Публикувано на 08.05.2021 / 21:58

ТА, КОИ СА „СИЛНИТЕ, КОИТО НЕ ТЕ СЛУШАТ БЕЗРОПОТНО“, ЧЕ НЕ СХВАНАХМЕ СРЕД МАРШИРУВАЩИТЕ ПОД СТРОЙ И МЪЛЧАЩИТЕ ПОД ЗАПОВЕД?!

Слави Трифонов дал интервю, ауууу, за първи път не във Фейсбук, оуууу, голям ентусиазъм тече.

Казал и това:

„Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно:„Историята го показва… Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах… Имам щастието да общувам с хора, с които гледаме в една посока. Не взимам самостоятелни решения, търся съвети, мнения“.

Та, кои са „силните, които не те слушат безропотно“, че нещо не схващаме?

Тия ли, дето маршируват под строй, като стадо, предвождани от пажа ти Тошко и тия ли, които не смееха да гъкнат, мълчащи под заповед, набутани в листите уж като „народни“ избраници?

Тия банални словесни заучени, красиво звучащи пинизи очевидно вървят сред огромна част от наивното население.

Но нам не такими пунтами.

15 години повръщахме от нарцисизма на Тиквата, сега ще слушаме и гледаме и „ти мен не ме разбираш“ Слави. Чието его и диктаторлък по нищо не се различават от тези на Боко Тиквата. Тиквата обаче сам си избира заобикалящите го „калинки“, а „силните“ уж на Слави все по -ясно лъщи кой ги реди.

Един не чухме, който безропотно да НЕ го слуша, докато всички чуват как кънти там ехото на Сараите.

аfera.bg

Коментари 41 за
“ТА, КОИ СА „СИЛНИТЕ, КОИТО НЕ ТЕ СЛУШАТ БЕЗРОПОТНО“, ЧЕ НЕ СХВАНАХМЕ СРЕД МАРШИРУВАЩИТЕ ПОД СТРОЙ И МЪЛЧАЩИТЕ ПОД ЗАПОВЕД?!”

 1. Този едно време (знам го от сигурен източник от шоуто му) ги е удрял даже, ако някой не го слуша от екипа му!!!
  Сега не знам.
  Познайте дали този чалгар (абсолютен факт е, че той е основният промоутър на чалгата в нашата страна) ще е по-различен от Тиквата?!

 2. Преди година отделих 78 ст. от пенсионеркия си бюджет, но май ще се откажа. Не става.

 3. Видяхте ли как са го нарисували в ПИК наш Тошко, по- скоро неговия син, на който момчето следвало в Лондон, като царски син, карало си ламбурджини, пък баща му решил да става политик в ползу народу. Видяхте ли как го завъртя Славито за верността ни към НАТО , нищо че бил от Плевен, нищо че знаел за благодарността към Русия. Сега обаче сме верни подлоги и ако ни кажат тръгваме на война, с територията си, щото другото го съсипаха с наше съгласие. Двадесет години държим военни в Афганистан, колко ни струва това, никой не дискутира, но БЕЛЕНЕ не довършихме. Мачкат ни като говеда, а ние се кълнем във верност.

