Публикувано на 19.06.2022 / 18:30

ТАШАК, ЛУНА И ВЕСТИ ОТ „БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗХОД“

Без коментар.

Освен един: така става, когато ти е важно да изкласиш от „зелен чорап“ до „политик“. Тюрлю гювеч.

„Нов проект“ да става, и да сме винаги в джаза с НАТО напред, понеже „България е НАТО, НАТО е България“.

Ташак, Луна и вести от „Българския възход“.

Afera.bg

Коментари 39 за
“ТАШАК, ЛУНА И ВЕСТИ ОТ „БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗХОД“”

 1. Всички се надприказват и нищо по същество.
  Като се има предвид, че България е единствената страна в света с Велико народно събрание – изводите са за вас.
  Да сте чували някой политик да отвори тази тема ?
  Няма да чуете, защото от Иванчо Хаджипеткович (ако не го бъркам) участвал в решението за Левски и след това е във ВНС та до днес едно и също .
  Славун ни продъни ушите за мажоритарен избор, а се оказва невчастник. Няма такъв еднокамерен парламент с мажоритарни избори.
  Много хитро обаче Симона Велева в студио Х и по-късно при Славун каза , че Петко в едното предаване, а Пенчо в другото били решили за двукамерния парламент. Тази, която и тя докторИЦА по конституционно право не каза какво са решили Славейковците за интернета
  Много професори и доктори по конституционно право а внасяме и доматите
  Тарикатски Светльо Иванов в 120 минути по БТВ на 3.декември. 2021 г каза ама много между другото как си представяме сенат, в който на първия ред са седнали Пеевски, Суджука и нам кои си още. Ей тоя Светльо голяма работа бре
  Аз си го представям както при избора на Пеевски за шеф на ДАНС за един ден или както Ескобар депутат за кратко. Ама пропагандата на Светльвци няма таван.
  Сенат с по двама сенатори от област . От Варна двама, от Силистра двама и от София двама, но с условие последните поне три години да са живяли в областта, а не сегашната система да припкат като пчелички.
  Долна камара с пропорционален избор и също с отседналост минимум три години. Сега всички се заселиха в София и гордо представят бай Ганчо и баба Пена от Долно Нанагорнище

 2. Щом ветеринарният техник,представящ се за ветеринарен лекар( Данчо Бончев б еее з висше образование) е в екипа на новия проект,е ясно че ще има мръсни пари за тази партия.Дънката,Петьо плевенския и джованито ще дават пари по стара схема на Бончев. Нали като беше началник на варненския БОП ,тия посочените му направиха безплатно къщата в София.Заради дрогата през митницата.

 3. Допълнение към поста на Докузов
  20.06.2022 в 8:22

  ….за да ги объркат….

 4. ОФ, некрофил долен, да ядеш пастет на Лун@ от пи4ката и мляко от Янев да сучеш !

 5. Сън не съм спал.
  Обаче го излових -др. Отечествен фронт преди 10 ноември е бил Комунистически кулак !
  По неговите думи, семейния му годишен доход по ония времена бил 10 000 лева.
  Тамън един апартамент на година!
  Което към настоящия момент прави 70-80 000 евро ,нали?!
  Или осъвременено -по 3 000 евро месечна заплата на него и съпругата му.
  Значи,ето защо реве по комунизма,той …
  Комунистически олигарх.

  Венсеремос.

  1. Сигурен съм, че ОФ са го уредили в някой борд и кърти кинти и за умрелите.
   Едно време братът на седесарката Екатерина Михайлова участваше в 28(двадесет и осем борда).
   Този изрод 0фееца е същата бира, алчен и одъртял, а в младостта си е бил някъде в комсомола, на щатна длъжност, т.е. ибрикчия на БКП.

  2. Тоя безумния БКП-трол с болната логорея изглежда като да е бил на сами старта на лазенето си по стълбицата на партийния гарантиран успех в зората на 1989 година и поради некои всеобщоизвестни обстоятелства си е останал завианги нереализиран паритен другар-ръководител. Май е ропуснал и втори златен шанс – да се пребоядиса на „демократ“ като мнозинството от младите надежди на ДКМС, че даже и дъри номенклатури от БКП, в духа и попътния западен вятър на „новото време“. Та на другарят несбъднато-ОФ много му се иска да се върне това време, за да стартира най-накрая порпуснатия партиен шанс в успешното ниското лазене по пътя за издигане на некадърни, но амбициозни нищожества. На другаря „комунист“ OФ и цялата му рода – пoлoв по-здрав от Павликени!

   Послепис: Възможно е и просто да е някакво извраетно келеме от провален заради „демокрацията“ стар червен номенкратурен род. Но диагнозата в главата е една и съща.

