« Върни се назад Публикувано на 07.02.2021 / 11:17

ТЕЗИ, КОИТО СПРЯХА ПРОТЕСТИТЕ С ОНЯ, ДЕТО СВИ ЮМРУКА В ДЖОБА, СЕ ЯВЯВАТ НА ИЗБОРИ КАТО „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“. ПОЛЗВАТ РЕГИСТРАЦИЯ НА КАПОН И МЕГЛЕНА КУНЕВА

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

„Отровното“ дуо плюс Мая Манолова ще се явят на изборите като „платформа“: „Изправи се! Мутри вън!“, ползвайки регистрацията на партиите на Меглена Кунева – ДБГ, на Мария Капон /менторката и бизнес партньорката на Арман Бабикян/ – ЕНП и на Татяна Дончева – Движение 21.

Каква жалка ирония!

Тези, които УМИШЛЕНО СПРЯХА ПРОТЕСТИТЕ И ГИ ПРЕДАДОХА, ползват слогана на Оня, който също СИ СВИ УМИШЛЕНО ЮМРУКА В ДЖОБА,  и когото УЖ плюха тихичко и страняха от него по време на целите протести, но станаха биз бизе с него, когато се провъзгласи за янките с „трите морета“.

Щели да работят за „гражданите“ и щели да ги сложат в листите, рецитира Маята.

Да ви е честито, „граждани“ и протестиращи, предадени точно от тия, да са ви честити Капон, Меглена Кунева и вся остальная…

И не забравяйте да питате – ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ, ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ, ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ – с които Маята не спира да обикаля страната, с екипи, с нови дрешки и офиси – ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ, с които „умрелите от глад“ иначе армановци, правят избори. Щото за едните кинти на Властта – знаем, че са от чекмеджето, ама за така наречените „опозиционери“ слушаме идиотии само за „дарения“. Купища пари се изливат там и затова не забравяйте да питате – ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ!

Afera.bg

ИЗПРАВЕНИ И ОТРОВЕНИ С КОГО?

Нищо ново на сцената на политическия живот. Всичко върви по сценария на кукловодите. Без някакво учудване разбирам от лайфа на триото, че ще се явят на избори с регистрацията на Единна Народна партия /на Мария Капон, въпреки, че сега е друга председателката/, Движение 21 на Татяна Дончева и Движение „България на гражданите“. Също не е тайна за познатите ми мнението ми и за трите изброени формации.

ЕНП е партията на Мария Капон, омъжена за евреин. Нищо лошо. Но фирмите им работят с панаири, включително с панаира на Гергов. Включително и фирмите им печелят поръчки от „Пловдив 2019“, където се знае, че лично Мамин Тотев посочва изпълнителите.  Капон и Бабикян са близки и не е учудващо, че Капон отново иска включване във властта.

Татяна Дончева доста критикува управляващите. Само, че аз на адвокат на Мултигруп не вярвам много. Може и да не съм права, но заложените идеи а партията й за европейско бъдеще и бля-бля, ме убеждават в евроатлантическия й уклон.

Движение България на гражданите на Кунева…….ами повече не искам да ги обиждам. Там нещата са ясни и психодесни.

Особено ме потресе твърдението на Манолова, че в ЦИК били партии на статуквото. Май е забравила, че е била депутат от БСП и това, че на практика ГЕРБ я направиха омбудсман. Значи тя, която предложи чл.417 от ГПК за изпълнителния лист на банките без уведомяване на длъжниците, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, не е от статуквото! На очите или на ушите си да вярвам!

Новите спасители ще ни спасяват заедно със старите муцуни! Тъй като не е прилично и нарушава стандартите на ФБ да се псува, ще замълча……

Елена Гунчева

«