« Върни се назад Публикувано на 23.09.2023 / 23:26

ТЕЗИ, КОИТО Е*ХА МАЙКАТА НА СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ, „ЕКСПЕРТНО“ СЕГА СА ЗИНАЛИ ДА ГИ ЛАПНАТ. КАК АТАНАСОВ ЗАКРИ ЦЯЛО „ИКОНОМИЧЕСКО НАПРАВЛЕНИЕ“ В НСС, ЗА ДА ПРИКРИЕ РАЗБОЙНИЧЕСКАТА КРИМИНАЛНА ПРИВАТИЗАЦИЯ!

ДАНС:

„Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) е специализиран орган към Министерския съвет на Република България за изпълнение на политиката за защита на националната сигурност, чиито приоритети се задават от висшите органи на държавната власт (съгласно чл.5, ал.1 от Закона за управление и функциониране на системата за защита на националната сигурност).Спазвайки стриктно законите на Република България и възложените й от държавните власти задължения, в компетенциите на ДАНС е да извърши точна преценка и анализ за начина на тяхното изпълнение.

За изпълнение на законово определените си задължения служителите на ДАНС използват специални методи и средства, умения и качества, придобити в процеса на работа и надграждани ежедневно в специализирани обучения и в споделените дейности с партньорски служби. Изграждането на ефективен служител отнема години. Ежедневното натоварване и отговорността на всеки служител са огромни. Ресурсите на Агенцията са насочени към изпълнение на огромен брой законово регламентирани ангажименти.

Безотговорно и опасно е когато политици и псевдоексперти коментират и дават оценки на елементи от дейността на ДАНС, без да разполагат с информация за тях и с цел придобиване на временни дивиденти, разпространявайки при това и класифицирана информация, която е защитена със закон. Подобни изказвания са във вреда на сигурността на българските граждани и на държавата, уронват авторитета и доверието в българското контраразузнаване и затрудняват взаимодействието с чуждестранните партньори.

Службите за сигурност са имунната система на една държава и воденето им към разруха с думи и действия е пагубно за държавността и за гражданите. Нека вместо това се стремим към изграждане на култура на сигурност, към стабилност и просперитет на България.“

……………

АФЕРА:

На 12.09.2023 АФЕРА публикува:

ШЕФЪТ НА ДАНС НЕЗАБАВНО ДА ДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА АТАНАС АТАНАСОВ ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ! И СЕГА „АФЕРА“ ДА ВИ ОБЯСНИ ЗАЩО ПП/ДБ ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ СЛУЖБИТЕ! ПРИЧИНАТА Е В ТОВА ЗАЩО НЕ СПЕЧЕЛИХА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ И КОЙ ИМ РАЗВАЛИ „АЛА-БАЛА“!

На 21.09.2023 АФЕРА публикува:

ТЕ ТОВА Е „ЕКПЕРТИЗАТА НА АТАНАС“! 6 ГОДИНИ С „ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС“ И 3 ГОДИНИ В НСС, КЪДЕ ФАБРИКУВА МЕРЗАВСКИЯ МЕНТЕ ДОКЛАД СРЕЩУ МИНИСТРИ

Обяснимо, и защото са специална служба, ДАНС няма как да бъде директна като АФЕРА.

Но! Прочетете пак подчертания по-горе пасаж с черен курсив /подчертан от АФЕРА/ преди да го издумкаме от упор един от мракобесните „експерти“ по национална сигурност.

Не, не е Цветлин Йовчев, дето Бойко Борисов „го шиба през гащите“, а как и защо го шиба, АФЕРА ще припомни утре. Става въпрос за лицето Атанас Атанасов, впрочем аверче на кръга на „цветлиновци“/ „драшковци“ „най-малкият генерал“ на света, както удачно го нарича Васил Петев.

И сега – дум, дум!

Когато Иван Костов беше премиер на България и със страховита сила  се вихреше криминалната приватизация, НСС /Национална служба за сигурност/ докладва постоянно за злоупотребите при разграбване на предприятията. 

Тогава НСС все още беше информационна сила и от агентурата се получава достоверна информация за „демократичните кражби“.

Първоначално днешния „експерт“, който СЕ Е ЗАСИЛИЛ ОКОНЧАТЕЛНО ДА Е*E МАЙКАТА НА СЛУЖБИТЕ, БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ за израза, Атанас Атанасов се опитва да разбере кои са източниците на НСС и дори уволняват служители, защото… не си издават агентите.

Накрая Атанас Атанасов, по заповед на Иван Костов закрива  „Икономическото направление“ на НСС. Точно направлението, което работи по икономическите афери, криминалната приватизация и кражбите на тогавашните „демократи“.

Така приватизацията продължи сатрапски и престъпно, прикрита точно от Атанасов и Костов.  Резултатите още ги наблюдаваме.

ТОВА Е ИСТИНАТА.

И днес „атанасовци“ и „просто идиоти“ да „реформират“ службите е все едно да пуснеш убиеца в банята си, да те удави във ваната.

Ако аз съм шеф на ДАНС, нали се сещате как ще им обърна хастара на тия майкопродавци?!

„Експерти“, ай сиктир, бе!

Мамата разкатахте на националната сигурност, а сега се вторачихте да овладеете ДАНС, за да си направите нова фашистка Държавна сигурност.

Мръсни гномчета миризливи.

Веселина Томова

«