« Върни се назад Публикувано на 31.08.2017 / 19:39

ТАЯ ДЪРЖАВА Е ПЪЛЕН Т…К! МЕНТЕ ДОЛАРИ, РЕКВИЗИТ НА КИНО ЦЕНТЪРА, ХВЪРЧАТ ОТ КАМИОН, МВР ВИКАТ: „НЪЦ, НЪЦ, НЯМА ДА ГОВОРИМ“. Е, КВО ДА ГОВОРИТЕ БЕ, ЦВЕТАНОВ ГО РЕЧЕ ПРЕЗ 2013: „ГРЪБНАКЪТ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ПРЕКЪРШЕН!“

МВРТая държава е пълен т…к!

Докато главният прокурор плещи тинтири – минтири, джурла-бурла, МВР министърът рече пък: „Нъц-нъц, няма да кажем нищо повече за отвличането, търсете си от другаде информацията“. Още по-голям т…к. Като че въобще са рекли нещо, че и ще млъкват.

Още повече какво да говорят тия смешници от МВР на Боко, когато Цветан Цветанов на Боко го рече през 2013 година, и то точно на 2.02.2013 г. :„Гръбнакът на организираната престъпност в България е прекършен, заяви Цветан Цветанов“.

А като капак, на 500 метра от къщата на отвлечения син на бизнесмена Тони Златков в Герман, целия път е осеян с менте долари. Паднали от камион, щото чувала от реквизита на Киноцентъра се скъсал и полетели фалшиви долари по целия път. А народа хукнал да ги събира, а  пък ченгетата охраняват „находката“.

Всъщност, първото, което ни идва на ум е, че точно така дърварски, с камион от киноцентъра, се отвлича вниманието от истинското даване на откупа, ама кой ли ни пита.

Боко още не се е показал. Ни да обяви, че е загасил пожара в Кресна, ни да върне отвлечения.

Afera.bg

«