ли от де доде хан Аспарух?

– Не! – вика с притеснение в гласа си родната журналистката, като допитва – От де доде?

– От Украйна бе! Аспарух е украинец!

Замислям се. Той и Киро дойде от Канада, ама не значи, че госпожата ми е сестра, я! Да не говорим, че цял свят знае, че Аспарух е лелинчо на Заев.

Ах таз информационна война…Много объркано взе да става. Но, кво пък, с глупости света е по-шарен, нали?

bTV: Млада украйнка изказва пред камерата своите благодарности към хората от Лвов. Нашите превеждат:

“Благодаря на сънародниците ми от Лвов, че ни дадоха подслон, накърмиха ни и ни напоиха…”

Викам си, лелеее, тея от bTV явно Хекимян ги кърми. С мозък. Директно през носа. Че разстоянието е по-късо. Шмръкваш и целия вселенски интелект – директно те удря в чутурата. Затова са толкоз умни, горките, че не знаят, че на руски “кормили” означава нахранени, а не смучи ли млеко от цицка…

Но идиоти има по цял свят! Нормално е. Сутринта например прочетох, че известна холивудска актриса е призовала Русия моментално да бъде изключена от НАТО! Викам си, браво, молодец, и Брат Пит също. Ще го ева в натовецът рус!

Хубаво е, по принцип, да говориш от телевизора, особено ако не знаеш кво. Ей го на Байдън, ако не ни беше казал, че Путин е нахлул в Русия, Киро и до днес щеше да празнува 8 март на Шипка. Щото на 3-ти има много снег, ако ме разбирате, какво ви казвам. Снег, вали в главите им пичове, снег, черен, мрачен, на талази!

И се сещам за думите на Бьорне: “Всеки човек има право да бъде глупав, против това нищо не може да се каже, но и правото трябва да се използва с известна мярка.” Амин.

Васил Петев

«