« Върни се назад Публикувано на 05.05.2017 / 20:40

ТЕРОРИЗЪМ СРЕЩУ ЛИПИТЕ И БОРА – „ОПАСНИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ“. ИЗВЪРШЕН ОТ БЕЗДУШНИЦИ СЪС СЪРЦА В ЛАЙНА УВИТИ

БОРДобър ден, г-жо Томова,пиша ви във връзка с терористичните безобразия на фирма Евробилдгруп и община Витоша в столицата.

Преди година на адрес ул. Симеон Радев 58 започна луксозен строеж на жилищна сграда в/у частен парцел….Проблемът е, че на тротоара пред парцела имаше две огромни липи на над 70 години – прекрасни дървета.

Какво се случи, архитектите на сградата явно “неволно” са пропуснали да ги забележат и се започна целенасоченото погубване на липите, които не са в частния парцел, първо им изкъртиха корените с багер, след това започнаха “без да искат” да чупят огромни клони с кран и вишка, след това пак “неволно” запушиха шахта пред тях и повикаха спешен екип на ВиК да доизкърти корените, и в срядата, която Юда предал Христос, “експресно” привикаха екип на Столична община (сутринта в 8 ч.), за да отреже напълно липите защото били „опасни за нашето здраве“ (все още дърветата можеха да бъдат спасени), но така прецениха добре мотивираните чиновници еколози и експерти, защото явно някой много специален ще ползва гаражите пред които бяха липите.

Наръчник и ценова листа за убийство на дървета по устав, можете да поискате от фирмата инвеститор Евробилдгруп (eurobuild-group.com) и от кмета на община Витоша, който не еднократно беше помолен да спаси липите. След своевременно пададените сигнали до негобеше поставена ограда пред липите и фирмата вероятно е платила за тротоарно право и всичко е наред…. В момента същата съдба сполетява и един стар бор,днес му изкъртиха корените вероятно другата седмица ще бъде “опасен за нашето здраве” и вероятно пак с моите данъци ще бъде заплатено на Столична общинаи неговото убийство…

Схемата е проста, „добре мотивирани“ чиновници и “самонаправили“ се инвеститори от алчност унищожиха дърветата в “най-зеления, най-замърсен” квартал на София

И пак с моите данъци същите тези чиновници плащат глобите към евросъюза защото въздухът в София е ултра замърсен, и аз, и вие, мреме като мухи от респираторни заболявания и алергии,и пак с моите данъци си плащат заплатите, за да изготвят експертизи, че положението е много опасно, трагично, и трябва да се вземат мерки…, и както виждате взимат спешни мерки.

Лично за мен това е тероризъм и цинична демагогия, а за Вас?

Прилагам и снимка на горкия “опасен” бор

Благодаря Ви за вниманието.

Милена Димова

Бележка на Веселина Томова: Госпожо Димова, същото се случва не само в София, но и във Варна. Когато бездушници със сърца в лайна увити, управляват общините и градовете ни, за тях дърветата са … КИНТИ. Преди време снимах варненските дървета, щръкнали като бесилки. У нас няма прокуратура, няма полиция, няма държава. Има лапачи за КИНТИ. А ако имаше народ, нали знаете какво щеше да виси на „бесилките“?

 

«