« Върни се назад Публикувано на 10.04.2024 / 10:09

ТЕЛЕВИЗИИТЕ НЯМА ДА ГИ СПАСЯТ!

Протоколът от разпита на Живко Коцев е потресителен. Снимките в „Афера“ са шокиращи, кучета, пачки. Как е възможно държавен служител да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?!

И отново ПП реагираха за пореден път с особен инат на живот и смърт. И потъват в блатото. Колкото повече се мъчат да излязат на повърхността и рият с огромни претенции, толкова повече потъват. Телевизиите няма да ги спасят. За девет месеца им обърнаха шортите обратно и смалиха доверието на избирателите им до едноцифрено число.

Най-смешното е, че ПП си въобразяват, че са много умни и контролират политическото си участие, схемите и плановете си, работят с някакъв измислен размах и считат, че като дърпат пари, значи разбират и владеят ситуацията. Всъщност тъкмо алчността и парите са тяхното бързо приключване. А хора, които те откриват за свестни и техни, никога няма да бъдат нито свестни, нито техни, защото ПП изобщо не разбират как се прави политика в България, как се държат хора, как се инфилтрират, как се манипулират, как се ползват.

ПП са алчни и глупави едновременно! Но най-лошият им недостатък е, че непрекъснато подценяват противника, харесва им да му се подиграват, да го заплашват, да го рекетират. Много груба грешка. С противника трябва да се отнасяш с уважение. Ако искаш и той да оценява и уважава победата ти. Затова ПП загубиха всичките си позиции на предимства, една по една. Най-драматично загубиха измисленото си предимство от фалшивия си маркетинг, че НЕ са корумпирани. ТЕ СА КОРУМПИРАНИ. И то… те са прекалено арогантно за скорошната си поява корумпирани. Да не говорим, че дойдоха с „ала-бала“ на власт, което е престъпление.

Дадоха им властта! И те я загубиха от тъпоумие и неоправдано, та чак жалко чувство за превъзходство. Никога не подценявай умен враг, който си поставил в тясна форма. Можеха по съвсем друг начин да се развият нещата при ПП, но са неспособни да проумеят обективната реалност.

Самонадценяването, огромното им самочувствие и нахалство, ЛИПСАТА НА САМОРЕГУЛАЦИЯ ги демонтираха от политическата сцена. Но появата и развитието на ПП в българската политика ще остане като образец за разрушителната сила на глупавите хора, когато им се предостави ширина на действие.

Калина Андролова

«