« Върни се назад Публикувано на 14.11.2023 / 16:42

ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ ХОЛДИНГ „РОГА И КОПИТА“, ПАРДОН – ОБЩИНА – ВАРНА! ПИАР НА НАПУШЕНОТО КМЕТЧЕ – ИЗГОНЕНА ОТ „МУТРИ ВЪН!“, КОЯТО ЗАПИСВА ТАЙНО ВСИЧКИ СРЕЩИ СЪС СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНАТА, ПРАТЕНА ОТ ПРОСТОТО КИРО. БЛАГОМИР КОЦЕВ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, ГЛЕДА В ЕДНА ТОЧКА

Вчера,  13.11.2023 АФЕРА публикува:

ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОЛДИНГ „РОГА И КОПИТА“, МАСКИРАН КАТО ОБЩИНА – ВАРНА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВАРНА! КОЦЕТО ПЛЮС ТИМ, БОСА НА БОКЛУКА АНГЕЛ ДЕРМЕНДЖИЕВ, МАСОНИ – БИЗНЕСМЕНИ, ПЛЮС ПП/ДБ, „БОРЕЩИ“ СЕ УЖ С КОРПОРАТИВНИЯ ВОТ, СИ НАПРАВИХА ЧАСТНА ДАЛАВЕРАДЖИЙСКА ОБЩИНА! КОЦЕТО НЕ ПРЕЛЯЛ ГЛАСОВЕ НА ПП/ДБ? АРЕ, БЕ! ДНЕС ОСРЕБРИ НАЯВЕ!

АФЕРА ще ви държи в течение на всичко, което се случва зад кулисите на Холдинг „Рога и копита“, пардон, Община Варна & Общински съвет – Варна, тъй като няма никакво съмнение, че от АФЕРА няма къде да се скрият тия смешни и измислени новобранци.

За пиар на новото кметче от ПП/ДБ Благомир Коцев е назначено лицето Пепа Георгиева /на снимката/.

Въпросната Пепа Георгиева е пратена от Простото Киро, за да бъде напушеното кметче на каишка.

Пепа Георгиева е била пиар на …. Меглена Кунева, а по нататък била пиар на … Мая Манолова. „Хубави“ хора, хубав „пиар“, като се има предвид докъде са я изкласили политически, благодарение на „пиара“ си Пепа.

На Мая Манолова Пепа е била пробутана от кръга „Сиела“ и като се има предвид къде в политическото небитие Пепа отнесе и Кунева, и Манолова, и „мутри вън“, Благомир Коцев добре го нахакаха.

Точно Пепа Георгиева стана ябълката на раздора в „Изправи се“ и “ Мутри вън“ и адвокат Николай Хаджигенов я изгони заради конфликт, който създала.

По това време в медиите излезе и следната информация:

„Вместо мутрите, Хаджигенов изхвърли пиарката на МаяМа! Обвиниха я, че взела пари от…“

Кметът Благомир Коцев започнал да провежда срещи с директорите на дирекции в Община – Варна, но плътно до него стояла пиарката, пратена от Простото Киро във Варна, която прекъсвала хората и не кметът, а тя им задавала въпроси.

Пепа пиарката записвала и всяка среща с телефона си без знанието на общинарите.

През това време Благомир Коцев не знаел къде се намира и гледал в една точка.

Тук му е мястото да ви разкажа една скорошна смешна случка, ама много смешна.

Преди и по време на предизборната кампания „просто идиотите“ си счупиха краката да предлагат пари на АФЕРА и МЕДИА МОЛ – първо за да предоставят компромати срещу Стела Николова от ДБ, второ – за да не се критикува и да се мълчи по бакиите на Благомир Коцев. „Просто идиотите“ така и не пожелаха да спазят изискванията да сключат рекламен договор по всички правила, след като се изпотрепаха да се натискат на АФЕРА и МЕДИА МОЛ, а не обратното! – ние да ги търсим, очевидно защото при тях кинтите вървят на черно без да бъдат декларирани пред Сметната палата.

Два дни преди изборите двама юнака от „просто идиотите“ поискаха среща с мен чрез посредник – забележете! от ъндърграунда, за да се тюхкат защото така не сме се били разбрали… Обясних им в прав текст, че цялата им там тяхна дружинка са олигофрени, няколко пъти им подчертах, че са олигофрени и че нито един един от така наречените им посредници, депутат от ПП/ДБ, завел в столицата Благомир Коцев в МЕДИА МОЛ да обяснява какви компромати ще дава срещу Стела Николова, не са били коректни, не са се обадили повече за сключване на рекламен договор.

Въпросните юнаци от „просто идиотите“ показваха с пръсти на ръцете си някакви цифри, демек пари, които уж били за АФЕРА, на което им казах пак, че са пълни олигофрени и че нито пари сме взели, нито сме се натискали да вземем.

Сега идва най-смешното: в идиотските си опити да ме спрат да вадя аферите на Благомир Коцев, тия двамата „просто идиоти“ ми обещаваха да ме направят … пресаташе на Община – Варна.

Вие представяте ли за какви олигофрени става въпрос наистина?!

Веселина Томова ще скочи от радост, че ще я правят пресаташе на Община – Варна, хахахаха… Тези нито знаят с кого точно си имат работа, нито наистина знаят къде точно се намират.

Това ви го разказах за разведряване.

Та сега Холдинг „Рога и копита“, пардон, Община – Варна & Общински съвет си има НЕ ВАРНЕНКА за „пиар“ – Пепа „пиарката“.

Сега възникват следните въпроси:

Къде живее, в общинско жилище или на хотел въпросната Пепа?

За чия сметка и кой и плаща масрафа?

Толкова ли е ценен кадър и експерт, че да живее на гърба на варненските данъкоплатци?

Кой я командирова във Варна и защо точно нея?

Ташак, музика и вести от Холдинг „Рога и копита“, пардон, Община – Варна & Общински съвет.

А бе, Марин Митев – ТИМ, нали вие редите мача, до „Пепа“ „пиарката“ ли я докарахте, бре, а уж варненски патриоти? И гледай да не те запише Пепа като се срещаш с кметчето, докато то гледа в една точка, че после да не пищите кой ми сра в гащите…

Веселина Томова

«