 6. Десет милиона на ден някой си слага в джоба? Бахмааму. А аз още не мога да намеря пари сапун да си купя. Отивам да се хвърлям от Аспаруховия мост.

 7. ПЪЛН ТАШАК. СЪБРАХА СЕ ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ.
  САМО ТЕ ЛИПСАХА , ГЮВЕЧА СЕ ЗАФОРМЯ.
  ВТАСАХЕ Я ВЕЧЕ,ТА Я ВЪРЗАХМЕ МАРА.

 8. 2 основни извода от резултата от изборите във Франция:
  1. Левицата се завърна към голямата френска политика.
  2. Глобалистите са загубили монопола си върху властта.

  1. Чудеса на завоите.
   Настоящият министър на здравеопазването на Франция загуби на последните парламентарни избори от ивоарката Рейчъл Кеке, която работи като чистачка в хотел.

   Кеке е от лявата коалиция, като стана известна след организирането на 22-месечна стачка на служителите в хотелите, настояващи за по-добри условия на труд.

  2. Другарят ОФ – комуниста с бетонната глава и железни м*де, съратника на поп Андрей, коминтерновеца с доказани геронтофилски наклоности, като научил за загубата на Еманюелчо, решил веднага да замине във Францата със задачата да прави износ на революция, и да опервази на М@карон капиталистическата булка.
   Успех, другарю!
   И дано да не се върнеш!

   1. Ааа тук съм тук съм мухльо неграмотен .Франция не ми е приоритет .Революция ще правя тук във България ,за да изметем такива плашипутарници като теб от Българската земя .И никога повече да не се появявате на този свят .Ти си боклукът на родината ми и със такива отрепки като теб трябва да се отнасяме със нулева толерантност .И последно да те питам Абе ти хуй имаш ли че като те гледам си пълен хемафродит ,по скоро си грозен и пъпчив пендерас .

    1. *ят ми можеш да го намериш на две места.
     Отначало провери на м@йка си в п*тката, а ако не е там, тогава е второто място, т.е. на жена ти в устата.
     Приятен ден, л@йнарино !

 9. Куцо, кьораво и сакато се е втурнало за кокала, не останаха хора да работят! Кой ще ги храни толкова много политици? Не знам дали има друга държава с толкова партии на глава от населението? Бюлетината на изборите стана два метра!…

 10. Свиркаджийки в България има почти толкова, колкото са и мравките.
  За тази прослойка е важно да се определи от каква подгрупа са духачките:от група А или от група Б, т.е. дали духат безкористно(група А), ей така, от любов към спорта или користно(група Б), което често се случва в политическия живот.
  Примери: Курнела на Иван Мавъра, Елена на СерГей, Меги Пръмова- на Симо Мадридския и на Барозу, партизанската внучка Лила Бойлера и Р.Бъч. на Боку Тиквата, Петя Турбото на Боку Тиквата, Гуглен@ на Кир4у Простото и редица други „героини“ на гълтането на семенна течност.
  Това са най-фрапиращите случаи на доказани духачки и спеrмогълтачки, използващи уменията си за лично облагодетелстване в сферата на политиката.Има стотици други на ниво МС, НС, министерства, агенции, отдели и т.н.
  Такива прахосмукачки струват прекалено скъпо на българските данъкоплатци!
  Само една министърка-минеtчийка струва годишно на данъкоплатците 84000-85000 лв.
  Данни за Гуглен@- 13690 лв. месечно ( 164 289 лв. годишно без ДДС ) от ББР и 50 000 лв. годишно като началник на кабинета(бардака) на Кир4у.
  Проста курвентия-минеtчийка, шефка на дирекция получава не по-малко от 25000 лв.
  За покурорки, съдийки и други чернодрешковци и червенодрешковци сумите са около 40000 лв. за година, а конституционни съдии-минеtчии и онези от ВСС получават по 120 бона годишно без премиите и други благини като служебно жилище и служебен автомобил.
  Сметнете, моля, че тази цялата пасмина, плюс служби, ченгета и армия е 600 000-620 000 души и ще ви стане лошо, че вашите данъци отиват за удовлетворяване на нуждите на тези кърлежи, годишно около 7 млрд. лв.
  И накрая ще ви кажа следното: духайте колкото си искате, но не на всеки и не безплатно!!!

  1. Резултатите от ду.ането са катастрофални в последните 20-тина политгодини.
   Факт – народна немотия, умирачка на всяка крачка, чуждоземни мераци по нашенските сокаци и прочие.
   Та освен спеrмата ду.ачките изпиват и мозъците им лидерски.
   😉

  2. А бе пендерас че по голям свиркаджия от теб има ли във България .Я отивай да го духаш сополив ,щото си се превърнал на жив спермояд .Айде залягай под водата и почвай да ми го духаш пендерас долен .

