Публикувано на 27.05.2022 / 21:21

ТАКА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА МАЙМУНСКАТА ШАРКА ОТ НЯКАКЪВ MONKEY LAWYER ХАДЖИГЕНОВ!

Разбрах, че при Цветанка някакъв monkey lawyer, наречен Хаджигенов, сравнил закончето на Кирчо и Асена за междуведомствен орган, оглавен от м-ра на финансите, който уж наподобява „Магнитски“, с операция срещу организираната престъпност по времето, когато бях министър, а гостът на Цветанка е кретал да завърши някакво право в който и да е университет, само не и в СУ.

Така се разпространява маймунската шарка. Като си неподготвен, а ползваш голямата си уста да се правиш на политик, белким излъжеш някой неизлъган още клиент за съмнителната си правна кариера.

Та да повторя за адресата: онова беше операция срещу мутрите. С чието име ти влезе за един месец в Парламента. За първи и последен път.

Богомил Бонев

Коментари 13 за
“ТАКА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА МАЙМУНСКАТА ШАРКА ОТ НЯКАКЪВ MONKEY LAWYER ХАДЖИГЕНОВ!”

 1. Не ми било Хаджигенов ,
  Най-ми било БОЯДЖИгенов !
  Тоя винаги е бил въздух под налягане , така , че дотук нищо ново.
  Кофтито е , че за Арман Бабикян имах малко по-добро мнение …
  Ама явно съм се лъгал .

 2. Доказателство, че за някои автори е по-добре да бъдат четени, но не и показвани по телевизията и особено в закостенялата и изветряла „Панорама“: един досега симпатичен анализатор на вестник СЕГА.

 3. Вероятно скоро в класациите за отвратително същество ще се появи нещо от рода на : хибрид от чернодробен метил, гол охлюв и от глист от л@йно на промяната.
  Разправят, че Гуглена си била бракувала пи4ката по настояване на Минд(ж)а Петкова.
  Вярно ли е?
  По един черен *уй за Кокорчо и за Боко Тиквата.
  Зелен *уй за Тримореца.

 4. Възроди се КРУМЕ СТРАШНИ ,
  направи от тиквите им чаши!

  1. Съмнявам се и за това да стават, но съм с двете ръце да прави опити безброй.
   Пане празни управленски – „елитни“ тикви дал Бог в нашата родина и направо може да отвори завод.

 5. Очевидно:
  През миналата година ни плашеха с Ковид, през тази година ни плашат с MONKEY-шарка.
  ВАНГАуване: през следващата година ще ни плашат с просто чума.
  Освен това обърнете внимание на разликата. Ако има зараза в Китай, значи китайците са изяли някакви боклуци, но ако заразата е в ЕС – европейците са „таковали” някакви боклуци.

 6. Предложеният от Кирчо и Асенчо закон, освен че е абсурден има за цел да притъпи и отвлече вниманието на народа от важните неща, които са поставили от Козяк на двамата идиоти и да предизвика дискусии. А тези неща , които са абсолютен диктат, са бързото ни съгласие с приемането на Македония в ЕО, и вкарването ни като добитък в еврозоната. Предложеният закон разбира се дава оръжие в ръцете на двамата бандяги. Ако и сега няма реакция и тези не бъдат изхвърлени от правителството, не им бъде потърсена веднага сметка за похарчените пари и взетите заеми, ще поемем най грозната ХРАЧКА върху лицето си като народ и ще приемаме всяка форма на изнасилване, каквато се диктува от Козяк. Ще ни съсипят като абсолютните хайвани в Украина, а могат да ни направят и ФРОНТОВА държава.

  1. За 33г. населението доказа че е съгласно да бъде ползвано за сексуални удоволствия на наглосаксонците. Тези от останалия народ, дето не сме съгласни изглеждаме като скопени и неспособни …………………… Така че си заслужаваме всички божии наказания, без значение дали се казват кирчу, кокорчо, мутрю, серГей, мунчо, куРнела, мадридски шмекер ……….

 7. Хажигено, погледни маймуняка и се виш на кво преличаш. Само че маймуняка се къпе за първи май и за девети и не смарди толку. МРЪСНО ЛАЙНО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>