 4. Калоян Методиев
  Фейсбук
  На няколко пъти в кампанията журналисти ме питаха за коментар на Слави Трифонов. Отговорът ми беше, че няма как да коментирам политологично някой, който не е обелил и една дума за политика, няма позиция по нито един въпрос и реално не участва в кампанията.
  Днес Трифонов даде първото си интервю (БНР при Волгин).
  Две неща трябва да се отбележат в него – заявката му, че ще разгражда модела ГЕРБ и демонстрирания управленски капацитет.
  Първо, Трифонов е един от архитектите на модела „ГЕРБ“ в мутренските му характеристики. И не просто на ГЕРБ, а на целия преходен проблем на промотиране на криминалния начин на живот в патриотично-музикална обвивка.
  Героизирането на престъпниците, които го олицетворяваха през 90-те години, същите, които биеха хора по светофарите, крадяха бизнеси, харесваха си момичета и ги завличаха, рекетираха дребните търговци и производители, е и негово дело. Мнозина сме били свиделите на черния джип из София с надпис отзад: „Добрите момчета отиват в рая, а лошите, където си искат.“
  Това прогони много от добрите момчета и момичета от България тогава.
  Човекът, който беше основният глас на мутра-реалността ли ще я събаря?!
  Човекът, който напълни до пръсване свирката с пара за едно интервю с Бойко Борисов превърна същото това интервю в слугинажно самоунижение пред подгледа на десетки хиляди зрители.
  И днес от националното радио се самопровъзгласява за опозицонер на „режима“ като громи реалната опозиция като фалшива. Едва ли би могло да има по-нахална поза.
  Второ, относно управленския му и политически капацитет.
  Интервюто разкри фундаменталния проблем на Трифонов в политиката – това не е неговата сила и компетенция.
  Оплете се, започна да се кара, не можа да изрази смислена позиция и затъна по конкретните въпроси за плоския данък, Истанбулската конвеция, отношенията Запада и Русия, пенсионната реформа…
  А това е политиката – решения на конкретни проблеми за държавата и обществото.
  В чист вид се видя, че да интервюираш и да пристискаш не е като да даваш интервюта, да изразяваш свое мнение и да взимаш непопулярни позиции, колкото и да е тежко и неблагодарно понякога.
  Хубаво е и гласоподавателите да започната да го разбират.
  Този човек е гост в политиката. В шоубизнеса е сила, но в управлението най-вероятно ще е бедствие.
  Триседмичният му престой в парламента го показа – продуциране на хаос, непоследователност, задкулисие, обиди, крясъци и компромати.
  А думите, които каза на Волгин, че никога нищо не е обещавал (по повод на мажоритарния вот) са индикативни, че отричането му от всичко може да се изпълнява с лекота.
  За да обобщим, няма как Трифонов да е „новото лице“. Няма как и да е моралният съдник и протагонист на каквато и да е положителна промяна. Може да се окаже промяна, но само към по-лошо.

 5. Слушах Славчу по радиото и си мислех: може би пък Банкянския е интелектуалец?

 6. * * *

  Тълпи от недозрели екзалтанти
  припяваха, че Слави е велик.
  И той реши – обрасъл със таланти,
  да блесне и с талант на политик.

  И ето, гастролира в парламента,
  разбира се, с ферари – цвят червен,
  но се оказа обичайна мента –
  месия за един-едничък ден.

  И тук метафорично ще добавим:
  Не подир бури сви платната Слави,
  а в най-банална локва се удави…

 7. ЕХ!!! Що ли Учин дол не бе УЧЕН дол…
  Па един водещ да си пусне Сулеков кат нещо между Болен и Хитлер.. Как води балета в студиото..
  И да си види, че Тошко сценариста водеше дупетатите му към парламента. Слезли от белио автобус.. В бледа реплика на скеча на Кулеков..
  И правилно Тошко сценаристов искаше да „заседават“ в старото Народно събрание. Под девиза „Съединението прави силана.“
  Щото още от 1933-та година във вестник „Щурец“ за тази сграда е посочено послание:
  “ Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението.“
  И то за 88-ма година са доказа – разединението, де..
  Щото пак там е записано:
  “ Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.“

  1. Той Болен Шмиргелов е по-политик от Славчо!
   Поне на приказки го докарва и на репчене (докато някой „отгоре“ не му пренасочи истеричността и простотията към нещо ново)…

 8. Демократична България-лъжци от класа-хора МЪНКАЩИ И СРИЧАЩИ В ПАНОРАМА, ЛЪЖЕЩИ ЧЕ НЯМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ-И БИЛИ НОВИ ЛИЦА-айде холан-КОИ СА НОВИТЕ-АТАНАС АТАНАСОВ-НОМАДИ СМЕНИЛИ ПАРТИИ САМО И САМО ДА СА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА-Циркове с Росенец и сега-ДОВОЛНО МЪЛЧАНИЕ- от какво живяхте досега-какво работите всъщност-откъде получавате пари-ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ,изтъркани циркове-изобщо-УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ

