« Върни се назад Публикувано на 24.11.2017 / 11:29

ТЕМА ЗАБРАНЕНА ЗА ОБСЪЖДАНЕ: ПРОКУРАТУРАТА НАПРАВИ НЕДОСЕГАЕМО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ ЗА ТРАФИК НА 3 ТОНА КОКАИН

БОЙКО БОРИСОВИ понеже темата за фалшивите новини стана актуална в медиите, нека помислим кои новини всъщност са опасни за националната сигурност – тези, които не изразяват обективна истина или онези, които са толкова манипулирани и подбрани, че прикриват реалната същност на мафиотското управление в България?

Лично за мен втория тип са най-опасни, защото те вкарват в директно заблуждение българските граждани, като ги подвеждат за реалната същност на управлението. С първият вид само се забавляваме, защото и дете не би повярвало, че Путин е казал на Тръмп как Русия ще заличи САЩ от земята до една седмица, нали?

Няма, обаче, в така наречените централни новини темата за 14 освободени български моряци от Испания по обвинение в трафик на наркотици. Защо?

Отговорът е много прост. Темата в България е забранена за обсъждане! Постави ли я някоя медия – няма да има „субсидия“. Медиите са слуги, а не власт.

Нека да припомня. На 13.август 2013 година беше задържан от испанските власти българския кораб „Св.Николай“, на борда на който беше открит 3 тона кокаин. Сериозна пратка, нали? Корабът е български, също и екипажа. Правителството в България е на Бойко Борисов! Така наречената българска прокуратура прави разследване и не намира нищо по темата и така Дойчин Дойчинов, собственик на фирмата собственик на кораба, става недосегаем. Досещате ли се! Разбирате ли какво представлява същността на „прокуратурата“? А на държавното управление?

Днес моряците ще бъдат освободени, но става въпрос не за всички осъдени, а само за тази част, които няма как да са знаели, че елитна част от екипажа прави международен трафик на кокаин. Другите остават в затвора!

И това не е новина за обсъждане в медийното пространство. Тук ще обсъждаме една катастрофа в Буново, един бой между младежи в Павликени и частушките на агент Гоце, на тема корупция, без да засягаме темата за луксозните спа милиарди на сина му.

Тук е вечна тъмнина и докато предимство имат фалшивите новини тиражирани като истински, българските граждани няма как да разберат, че ги управлява правителство, което се занимава основно с наркотрафик от световна величина и в едно с няколко други „трафика“, ценността на човешкия живот и истината в България, нямат стойност на един пробит долар. И не може да има!

Големият въпрос е само един: Защо евро-атлантическите ни портньори легитимират мафиотското управление на България, срещу интересите на българските граждани и в пълно противоречие с изповядваните от тях демократични ценности…?

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«