« Върни се назад Публикувано на 16.08.2021 / 21:23

ТАЛИБАНЩИНАТА У НАС. ЛЪСВАНЕТО НА ЗАДНИЦИТЕ.

Талибанщината у нас продължава с пълна сила.

Ние също сме с временно правителство. Притеснявам се, че като временно, ще стане постоянно.

Днес продължава лъсването на задниците.

КСНС произведе не една и две новини. Интересните според мен са свързани с опита на Румен Радев за пореден път да игнорира Парламента, което Румене, прави изключително лошо впечатление. Този човек трябва да е сигурен, че ако продължава в този път, който е поел, изборите за втори мандат ще станат за него голгота. Така изглеждат нарисувано уредени нещата, лесни и изпълними с приятелите от американската талибанска държава, но го уверявам, че нищо подобно няма да стане. Намираме се в положение на обръщане на не една и две каруци. Няма да кажа защо.

За втори път ще похваля Калинка Митева, абсолютно неочаквано за мен, тя прояви втори път правилен рефлекс и си позволи да заяви, че Президента няма право да игнорира Парламента и да отнема законното му право да обсъди и приеме актуализацията на бюджета. Браво Калинке, ще те харесам накрая и ще започна да те подкрепям! Ако продължава в този път, да се стреми към правилно управление на България, със сигурност ще я подкрепям.

Сега внимавайте!

Актуализация, та актуализация! Продъниха ни ушите Харвардската двоица светци как нямало да има пенсии за хората без тях. И какво се оказа? Че актуализираме премиите на енерготалибаните КЕВР, купуваме още ваксини, значи актуализираме ваксоталибаните и трябва да заделим пари за да се платят присъдите срещу КЕВР за решенията им. Има и други причини за актуализация на бюджета, но тези са основните. И така, кажете ми кои от посочените са пряко свързани с народа и неговите нужди? Защото аз виждам само уреждане делата на КОРПОРАТИВНАТА РОДНА И СВЕТОВНА СРЕДА, нищо повече. А да, станало дума и за пенсиите, ама за октомври, а преди него за септември нищо не се казало. Нонсенс.

Предупредих, че оттук нататък Радев и любителите на свети Служебното ги чака постоянна гербталибанска атака на всяка крачка заради свети Киро. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

Завършвам с това, че в 30 годишната история на Прехода няма по-голям гаф от назначаването на този човек за министър. Питате ме какво лошо бил направил. Аз не видях нищо добро да е направил, може би гледаме различни държави, различни министри и различни управления.

Анастасия Гешева

«