« Върни се назад Публикувано на 04.03.2021 / 17:42

ТАТЯНА ДОНЧЕВА СЕ КАНДИДАТИРАЛА, ЩОТО ЩЯЛА ДА ПОПРЕЧВА НА ЛИЦА ДЕТО НЕ БИЛИ ОТ ГЕРБ, АМА БИЛИ НА ГЕРБ, И БИЛИ ПО РАЗНИ ЛИСТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН“. РАЗБРАХТЕ ЛИ НЕЩО?

Татяна Дончева се кандидатирала, въпреки че приказвала, че няма да се кандидатира, щото така щяла да попречва на хора, които били на ГЕРБ, пък били в листите на други партии, включително можело да има такива и в „Изправи се! Мутри вън!“.

Татяна Дончева, очевидно добре чела публикации в медиите, рече очевадното, което отдавна АФЕРА пише, че много подозрителни лица имало уж от опозиционни партии, пък те били на ГЕРБ.

Здрасти, че бързам.

И затуй се кандидатирала, че да попречи на таЙзи хафа.

Как ще попречи, ни Цветанка Ризова пита, ни Дончева рече. Карай да върви.

Дончева вика, че имало куп лица навсякъде на ГЕРБ, ама и думичка на обели колко лица има на Шиши и на ДПС по „опозиционните партии“. А колко от тях са в „Изправи се! Мутри вън!“ – дали там не са точно в тази линия, акордеон свири, майка плаче и Арман рецитира, а?

Татяна Дончева вика, че нямала нищо общо с поправката „Ванко 1“ и който каквото искал нека си говорел.

Цветанка Ризова попита защо Мая Манолова е ходила при Васил Божков, Татяна Дончева отговаря защо била ходила Севда на Боко при Божков и се прави на ударена за Мая Манолова. Цветанка Ризова, разбира пак пропуска да настоява да пита, щото тя каквото е чула туй не е пропуснала.

Дончева вика още, че целта им била „да прескочат изборната бариера“ и да разплетат спец.делата. Как щяло да стане тя нямало до обяснява, щото била много компетентна и го била правила вече. Цветанка пак пропуска да пита кога го е правила и как точно.

Кой  ви финансира, все пак попита Цветанка Ризова. Кой да ме финансира?, изръби се Татяна Дончева, нямало да прави плакати. Да де, ама тя говори единствено от ПЪРВО ЕДИНСТВЕНО ЛИЦЕ И НЕ СМЕЕ ДА СПОМЕНЕ НИТО МАЯ МАНОЛОВА, НИТО „ОТРОВНИТЕ“, а Цветанка Ризова ПАК пропусна да настоява да пита – ОТКЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ, КОИТО ПРЪСКА МАЯ МАНОЛОВА С „ОТРОВНИТЕ“ В КОАЛИЦИЯТА.

Не, че не знаем откъде. То и куцо, и кьораво, и сакато вече почна да вдява КОЙ дава кинтите.

Afera.bg

«