« Върни се назад Публикувано на 11.10.2021 / 21:57

ТАКА РАБОТИ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА НИ ТЕРИТОРИЯ И ПРИ БОКО ТИКВАТА, И ПРИ РУМЕН НА ГЕНЕРАЛ ДЕСА. ВСЕ ЕДНО И СЪЩО – ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ И БЕЗОТГОВОРНОСТ

Толкова ли е трудно за разбиране, господа!

Дори корабът „Вера Су“ да потъне напълно и товарът му да се разтвори в Черно море с всички последствия – пак всичко ще бъде „под контрол“. Всякакви калинки-недоносчета ще ви го гарантират от телевизора. Държавните институции все ще са си свършили перфектно работата, а проблемът на давещия се кораб е проблем на самия кораб. Така работи евро-атлантическата ни територия и няма никакво значение дали я управлява боко тиквата или румен на генерал деса. Все едно и също – пълно безхаберие и безотговорност.

Погледнете внимателно какво се случва около вас с широко отворени очи и ще видите все потъващи кораби. Нищо друго. Но…, важното е, че всичко е под контрол! Дори военните ни пилоти, единствени в света загиват и изчезват във времевия континуум под пълен държавен контрол. Пък и в болниците е същото – масова смърт, но под контрол. И тотална държавна, експертна, политическа и управленска немощ. Поредна национална катастрофа.

Както се пееше: Потъваме, потъваме бавно… неусетно почти,

много видимо аз, по невидимо ти.

Ще се събудим ли? Или този път ще умираме в съня си?

Николай Марков

«