« Върни се назад Публикувано на 06.02.2011 / 18:42

Татяна Дончева: Тези, които направиха „Галерия” сега пускат СРС-тата!

 

 

Татяна Дончева наблегна, че размера на контрабандата е катастрофален и властта в момента е зинала уста да я консумира. Според Дончева през целия преход точно сега контрабандата е най-голяма и на върха и стои върха на държавата.
„Онези, които направиха „Галерия” при тройната коалиция са същите, които сега правят това със записите. Има фиктивен доклад от анонимен източник, по него е закачен В. Танов – това е схемата. По същото време в ДАНС правят дело и търсят нещо. Какво търсят? Ключовият проблем е защо са изтекли СРС-та. Има хора, които по този начин протестират срещу своите началници. Няма служител на ДОТИ, който да редуцира записите, без заповед на своите началници.Цветанов има собсвен свят и не се интересува от околния свят.” Коментира Дончева. Според нея Алексей Петров нямал нищо общо с изтичането на записите. Тя го защити леко пресилено като каза, че Петров бил в затвора тогава, когато са събирани тези разговори. „Според мене той просто се ползва тези записи.”

Според Дончева голяма част от медиите били зависими, тъй като приходите от реклами идват под покровителството на държавата.

Afera.bg

«