« Върни се назад Публикувано на 31.01.2022 / 15:32

„ТЕХНИЯ КУЧИ СИН БОРИСОВ“ ГО ЗАМЕНИХА С ДРУГИ ТЕХНИ КУЧИ СИНОВЕ. ДОСТОЙНИ ЗА САЩ НАШИ ХАДЖИПЕНЧОВЦИ. ДОКАТО ТАЗИ МАШИНА ЗА СМЪРТ НЕ СИ ЗАМИНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, НЯМА ДА ИМАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.

Американо-борисовата мафиотска държава.

Надявам се, че си спомняте как умело американското посолство използва гнева на народа срещу „техния кучи син Борисов“, за да го заменят отново с други техни кучи синове. Хиляди участници в протестите срещу американо-борисовата мафиотска държава, унищожавала почти две десетилетия българската държава и нация, останаха с пръст в устата. Радев изигра ролята на спасител, за да възкреси отново разклатилата се вече американска колониална власт и политики. И успя, за което беше награден като кученце с кремвирш.

Американската администрация действа винаги по един и същи начин – насъсква свои срещу свои, за да се появят като спасители. Това се случи на много горещи точки по света и загинаха милиони човешки същества. Все заради тия пусти власт и пари!

Сега на власт у нас е пак америкнската администрация, пак ни управляват като колония и отново БКП са предателите. Все те. Докато тази машина за смърт не си замине от България, няма да имаме нормална държава, нито собствена европейска политика, нито независима политическа система. Ние ще останем завинаги най-бедната страна в Европа управлявани от корумпирани политически предатели. Достойни за САЩ, наши хаджипенчовци.

И помнете – всеки срещу брата си, не е ваша, а американска мечта! Просто бизнес.

Оказа се абсолютна истина – Има такъв тъп народ.

И лидер си има и на голите си задници, чифте пищови носят. И е толкова тъп, че все му се пее някаква революционна песничка от миналия век в чалга социалистически вариант тип „буфо синхронисти“. За да има хляб, зрелища и много милиони по офшорни сметки, дори за това прогресивно евроатлантическо изкуство. Такова падение, никога не сме имали.

А народа прост, живота тежък скучен.

Четирите американски бази у нас не били американски, а бази са съвместно обучение.

Представяте ли си за какви индианци ни мислят джуджетата Радев и Янев след като ни говорят по този начин тия техни дърти глупости.

Ако искате опитайте да отидете до някоя наша, ама не точно военна база и огледайте добре какво пише на предупредителните табели. После теглете една майна на парцалените ни политици и ги презрете до гроб. На всичко отгоре конституционния съд е решил, че чуждите войници у нас не са чужди.

Помните ли Алф, преди да поиска да изяде котката Лъки какво й каза:

„Лъки, ти не си котка, ти си кремвирш. Аммм.“

Николай Марков

«