« Върни се назад Публикувано на 07.02.2023 / 9:08

ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ КАДРОВИЯ ТАНДЕМ „КОПРИНКОВ & УЗУНОВ“: ВЪВ ВАРНА МВР „ЧЕСЪНИТЕ“ ХВАЩАТ … ТРЕВИСТА МАСА! ЗЕЛЕНА ТРЕВИСТА МАСА, БЕ, ПИЧОВЕ, АЙ СИКТИР!

Шефът на ОД на МВР Варна Атанас Михов, известен като „Пингвина“/“Чесъна“

Мащабна специализирана операция се провежда на територията на Варненска област, съобщиха от пресцентъра на полицията в крайморския град.

В момента тече акция в Старо Оряхово, където е задържан 42-годишен мъж, криминално проявен и осъждан. В къщата му са намерени зелена тревиста маса и кристали, както и доказателства, че мъжът има възможност да суши тревата и да прави разфасовки. Открито е и оръжие, за което предстои да бъде изяснено дали е законно притежавано от задържания.“

Последни вести от кадровия тандем на „Копринков & Узунов“, които опасаха страната с бир парче клоун до клоуна в МВР! В частност, във Варна, начело турнаха един директор на ОД на МВР Варна „Чесън“/“Пингвина“.

Хванали при „мащабна акция“ … „зелена тревна маса“, бе, пичове! Зелена тревна маса!

През това време във Варна вилнеят необезпокоявано корумпета на висши нива, целият град е мафия, обаче „Чесъните“ на „Копринков & Узунов“ ма’ат гащи из селата и ловят тревни зелени маси.

През това време Копринков от десетина дни праща емисарите си във Варна „на черно“ да действат за изборите, спирайки една или друга партия за сметка на друга, и пращат МВР „Чесъна“ си из селата с дърварски пиар, за да не си пъха носа, където не му е работата.

Ташак, музика и вести от кадровия тандем „Копринков & Узунов“.

Ай сиктир!

Afera.bg

«