« Върни се назад Публикувано на 12.12.2021 / 20:11

ТЕЗИ ОТ ГДБОП, КОИТО ИЗНЕСОХА ИНФОРМАЦИЯТА, ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ НЕЗАБАВНО! ЗАЩОТО ГО ПОДЛОЖИХА И „ЗАСТРЕЛЯНИЯТ“ Е БОРИСЛАВ КОЛЕВ. ЗАРАДИ БЕЗУМНИЯ НАРЦИСИЗЪМ НА БОЙКО РАШКОВ!

С днешната престрелка между МВР и Прокуратурата “застреляният” е Борислав Колев, обвинен за източване на 60 млн.лв. за магистрала „Хемус“.

Да обявиш публично, че разледван е готов да говори за цялата схема до най-високо ниво, се нарича „подлагане“.

Тези, които изнесоха информацията, трябва незабавно да бъдат отстранени от длъжност, да не кажа арестувани.

Трябва да е ясно – и на нормалните граждани и на престъпниците, че тези, които сътрудничат на правоохраната, имат пълна защита от държавата.

Румен Петков

Бележка на АФЕРА: „Тези, които изнесоха информацията“ са шефовете на ГДБОП, дали днес „брифинг“. Нямаме съмнение, че това е било по депеша на Бойко Рашков, който както АФЕРА неведнъж е писала изобщо не знае къде се намира в МВР, освен комплексарски да говори непрекъснато „пиарни“ глупости и реално нищо да не върши, освен кретении.

АФЕРА от години разкрива истината за ГДБОП – една от най-мръсните спец. служби, за мръснишките и пинизи, интриги, прийоми и престъпления

Днес точно ГДБОП еба майката /без никакво извинение!!!/ на въпросния обвиняем Борислав Колев. Защо го направиха – сещайте се! Или да угодят на безумните тъпотии на Бойко Рашков, или да захлебят отнякъде поредния пай. Направиха го пак с „тънък пиниз“, бопаджийски интригантски пиниз, на който са царе – уж загрижени как обвиняемият нямало как да бъде разпитан, заради прокуратурата, ти да видиш, а всъщност го осветиха ПРЕСТЪПНО за какво ще свидетелства И ГО НАПРАВИХА ТОТАЛНА МИШЕНА, което е абсолютно недопустимо за спец.ченгета!

Даже няма да коментираме и това, че изтъпанил се пред всички камери някакъв мучо бопаджия взе да чете от телефона си смс кореспонденцията си по вайбър с наблюдаващия прокурор. Защото това и старшина от Левуново няма да направи, освен ако не е тъп галфон.

А! И въпрос към един джандар сурат бопаджия, дето си бе скрил сурата зад маска и се пъчеше как СЕГА нямало кой да ги спира да стигат до поръчителите, белким се хареса на Рашков. Смешнико, кво стана с разследването за бруталната хакерска атака срещу АФЕРА, докъде я докарахте с поръчителите, измислен смехурко? Дали ще ви даде Рашков да стигнете докрая, а? Циркаджии!

 

 

«