« Върни се назад Публикувано на 28.08.2021 / 10:01

ТАМ Е ПАРАТА, КОЛЕГИ!

Някой трябва да обясни на джурналистката с бяло сако от Нова ТВ, че трябва да изслушва пациентите си, а не да ги покрива с неподправената си харизма на новоназначен прокурор от Кюстендил. Щото аз много добре разбирам, че на тази намръщена и нереализирана балканска нимфа, изключително много й харесва да вее в ефир своята съскаща дикция на изнервен мармот, но идеята на интервюто все пак е да чуем пациента, а не нея.

В случай обаче, че тя толкова много търси присъствие и ефирна изява, не виждам нищо лошо от следващата събота въпросната джурналистка да бъде пускана да танцува по бельо на екран, докато съответно пациентът й отговаря писмено на въпроси предварително подготвени от секретарката на Киро Домусчиев. Така, и балета ще е доволен, и мастурбиращите граждани задоволени, и политическата класа реализирана.

Ех! А едно време кви джурналистки имаше! Криви, с ябълки, с характер! Всички трябва да се учим от професионалистки като Илиана Беновска и Бойко Василев. Щото висшият пилотаж в тая работа е, не от 100 въпроса да зададеш 101, а да не зададеш ни един! Там е парата, колеги. В танците е парата…

Васил Петев

«