« Върни се назад Публикувано на 14.09.2023 / 14:03

ТАШАК, МУЗИКА И „БИЗНЕС“ ВЕСТИ ОТ ВАРНА! „БИЗНЕСЪТ“ ВАДИ ДЪРВЕН НОЖ НА БОКО С МАСОНА ОТ СТРОИТЕЛНА ФИРМА „ПЛАНЕКС“ ЗА КАНДИДАТ -КМЕТ НА ВАРНА! ВСЯКА ВАРНА СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРИТЕ!

АФЕРА вече първа оповести, че бизнеса тръгна да се ръби и зъби на Боко Тиквата, като му постави ултиматум, че ГЕРБ няма да получи нито един корпоративен глас, ако Иван Портних бъде издигнат за кмет на Варна.

Боко след като бе омотан от Емил Радев, Красен Кралев и Иван Портних и им даде срок да се разграничат от Дънката до петък, 15 септември т.г., хич не му е розово, и се закани, че ще му кипне и като дойде в петък „ще направи първия срещнат кмет на Варна“.

Де да ме срещне мене първа, мамицата им ще разкажа, ама такива като мене не ги срещат първи по … улиците.

Очевидно разбрали, че все пак Портних ще е капията пак на тези местни избори на Боко, бизнесът, който се наброил на 46 бизнесмени, издига за кандидат за кмет на Варна Христо Димитров, дето си пише пред името „инж.“. Видиш ли някой пред името си да пише „инж.“, нататък психо профила му е ясен.

Христо Димитров е съсобственик на Планекс Холдинг. Роден е на 7 октомври 1958 г. в Добрич. Завършва Строителен техникум в Добрич, а след това Висшето военно-строително училище в София със специалност „Промишлено и гражданско строителство – конструкции”. От 1982 до 1992 работи в системата на строителни войски. От1993 г. е съдружник във фирма „Планекс” ООД. От 2002 г. инж. Христо Димитров е управител на „Планекс” ООД.

Управител е на АГРО СТИЛ ШАБЛА ООД, ПЛАНЕКС ХОЛДИНГ 1 ЕООД , където е и съдружник,           съдружник и управител е и в ПОЛИМИКС СТОУН ООД, съдружник е в ДНМ ОФИС ООД, както и в ПЛАНЕКС ЕООД и в ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД, а в ПЛАНЕКС ХОЛДИНГ ЕООД    е едноличен собственик на капитала.

Та това е „дървения нож“ на ТАКА НАРЕЧЕНИЯ варненски бизнес срещу Боко Тиквата и ГЕРБ.

„Мноооого бил известен, всички го знаели…“, вика ми един мастит варненски бизнесмен, на което се смея с глас и го питам: „Кои всички го знаят, бе? Нормалните хора, които гласуват, или ВИЕ, дето впрягате уж 5-6 хиляди корпоративен вот ваши работници и си мислите, че те гласуват както им кажете, ама нанай!?!“. Той вика, аааа, знаят го всички.

Ташак, музика и „бизнес вести“ от бизнеса на Варна.

Не на последно място, особено важно е да отбележим, че въпросният Христо Димитров е масон, разбира се, той кой не е масон от бизнесмените, дето масонството го имат като „клубове по интереси и менкане на сделки и кинти“. В коя ложа ли? То у нас бъкат масонска ложа до масонска ложа, а във Варна се разцепиха и само дето не се изтрепаха, така че няма значение точно в коя, но АФЕРА, се сещате, че ще я разбере одма.

Всъщност, истинската цел е не Христо Димитров да бие Портних, важната цел е така наречения бизнес във Варна да вкара общински съветници, че да е баш групата в Общинския съвет, чрез която да се налагат или спират /според интереса, който клати феса!/ решенията.

Туй е истинския пиниз в упражнението „варненския бизнес издига кандидат кмет за Варна“.

На ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ВЪВ ВАРНА ОНИЯ ИМ РАБОТИ СА ТВЪРДЕ НЮ-НЮ, ДЕМЕК, КЪСИЧКИ, ДА ВОДЯТ ИСТИНСКА БИТКА ЗА ВАРНА И СРЕЩУ КОРУМПИРАНИЯ МОДЕЛ НА ГЕРБ.

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ВЪВ ВАРНА хем УЖ се ръбят на Боко, хем обаче гледат да я карат усулсикиджийската, щото нали после пак ще реват за поръчки, разрешения за строителство и де каквато далавера се сетите.

Тук, във Варна, нито един с пари няма никога да заложи на някой читав, на някой честен, на някой истински можещ да разсече корупцията, защото волно или неволно, всичките така наречени варненски бизнесмени са овъртолени в корупцията без значение кой точно е кмет. Който и да е, те все ще си го накупят.

Всяка Варна си заслужава измекярите.

И понеже Варна, както обикновено, НЯМА НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА, АФЕРА ПРИЗОВАВА ВАРНЕНЦИ – НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА НИКОГО!!!!

ОСТАВЕТЕ ГИ ДА ПЕЧЕЛЯТ С ПОЗОРНО НИСКИ ГЛАСОВЕ!

НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НЯМА КОЙ ТОЧНО ЩЕ СПЕЧЕЛИ – ВСИЧКИТЕ СА В ОБЩАТА ДАЛАВЕРА! ВКЛЮЧИТЕЛНО И „ВЪЗРАЖДАНЕ“, ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ ПОДВЕДЕТЕ. Който е от Варна знае защо.

Ако някой си мисли, че в бъдещия Общински съвет листата на бизнеса с тази на ГЕРБ няма да резнат китки, значи не е от Варна, а от на майната си, като прибавим Гуцанчето, дето винаги е вътре в далаверата чрез своите с БСП, като турнем и Възраждане на Коцето, дето на местно ниво все е в джаза и той, картинката е пълна.

Масонът Христо Димитров от … Добрич. Един от Добрич имахме, че и още куп добрички … по куп шефски постове.

Полето знаете какво ражда. И тука във Варна, градът превърнат от морска столица в кочина, ги дундурлика, за да е по-вкусен корумпирания … тиквеник.

Веселина Томова

«