  3. Абе спермояд от това което си го написал нищо не се разбира .Ти си бил и много неграмотен бе .такива безсмислени думи си изредил че ти се чудя на просия акъл как си могъл да отделиш толкова време за тъпотиите си .И последно вашите данъци ,ами твоите данъци къде отиват бе тъпанар неграмотен ,нали и те отиват при свиркаджиите дето с ги изредил .Или ти не плащаш данъци на тая държава . А бе я отивай да го духаш под вода и не се занимавай със дейности дето не са за твоят изкуфял мозък .

   1. На Боко Тиквата да нъци не плащам, защото не искам да му храня курвите и такива като тебе- озверели индивиди с бетонни глави, писали доноси против майките и бащите си.
    Да ти сер@ на бекапейската физиономия, некрофил долен!
    P.S. И не плагиатствай от моите шедьоври, изрод комунистически!
    Напъни си мисловният орган, т.е. г*за, с който мислиш!

  1. За тази уста и челюст на г-жа Луна се иска много смелост да и го довериш орално.
   Все едно. че го даваш на алигатор да духа.
   Вариантите вероятно са два:
   – Янев е смелчага и не го е страх;
   – на Янев не му пука къде го слага.

   1. тъй-като е джендерал, при това от кохортата на руменчо отански – троеморски предполагам, че по-скоро не му пука, поредният импотент – и да му го взема луна геройски загиналият ще му останат ордените и пенсийката, няма какво да губи! 🙂

   2. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

    Споко! Тя е вегетарианка и месо за храна не употребява.И още нещо пич ,оф е дама и двамата много ме кефите.Яд ме е когато се карате.

  1. Ако продължава да издърпва и опъва все тъй силно нагоре кожата си към конската опашка, накрая на лицето й се опасяваме какво ще се появи.

 11. Дали ще му прави Луна или Ралица свирка му е все едно на ген Янев. Разликата е че Луна няма да му иззема функциите и да взима решения от негово име. Тъй че за добро е че младата духалка сама се махна

 12. Вече втора седмица откак основната тема , или поне една от основните е купуването на депутати.Що приказки се изприказваха що епитети се налепиха “ продажници “ боклуци “ „предатели “ и всякакви такива.Но защо никой не погледне от къде идва това зло , как така то е възможно.Еми отговорът е много прост – от самия парламент.Много години минаха за се усети парламента ида вземе някакви мерки с които да спре „политическото номадство „.И какво направиха – еми типично по български половинчати мерки които до никъде не доведоха.Е , правилно забраниха на отцепили се от своите парламентарни групи депутати да отиват в други парламентарни групи , ама само това не стига.Този въпрос трябваше да се реши радикално- щом не си избран като независим депутат , напуснеш ли парламентарната си група , веднага напускаш и парламента и на твое място влиза следващия в листата.И именно за това нямат право да ревът да не казвам като какво за какво.Проблема те не го решиха и то защо – ами знаят ли кога и как ще се възползват от възможността да си напазарят гласове.Таке е – в Рим по римски.Надявам се , че коментара ми няма да бъде изтрит заради “ много бързо коментирате “ .

 13. Няма да се повтарям и потретвам за тия Радевци и Яневци що за военни са били.Мнението ми е супер негативно по отношение на тях.Нагаждачи,подлизурковци и кариеристи.Това че са генерали нищо не значи.Пауни с пера.Да повериш политика на такива е опасно безумие.Те нямат подготовката за това,знания. Тия движения&нови партийки без история и опит са като тежистите за дънно ловене на шаран. Ако ги питам кого представляват ще чуя същите тъпотии.Те нямат база. А само интересчии.Така държава не се води.Мисленето им е ден до пладне.Поредният американски проект за отвличане на мишоци. Отсвирвайте ги!

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   Званието генерал девалвира.Какъв генерал е лилипута-джудже гнома или редника гяуров.Това са големи ташаци.

 14. Платените селяни от Родшилд,Сорос инемските фондации
  закриват 1350 г. дуржава.Тово дори не е колония,територия
  а се е превърнала в гробищен парк на САЩ.

 15. Мургавелкото от Поповица Нахиления дебил НАТО е България си намери чепик по мярка в лицето на мургавата Луна ..Като две капки боза са.Мангали та дрънкат..

 16. правилото, което се прилага у нас: на власт се допускат само хора, които са в релация / поединично или съвкупно / с някое от трите П – Престъпник, Психопат, Педераст…

  1. Вземи да ми обясниш какво означава „Българската“ дума РЕЛАЦИЯ?Нещо Българският език напоследък нещо ми куца.

  2. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   П- тата са 4 -проститутки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>