« Върни се назад Публикувано на 08.05.2021 / 21:58

ТА, КОИ СА „СИЛНИТЕ, КОИТО НЕ ТЕ СЛУШАТ БЕЗРОПОТНО“, ЧЕ НЕ СХВАНАХМЕ СРЕД МАРШИРУВАЩИТЕ ПОД СТРОЙ И МЪЛЧАЩИТЕ ПОД ЗАПОВЕД?!

Слави Трифонов дал интервю, ауууу, за първи път не във Фейсбук, оуууу, голям ентусиазъм тече.

Казал и това:

„Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно:„Историята го показва… Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах… Имам щастието да общувам с хора, с които гледаме в една посока. Не взимам самостоятелни решения, търся съвети, мнения“.

Та, кои са „силните, които не те слушат безропотно“, че нещо не схващаме?

Тия ли, дето маршируват под строй, като стадо, предвождани от пажа ти Тошко и тия ли, които не смееха да гъкнат, мълчащи под заповед, набутани в листите уж като „народни“ избраници?

Тия банални словесни заучени, красиво звучащи пинизи очевидно вървят сред огромна част от наивното население.

Но нам не такими пунтами.

15 години повръщахме от нарцисизма на Тиквата, сега ще слушаме и гледаме и „ти мен не ме разбираш“ Слави. Чието его и диктаторлък по нищо не се различават от тези на Боко Тиквата. Тиквата обаче сам си избира заобикалящите го „калинки“, а „силните“ уж на Слави все по -ясно лъщи кой ги реди.

Един не чухме, който безропотно да НЕ го слуша, докато всички чуват как кънти там ехото на Сараите.

аfera.bg

«