« Върни се назад Публикувано на 13.08.2021 / 8:55

ТАКИВА „СТРАТЕЗИ“ ИМАШЕ И ИЛИЯ ПАВЛОВ, И „МУЛТИГРУП“. И ПОМНИМ КАК ПРИКЛЮЧИ.

По думите му президентът показа, че може да се справя в трудни ситуации. „Виждаме една хронична неспособност на парламентарно излъчените политици да управляват както трябва. Проблемът е от години. Дали обществото ще прецени, че трябва да се търси кардинално нов път, ще стане ясно, след като се види дали могат да бъдат оползотворени последните оставащи възможности“, каза още Маринов.“

Песента на ГЕРБ, драги ни „гуру“ на Радев и компания, още изобщо не е нито свършила, нито е изпята, за огромно наше съжаление. ГЕРБ изобщо не си отишъл, за да не се връща.

Нещо повече, цялата администрация си е там, където си е, а прехваленият от теб, драги ни „гуру“, президент и неговото служебно правителство, върнаха де що стар компрометиран тип имаше, както и де що се сетиха от третия ешелон на ГЕРБ, благодарение на „превъзходното“ кадруване на Узунов и Копринков.

Президентът още изобщо не е финализирал „показването как може да се справя в трудни ситуации“, освен да бродира собствения си личен интерес за втори мандат и да коленичи на Херо Мустафа. И „кардинално новия път“ чака парафа на американското посолство, на което сте се надупили всите „стратези“, белким ни обуете всички в зелени чорапи.

Такива ми ти работи.

Е това е „стратегът“ на Румен Радев.

Такива „стратези“ имаше и Илия Павлов, и „Мултигруп“. И помним как приключи.

Afera.bg

«