 9. Брей голямо събитие че Слави дал интервю- сигурно предварително сценаристите са му подготвили отговорите-толкова фалщ,както и за заплатите-Ами Таран Слави защо не каза, че заплатите на депутатите ТИ са както следва:-3пъти на средната заплата-около 4500 лв, 2/3 в ПЛИКОВЕ НЕОТЧЕТНИ-значи още 3000 лв, 30% ОТ ЗАПЛАТА ЗА УЧАСТИЕ В КОМИСИИ, а да не говорим за председателите на комисии, и % върху стажа-е юнак, колко лв прави това като заплата-АЙДЕ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА- И питам аз-като НЕ УДОВЛЕТВОРИХА ЖЕЛАНИЕТО ТИ ЗА 1 ЛВ субсидия, защо се мъдрите в парламента-за демагогия-ще си оправиш рекламите в телевизията, ще се мъдрите в парламента-И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЦИРК-СЦЕНАРИСТИТЕ подготвят хората, че може да не си депутат-ТАКА Е ПО ЛЕСНО-ДА ЛАЕШ вечер и да се правиш на загрижен но ЗА СОБСТВЕНИТЕ ПАЧКИ-ОТВРАТ

 10. Славчовото интервю е пълно с клишета поне от сто години. Имат ли грам мозък гласоподавателите му – как би застанало на някаква официална среща това нашарено от глава до пети същество, което не е в състояние да ПРЕЗЕНТИРА и една собствена мисъл!

  Освен това трябва да си зъл по душа човек, за да кажеш, че преизчисляването на пенсиите е популизъм! Как се живее с 300 лева, бе боклук! Имаш ли представа хората какво купуват и как стоят на студено без парно и ток! Думи нямам!

 11. Какви ги дрънкаш Славейко? Прочети какво означава „консервативно-десен“, нали искаш да променяш. И аз искам, но има нужда от много работа. Ти какво си въобрази, че 2,5 милиони гласуваха на референдума за теб. Хората гласуваха за промяна, а ти сега за какво воюваш, не знаеш дори как се протестира. С десен консерватизъм не се печелят сърцата на хората, много си прагматичен, така се печели бизнес, пей си и стой далече от политиката.

 12. ИТН (ИТеНе стават) са прокси на ДПС !
  ВИП Чалга Гея е Учиндолската булка на амуджата Доган .
  Със парите на нарко боса Шишо, България ще се управлява от турците .

  Явор Дачков обяви, че е на 100 % сигурен в следното : „ДПС стои зад Слави Трифонов и политическия му проект „Има такъв народ“.
  Дачков направи това свое разкритие чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук.
  Не предполагам, а знам : ДПС стои зад Слави Трифонов и който не го е разбрал все още, значи наистина си няма понятие от българска политика.
  Политическият проект „Има такъв народ“ е създаден с идеята да не се променя нищо в държавата, както впрочем и става пред очите ни.

  Елитният роден педераст Евгени Минчев : Слави, признай си, че си гей !

 13. Най- после разбрах мълчанието на Трифонов! (Фейсбук-а не го броя) Ако бе проговорил преди изборите, можеше и да не влезе в НС. Слави, Славиии, защо проговори !

 14. На мадридския му дадохте 800 дни ,а дайте и на Слави 400 поне ,бе…
  Да не казвам на какви други подарихме 30 години…

  Подреждането е по-ефективно когато една работа първо се разбърка хубаво и после…

  Едно е сигурно- следващите управляващи ,наред с популярните мерки,ще трябва да приложат и непопулярни такива ! И това всичко в условията на перманентно минно поле и неприятелски огън,без да се изключва и ,,приятелския“ обстрел …

  Чакат ни трудни,интересни и бурни дни.

