« Върни се назад Публикувано на 09.07.2022 / 8:47

ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ МВР РАШКОВ! ВМЕСТО ДА Е УВОЛНЕН ОТ МВР ЗАРАДИ „ЧЕРВЕИ“, „ЧАВКАТА/БАРБИ“ НАГРАДЕН С ПОЧЕТЕН ЗНАК НА МВР! „ПОЧЕТЕН“ Е И „ПИНГВИНА“! ЗАРАДИ ТОВА Е КОЧИНА МВР, ПОЗОР РАШКОВ, А ТИ ЩЕ ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА НА МВР, КАТО ДЪНО, ЗАЕДНО С ЦВЕТАНОВ!

Натъкнахме се на една новина, която е  потрес, откъдето и да я прочетеш.

Министърът на МВР Бойко Рашков наградил с най-високото звание в МВР … директора на ОДП – Варна Атанас Михов, известен като „Пингвина“ и началника на Второ РУП – Варна Чавдар Нанков, известен като Барби/или Чавката, за когото в АФЕРА има десетки публикации – от скандални по-скандални.

Същият тоя Чавката/Барби е „вечната Амбър“ – колкото повече се осира, толкова повече го издигат в кариерата на МВР и го награждават. Същият тоя Барби /Чавката бе в основата на МЕРЗАВСКОТО И ПОЗОРНО изтичане на данни от МВР по скандала „Червеи“, продуциран от Цветлин Йовчев, афера, замазана усърдно за да могат всички онези, които източиха масивите на МВР да останат безнаказани и непокътнати.

АФЕРА има десетки разследвания както за „Червеи“, така и за подвизите на Чавдар Нанков – Чавката/Барби, които осветлиха отвратителната действителност на МВР, в частност ОДП -Варна.

Министърът на МВР на „Промяната“ Бойко Рашков обаче награждава с най-високия почетен знак на МВР точно тоя тип, усърдно служещ иначе на „мафията“ на Борисов и така нататък, както самият Рашков квалифицира предишните! Да ви таковаме „промяната“!

Шефът на ОДП – Варна Атанас Михов „Пингвина“ бе назначен пък от служебното правителство на Стефан Янев, пак с вътрешен министър – потресът Рашков, благодарение на съпорта на мерзавци, включително и ексченгета от Варна, и единственото, което направи във Варна е кочината на МВР да ухае на … чесън. Пълна некадърност и пълна трагедия е истината за „управлението“ на и на тоя тип.

Заради това е кочина МВР, ПОЗОР РАШКОВ, а ти ще останеш в историята на МВР, като ДЪНО, заедно с Цветанов!

Мерзавец си, Рашков, мерзавец, без никакво извинение!

Afera.bg

«