« Върни се назад Публикувано на 23.07.2022 / 8:09

ТЕЗИ, КОИТО НАЛАГАТ МАСКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА ПРОКУРОР, ЗАРАДИ ПРИНУДА САМИ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ОТ ТЯХ!

Сега за маските и семантичната измама приложена върху нас и някои депутати.

Има такъв народ, по трудния начин научиха как ги излъгаха през април 2022, когато ги убедиха да подкрепят в здравна комисия предложението на сороспиите от ДемоNкратична България за промяна в Закона за Здравето.

Да не се затварят бизнеси и страната, от недоучилите директори и служители на РЗИ и министъра, беше условието на Чорбанов, приеха му го! НОО…,мерките да ви тормозат, детето он лайн и да ви окачат маски в болницата – там няма климатици почти никъде, маска при 35 градуса и в транспорта на София – ви го гарантираха. Е сега ви го и приложиха.

А целта на  ДъБъ е била да имат инструменти за власт и да ви унижат.

А маски не следва да се носят никъде, те не предпазват от нищо, абсолютно доказано със стотици статии. Ваксината не действа, защото това не е коронавирус от преди 1 година, а чисто нов сопол, който ей така ще си мине, колкото и да изследват, и да тревожат по телевизията.

Тези, които ви го причиниха, правителството – там са невежи, това е ясно и уж специалистите от РЗИ следва ги дадем на прокурор, заради принуда сами да се разболеете, да си увредите мозъка от хипоскията на 35 градуса, да си причините екзема на лицето и да развиете бактериална пневмония.

И последно това действие е не за да ви предпази от каквото и да е. То е следване на инструкциите дадени от СЗО на 19.07.2022г. за Европа, забележете – за Европа! А министърката и един опозиционен политик казват, че не били задължителни инструкциите им.

Ами защо ги изпълнявате? Защото тези, които издават заповедите са в колянно лакътно положение пред господарите си.

Най – усърден в това отношение да спазва СЗО е Данчо Пенчев от РЗИ София, този човек следва да се разследва от прокуратурата. Пък и всички от РЗИ и МЗ.

Помислете за гражданско неподчинение и предложете на тоя, дето ви кара да сложите маска да ви декларира, че като се разболеете той ще носи отговорност! Да видим какво ще направи, малко гражданска доблест и смелост не са излишни преди да се саморазболеете заради болните.

д-р Георги Тодоров

«