  Венсеремос.

 15. Лявo-дяcнo, тинтири минтири, aй cиктир дe! БCП кaтo e крaйнo лявa пaртия c кaквo пoмoгнa нa бългaринa? Хaйдe кaжeтe? C изпрaщaнeтo нa Cтaнишкo в eврoпaрлaмeнтa, за да плакне очите на евро-гейовете, c двe нaциoнaлни кaтacтрoфи, и aххх, дa нe прoпуcнa, c мнoгo крacиви oбeщaния oт г-жa Импeкcoвaтa! Тaкa дe, дaйтe дa cи гoвoримe чecтнo тукa, пoнe зa тoвa пaри нe взимaт, нaли? Врeмeтo нa лeвитe пaртйини oргaнизaций oтминa вeчe, тяхнaтa иcтoричecкa рoля e изпълнeнa. Пoлучихмe oceмчacoв рaбoтeн дeн прeз 50-тe, и пeт днeвнa рaбoтнa ceдмицa прeз 70-тe, нaли тaкa! Вeчe нямa прoлeтaриaт в Eврoпa, мaтрицaтa нa oбщecтвoтo e мнoгo пo-рaзличнa. Имa ли cрeднa клaca или нямa, пoзвoлявa ли ce нa cрeдния чoвeк дa cи прaви бизнeca и дa cи oбрaзoвa дeцaтa, дaвa ли ce нa нoрмaлния чoвeк дa ce хрaни и дa cи плaщa нaeмa чecтнo, бeз дa прoдaвa дрoгa, бeз дa крaдe и дa убивa, кoлкo хoрa ce caмoубивaт oт глaд, кoлкo хoрa умирaт дoкaтo рoвят в кoфитe зa бoклук? Тoвa ca прoблeмитe нa днeшнa Eврoпa, рaзбeрeтe! ГEРБ кaтo ca крaйнo дяcнa пaртия, тa кaквo пocтигнaхa? Пълнa кoрупция и прoдaжнocт пo вcички нивa, тoтaлнo oпрocтчвaнe нa нaциятa, виe cтe прocти и aз cъм прocт!!! Cрaм мe e чe cъм бългaрин, и чe прocтaкa Бoйкo прeдcтaвлявa нaшия нaрoд прeд cвeтa, чecтнo ви кaзвaм! Ocтaнaлoтo ca cпeкулaций и злocлoвeнe и eвтини клишeтa!
  Cлaви пocтигнa мнoгo дaжe cъc caмия фaкт, чe измecти БCП c eднo мяcтo нaдoлу, и рaзкaрa гoрeизбрoeнaтa вcя ocтaлнaя извън пaрлaмeнтa, зa кoeтo трябвa дa му блaгoдaрим! Cлaви дoкaзa чe нe e пaтeрицa нa ГEРБ нитo нa ДПC! A пък дaли ни e cимпaтичeн или нe, дaли миcли и кaк тoчнo миcли, и зaщo тaкa миcли, тoвa вeчe врeмeтo щe ни пoкaжe. Глacувaли cтe му дoвeриe – ха ceгa, дaйтe му дoвeриe! Зacлужил гo e! Cлaви нямa дa нaпишe „Мaйн Кaмпф“ кaтo Хитлeр зa дa cи гo cлaгaтe пoд възглaвницитe! Cлaви нe e близaлкa-зaлъгaлкa зa рeвливи бeбeтa, oчaквaщи cлaдки приcпивни бoмбoнки прeди лягaнe.

  1. Получаваш жълтата фланелка за „БСП крайно лява партия“!

  2. БСП такива, ГЕРБ – онакива, какво направи Слави, когато му се предостави възможността – направи се на болен и нямаше идея какво трябва да права. А сега, напред, назад по студията и кабеларките
   ръси глупости! Пак да се прави на велик. ДПС – това прозира зад образа на Славчо Африкански, и приятели. Айде, холан!

