Публикувано на 12.01.2021 / 11:59

ТАКА НАРЕЧЕНАТА ОПОЗИЦИЯ, ДЕТО ВСЕ НЯМА ПАРИ, СЕ СКЪСВА ДА ХАРЧИ ЗА РЕКЛАМА ВЪВ ФЕЙСБУК. 250 000 ЛВ. ЗА 1 ГОДИНА СА ПРЪСНАЛИ „ДЕМОКРАТИТЕ“

Здравейте,

Нали знаете, че вече свободно може да се види колко харчат политическите субекти за реклама във Фейсбук, чрез инструмента „Библиотека с реклами“: https://www.facebook.com/ads/library

Прилагам ви скрийншот (но можете и сами да влезете и да видите) от харчлъците на Демократична България. Партия без субсидия… Общата сума е 250 000 лева.

Това е отчет за последната година и нещо.

Поздрави,

Йоана Иванова

Бележка на АФЕРА:

Прегледахме и някои други така наречени опозиционни субекти колко харчат за да рекламират постовете си във Фейсбук, вместо да завладяват аудиторията с автентичност, сърце и дух. Иначе, ако ги питате, всичко е от „дарения“ и цепели и стотинката на хората, които ги „даряват“:

Коментари 14 за
“ТАКА НАРЕЧЕНАТА ОПОЗИЦИЯ, ДЕТО ВСЕ НЯМА ПАРИ, СЕ СКЪСВА ДА ХАРЧИ ЗА РЕКЛАМА ВЪВ ФЕЙСБУК. 250 000 ЛВ. ЗА 1 ГОДИНА СА ПРЪСНАЛИ „ДЕМОКРАТИТЕ“”

 1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Влязох в Брошура.бг и срещу мен цъфна лика на бившата подлога на Мутрата хр. ивановбл – търси си застъпници.
  Гнус!

 2. Мая от ЛЕГНИ БГ и крачетата вдигни от къде пари за реклама ,разходки из страната, плащане на сътрудници, доста пари е събрала от околовръстното, откачалкта парцала! После на дарителите криминали ще прави поправки в законодателството Ванчо 1 и Шишко дето го предложи , а иначе няма тъмно минало чиста като сълза, със стари кърви нов бардак искат да правят

 3. Т.н. „опозиция“ в България живее в симбиоза с управляващия индивид-хищник, който е на върха на хранителната верига.

   1. Те -управляващи и опозиция, родени в родилния дом на брежневско-живковския социализъм, верен наследник на сталинско-димитровския комунизъм, окрадоха и крадат живота ни, принуждавайки децата и внуците ни да работят в чужбина, диктуват ни какво можем и какво не можем.
    Е, всичко си има мярка, таваришчи, пишман лейдис и джнтълмени!
    Точката на кипене вече е достигната и дори най-простите хора разбраха, че вие сте ненужни.
    Какво е това, неуважаеми управляващи и „опозиционери“, отрочета и кандидат членове на партията на Георги Димитров,на Вълко Червенков и на Тодор Живков?
    Нахалство ли?
    Едва ли!
    ГНУС е това, изедници проклети, ГНУС!!!
    Къде сте тръгнали вие, управляващи и „опозиционери“ да се правите на добри приказни героидемократи- на европейци, либерали, републиканци с насраните си задници на възпитаници на ленински институти в Москва и АОНСУ в София, вие, да, именно вие „демократи“- бивши тайни агенти на компартията, с професорски и научни звания дадени ви в някой кабинет с портретите на Г. Димитров и Т. Живков?
    Как бързо избуяхте в България като плевели след 1989 г., разбирайки отлично, че трябва да заграбите народното богатство, което преди се управляваше от дядовците и бащите ви.
    Накичихте се с разни примамливи названия и имена, и лъгахте, лъгахте народа с обещания за красив живот, вашта кожа продажна!
    И продължавате да правите това отново, но с извъртени задни части към Брюксел и Вашингтон, и с извършване на тайни орални услуги към Изтока.
    Не е ли така, неуважаеми Борисов, Станишев, Нинова, Ив. Костов, Симеоне Кобурготски, Каракачане и хиляди други като вас със сърца от метал и пусти души?
    Повдига ми се, когато изписвам имената ви, боклуци недни!!!
    Всички вие сте за бунището и нямате право на живот!

 4. Когато дойдат Демократите по домовете ви ще има Нов Възродителен Процес. Либералфашистки.

  Лидерът на Европейската народна партия и бившият председател на Европейския съвет бяха посъветвани от колегите парламентаристи да вземат друго име, за да не бъдат свързани с американския президент Доналд Тръмп, аналогии с които могат да повлияят отрицателно на стойността на акциите в Европейския парламент. Съответната резолюция беше приета от депутатите с мнозинство.

  „Познавам Доналд Туск като отговорен политик. Сигурен съм, че той е уважаван и във Варшава, и в Брюксел, но днес настъпиха тектонични промени. Изправени сме пред нови предизвикателства, така че ръководителят на най-голямата партия в ЕС просто трябва да избягва асоциации с престъпника Тръмп. Мисля, г-н Туск, вие сами разбирате отговорността, която ви се възлага и се надявам да вземете решение, което няма да хвърли сянка върху Европейския парламент и Европейската народна партия “, каза Шарл Мишел, председател на Европейския съвет.

  Самият Доналд Туск увери колегите си, че разбира цялата отговорност и е готов заради успешната си кариера да смени името си на едно от другите полски имена: Джон, Майкъл, Колин или Хилари. Ако лидерът на Европейската народна партия няма време да смени името си и да направи нови документи в рамките на 10 дни, той ще трябва да напусне поста си.

  1. Ха-ха-ха! В кой свят живеят и каква реалност обитават тези?!? Може би „Нова Швабия“ или нещо такова. 🙂
   За първи път чувам за Шарл Мишел- честно! И за да съм в тон с изказването му, ще кажа, че не е зле да помисли дали не петни името на забележителния лидер на френския народ Шарл дьо Гол…
   /P.S. Дядо Иван да се яви веднага и да не отсъства от дебатите, моля! ;-)/

   1. За да не се мъчи и харчи за да раздалечи тектоничните плочи между Канада и САЩ момчето Трюдо да помоли Путин да засади няколко Топол-ки там. Тези наистина са шизофреници.Всичките.

   2. Мария, Дядо Иван загина убит от свободата на словото в този сайт, както много други знайни и незнайни герои! Сбогом, бъдете здрави!

    1. 🙁 Не разбирам…Поне се надявам, че духът на дядо Иван ще се въплъти в ново име (т.е. ник).
     Леле, ами ако и бачо Кольо изчезне?!?

 5. Със сигурност има доста пострадали от ХУНТАТА, които с удоволствие даряват пари на опозицията.Ама да питам:Откъде са МИЛИОНИТЕ на Цецо ПИПОНА с които регистрира партията си?!….ОТКЪДЕ?! Някой пита ли, разследва ли?

  1. Е как от КЪДЕ, от тъщата……..Нали така казаха КПКОМПИ и прикриватурата – цецо е НЕВИНЕН! …..Ние верваме на институциите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *