« Върни се назад Публикувано на 19.01.2024 / 9:18

ТАРАШАТ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАРАДИ УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! ОТ МЕСЕЦИ ЧЕНГЕТАТА РОВЯТ ДВАМА ХАКЕРИ, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА ЕДИН, СВЪРЗАНИ С БОЖКОВ! ПРЕЗ 2023 АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ПЪТУВАЛ 2 ПЪТИ ДО ДУБАЙ. ПРЕДИ СТРЕЛБАТА С ГРАНАТОМЕТ ПО НЕГО БИВШ ДАНСАДЖИЯ, СЕГАШЕН СЪВЕТНИК НА ПРЕМИЕРА, ДАВА НА БОЖКОВ ИНФО СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ

Тази сутрин ченгета от СДВР и ГДНП влязоха в имоти на Васил Божков, като по телевизиите контролирано бе пусната информация, че е свързано с разследването по убийството на Алексей Петров.

От месеци ченгетата ровеха връзка на Васил Божков с убийството на Алексей Петров. Такава връзка лъсна покрай скандалния хакер, назовал се „Емил Кюлев“, който поддържаше сайта „Магаданс“, в който месеци преди убийството на Алексей Петров по брутален и агресивен начин атакува Алексей Петров.

Хакера „Емил Кюлев“ бе разкрит далеч преди убийството и от самия Алексей Петров, за което АФЕРА информира. Има обаче следи, че хакера „Емил Кюлев“ е аватар и лице на истински сериозен Хакер, свързан с Васил Божков. „Емил Кюлев“ атакува и „Лев Инс“ докато Алексей Петров бе жив, изнудвайки за пари.

От известно време сайта на хакера „Емил Кюлев“ е свален от интернет пространството.

Изключително знакови бяха посланията в „Магаданс“, последното от които бе това, на което бе публикувана старата парола на телефона на Алексей Петров:

Знаково е и обстоятелството, което разкри АФЕРА още преди месеци, но заради разследването премълча досега е, че през 2023 година Алексей Петров е имал две пътувания до Дубай.

Преди време единствена АФЕРА информира и че преди стрелбата с гранатомет срещу Алексей Петров, дансаджията В.М., който сега е съветник на премиера Денков, под диктовката на един от менторите си, е предал на Васил Божков информация от ДАНС по разработка, която е била работена в ДАНС за съпричастие на Васил Божков с покушението срещу Манол Велев. Тази преписка е работена по сигнал на Весела Лечева и в проверката е участвал Алексей Петров. Разследването не е открило нищо конкретно за съпричастието на Божков към случая, но преписката е копирана и изнесена към Божков умишлено от враговете на Алексей Петров в ДАНС, за да насъскат Божков срещу Петров.

Приживе Алексей Петров видимо даваше вид, че няма драма с Васил Божков, но беше категоричен, че знае кой точно е логистирал поръчката срещу него за стрелбата с гранатомета. И този някой е свързан със спец.службите.

Afera.bg

«