  3. За цял 1.месец, Слави:
   1. Не спря концесията на летище „София“, „за да не стане на БСП“!!
   2. Не прие по най-бързия начин мораториума, „за да не стане на БСП“!
   Някой може ли да каже, само дотук колко са загубите за държавата ни, колко би ни струвал инатът на Слави??
   Но пък, още се жали за субсидията от 1лв.?? О, мисля това е само благовиден предлог, идеята е да се ликвидира БСП, единствената, чиито походи са прозрачни и се издържа само от субсидията и членски внос!!
   Между другото – някой знае ли откъде, с какви пари Слави си поддържа телевизията и си прави кампанията, единствено от реклами??
   3. Не прие индексацията на пенсиите, „за да не стане на БСП“, защото било популизъм??
   Да оставиш за неопределена време най-възрастните хора от народа си да умират в глад и мизерия, зощото били избиратели
   на БСП?? Действително ли, 2 млн. и нещо?? Сега и без подаянието от 50 лв., това е отвратително, реален ГЕНОЦИД и ФАШИЗЪМ!!
   Та Слави, уж все „за да не стане на БСП“, за кого всъщност направи нещата??
   Не предприеха и нищо за подпомагане в кризата на дребния и среден бизнес, и на обикновените хора, та кой, кои всъщност са му суверена в чийто интерес все се кълне??
   И докъде го докараха, след като цял месец работеха само по това да ни осигурят честни избори?? Сериозно?? С нещо да затрудниха най- масовото, купуването и продаването на гласове или така и тях ги устройва??

  4. Прав си, почти за всичко изразено. Но Слави си е мутра под прикритие, българският зелен ски. Ще ни предаде и той, на англосаксонците…

 16. Мoмчeтa мoмчeтaaaa, (нe дoчувaм нa тoзи фoрум жeнcкитe глacoвe, дaнo ce лъжa) – нe e лecнo дa ce кaжe вcичкo прocтo и яcнo тия дни вeчe! Пoмнитe чe у нac в Рoдинaтa нищo нe ce рeшaвa oт рaз и дoкрaй, нaли тaкa? Oт cлaвнитe дни прeз oнзи cлънчeв нoeмври 1989, изпълнeн c тoлкoвa мнoгo нaдeжди, чe чaк бaщa ми ce рaзплaкa oт умилeниe зaдeтo e дoчaкaл крaя нa „бaй Тoшo“, 30 гoдини пo-къcнo ce бaлтaвимe и ce люшкaмe в бурния пoлитичecки oкeaн. Eврoпaтa (и личнo Мути) вмecтo дa ни cпacявa, ни нaтрece пaртиятa ГEРБ бaрaбaр c нeйния любим б-г ceрвитьoр Бoйку зa кoмaндувaщ пaрaдa! Дaйтe дa кaрaмe нeщaтa пoрeд, дa имa мaлкo cиcтeмнocт пoнe, дa? Кaквo ce пocтигнa нa 4 aприл? Чecтнo кaзaнo, мнoooooгo нeщa, хубaви нeщa! Нaрoдa яcнo рaзкaрa Мaрeшки-aптeкaрчeтo, Вaлeркo -рeлcaтa, Вoлeнчo-шизoфрeникa, Шкeмбe Вoйвoдaтa, Aнгeлчo-бaш пaтриoтa и вcя ocтaлнaя. Нaрoдa пocтaви Кoрнeлкaтa-Импeкcoвaтa нa трeтo мяcтo, дa cъбирa гилзитe и дa cи учи урoцитe бeз шaнc зa пoпрaвитeлeн. Aми рaдвaйтe ce пoнe мaлкo бe, хoрa! Нaрoдa им пoкaзa cрeдeн пръcт и ги зaкити в бoклукa нa иcтoриятa дa cи ближaт рaнитe. Тoвa e уcпeх, aбcoлютнo! Ceгa нoвия прoблeм бил – зaщo мълчи Cлaви??? Зaщo нищo нe прaви??? Aми зaщoтo нямa кoй знae кaквo дa прaви и дa прикaзвa тoчнo ceгa! Тoй кaквoтo и дa гoвoри и кaквoтo и дa каже или да напрaви щe гo нaплюят, зaщoтo тoвa e бългaринa, уви, и Cлaви гo e рaзбрaл и oпoзнaл мнoгo дoбрe! Вcичкo ocтaнaлo e cпeкулaция и кaзaнo пo нaшeнcки, чeшeнe нa eзицитe.

  1. Пишеш пълни глупости! Слави е един прост мизерник, пред който мутрата ще ни се стори като бяла лястовичка! И научи правописа, неграмотнико!

 17. В Светото писание е казано“ По делата им ще ги познаете“ .За краткото време на този парламент разбрахме, че Слави е на турска хранилка. Той и в главата прилича на Кара Ибрахим.

 18. Как трябва да изглежда и функционира ЕС? Според г-н Трифонов, ЕС трябва да функционира като една държава. Тоест пълно заличаване на суверенитета, или направо на самите държави, защото това казва той. Ако трябва да говорим за комунистическо мислене, това е отличен пример. И ако това беше факт, тези медицински извращения, които се провеждат на голяма част от територията на Европейският континент, щяха да се провеждат и тук, в България! Силно притеснително убеждение на г-н Трифонов…

  1. Абсолютно си прав! Напипал си същината на проблема. Традиционните партии с идеологии са изместени от неолиберален сбирток като ИТН , ИМВ, и т.н. Дори ГЕРБ е такава партия-без идеология и съдържание. И този процес не е случаен, а целенасочен отвън! Това води до разграждане на всяка социална структура на обществото-партии с идеологии които обединяват определени групи, семейство, църква, държава….

 19. Славчо Малкия рапон , дето иска да става Дон Рапон
  е рожба на Мутренски Задник :)))

 20. Не очаквам от Охлюва Славчо който никога не е пял „Хубава си Моя горо“ безплатно,
  да дойде на работа с кола за 200 000 лева и да направи
  живота на майките и бащите ни по-лек
  ………………………
  Всичко е голям цирк …… Илчовски и той лъже ….. Човека дето е подарил кюлчето на Боци Маймуната не е Цоло Вутов (щото той е шефа на Рапона) , ами Николай Вълканов Златаря -презерватива на Джолан
  ……………………………….. ..
  който окраде с Рапона и Джолан 20 тона злато от рудник „Чала“ край Хасковски Минерални Бани (само златото е 20 тона – а кражбата е за над 2 милиарда евро) ….

 21. Ооо , изчакайте малко ! Съвсем скоро ще видите ,колко смело ще почне да се заявява и по останалите медии . Той усеща колко бързо ще бъде отсвирен от тези ,които се вързаха на зрелищата му и чалгата ! Нещастник .

 22. Едните не повярваха, че са загубили изборите, другите не повярваха, че са ги спечелили и до сега са в шок каза:

  Трифонов е некомпетентен.
  Ако беше, щеше да има политическо предаване, а не чалгарско.

 23. Някакъв си чалгар, който не е казал и дума за това как вижда развитието на държавата България щял да бъде премиер??!! Иска мнозинство, а на какво основание иска от нас да му го дадем това мнозинство?! Дали работи и един ден? Дали обели и една дума? Дали влезна в парламента, поне да го види какъв е отвътре? Би ли обяснил Славчо, царят на общите приказки, защо трябва да гласуваме за него? Защо да гласуваме за ИТН, след като ще разберем какво ще правят „след изборите“?! Жалко за глупаците, които му се вързаха и пак ще гласуват за този въздухар. Ама пълен въздухар!..

 24. ще си позволя да си мисля, че се обгражда с хора, които мислят в неговата посока, това ми напомня някой…

 25. Ако някой е пропуснал „интервюто“ по БНР на Учиндолския мераклия за нов Месия, да се успокои – не е загубил нищо.
  След онова прословуто интервю с Мутрата бойко – от времето на шоуто му в БТВ, днес успяхме да разберем какво е имал предвид английския хуморист Джером К. Джером, озаглавил сборника си „Празни мисли на един празен човек!“
  Е, ако някой все още имаше съмнения в компетентността и грамотността на Учиндолеца в новото му поприще – политиката, вече няма никакви съмнения.
  Слави Трифонов се оказа един „Празен човек“ – и в буквален и в преносен смисъл.
  Човек, който се готви да ни управлява, да не може да изрази ясна и смислена позиция по нито един от въпросите на вътрешната и външна политика на страната ни – да не може да отговори конкретно на въпроси за плоския данък, за отношенията ни със страните от ЕС и САЩ, за отношенията ни с Русия, ако щете и за Истанбулската конвеция – отхвърлена дори от Турция, да няма позиция за пенсионната реформа, да няма визия и планове за развитието на България, да не може да отговори какво ще направи неговата партия ако спечелят изборите през месец юли – в икономиката, социалната сфера…, на въпросите на водещия – да се оплита като пиле в калчища и дори да се кара.
  И този човек да ни се представя като новото лице на промяната.
  Не, благодаря!
  А ако си спомним от преди доста години черния му джип с надпис отзад „Добрите момчета отиват в рая, а лошите, където си искат“, като че ли всичко ще си дойде на мястото.

  1. Афера, според мен, по подходяща ще бъде снимката, на която Учиндолският мераклия за нов Месия се целува – уста в уста, с Мутрата от Банкя.
   Хората бързо забравят.

  2. Изслушах цялото интервю и ми станаха ясни следните неща:

   – партията на шоумена няма политическа ориентация и идеология. Нейната цел е да защитава интереса на хората. Но хората са различни и имат различни интереси?!…
   – чалгарят на републиката отказва да отговори на въпроса какво ще стане „ако“ спечели изборите, защото „ако“ e условно наклонение. Тоест, той няма планове и ще решава в последния момент какво да прави, ако ги спечели?!…
   – учиндолецът не е искал да се занимава с политика, а е решил да го прави, за да въведе в сила резултатите от референдума си. Но не става ясно, ако преди това не е искал да се занимава с политика, защо изобщо е провел този референдум?!…
   – твърде семплия като интелект Трифонов, категорично отказва да говори пред медиите, защото не ги намира за свободни, и смята за правилно общуването по интернет. Тоест, ако той не промени това си становище, може да очакваме и в бъдеще да бъдем управлявани във Фейсбук република?!…

   Този просто е обикновен олигофрен…

 26. Слави се уплаши че стана втори а трябваше да е по надолу!!!Кой му намекна да си пасува??? Трябваше ДАй България да е поне на 3-то място за да стане играта!!!Затова в следващите 2-а месеца ще има натиск срещу БСП ако може и да се разпадне!!!На кукловодите им е нужно малки партии които да са лесни за манипулации.Ще има отлив от ГЕРБ към Д България !!!Целта е Соросците да управляват!!!ДПС-то са готови със всеки на далавера!!! Мутри вън ще влезнат може би на границата но само с нео-либералните си депутати!!!Другите са излишни!!!Машинното гласуване ще работи за ДБългария!!!Видяхме го при чичо Сам!!! ГОСПОД да помага на България!!!Всичко и всички са продадени!!

 27. Тоя двуметров Татуиран плашипутарник и потурнак е турска подлога който се крие като посран посерко в Тенекиения Дворец -Аквариум демек Дж@мията Seven-Eight с Ходжите му сценаристите прости потурчените бунаци съкратено потурнаците на Баш Ходжата Тошко Африканчето Малкия Мук педя човек лакът глава . И тя стана каквато стана от трън та на глог , че е по висок..От ЗАЙЧАРНИКА в Банкя с простит’утките и с простите до квартал Левски-Г в Дж@мията Seven Eight c Аквариума с глухонемите риби и сценаристите прости посерковците потурнаците идиоти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *