Публикувано на 24.05.2022 / 14:39

ТАЗИ ПЕРСОНА Е ОБЩОДЪРЖАВНО БЕДСТВИЕ И НАЦИОНАЛЕН СРАМ

От интервю на Кирил Петков за „Ди Велт“ научавам нещо ново – премиерът бил смаян, че 20% от българите все още подкрепят Русия…

Аз също съм смаян от заблудата му за процентите подкрепа.

Не 20, а поне два пъти по 20 са българите, подкрепящи Русия, защото добре знаят причините за войната – както огромната отговорност на НАТО, чието разширяване на Изток принуди Москва да реагира, така и саботирането на Минските споразумения от Зеленски и украинският терор над руснаците в Донбас и Луганск.

Смаян съм от бясната русофобия на Кирил Петков, издаваща мизерно историческо образование и срамна липса на геополитическа визия и обща култура.

Искам обаче да видя, а това ще е скоро, как моли руснаците за газ и как се отрича от собствените си клетви срещу „бензиностанцията с ракети“.

Тази персона е общодържавно бедствие и национален срам.

Велизар Енчев

Коментари 28 за
“ТАЗИ ПЕРСОНА Е ОБЩОДЪРЖАВНО БЕДСТВИЕ И НАЦИОНАЛЕН СРАМ”

 1. Кирякът е малоумен. Това на всички е известно. Би трябвало да изрази учудване, че само 20% от населението в България не поддържа Русия, а не да твърди обратното само, за да се хареса на запад. От Запада не све видели нищо добро. Това са страни живеещи в условията на задоволеност, благодарение на това, че изпомпват ресурсите, човешки и природни на слаби страни като нашата.

  1. Нашата страна не е слаба – има обективни условия да е богата, но няма услвия да е назависима. В съюз със Запада сме обречени на пълно обезличаване и на практика, в крайна сетка, на унищожение.

  1. Дано има повече „нагаждачи“ като него и по-малко кирчовци, пасита и т.н.

   1. В голяма грешка си, ако си мислиш че енчо е различен от дебила.
    Няма по-малък и по-голям престъпник. Престъпника си е престъпник, както и националния предател си е национален предател. Това че енчо вменява някакви си полумантри на гласуващите за червени педали и не псува православието като помака сюлейман пУси не го превръща в герой.

 2. Г-н Енчев , при цялото ми предишно уважение към вас , кога казвате истината или какво е вашето мнение !?
  В петъчното ви предаване направихте толкова много русофобски внушения , че сега не знам на кое да вярвам !?
  Освен това от време на време пак продължавате да величаете президента – Мунчо , който тактиса тези недоразумения на власт !?
  Не ви харесвам вече , не , твърдо-не !

  1. Тази скапана-мръсна паплач от БСП-БКП се подиграва с лявата идея и няма нищо общо с чистите комунисти. Често и просто джендър-рептили, които си връткат зЪзЪ по често от вентилатор.
   Изродите за заченати интернационално и много обичат джендърхалифата, защото там законно има платени длъжности като доносник срещу народа и родината си – точно както мааалко по-открито играят ДБ.

   Отечествения фронт да се изкаже по темата като специалист все пак, аз съм монархист и мога и да греша.

 3. Брутален лъжец,лъже нагло дори по чуждите медии. Много добре знае,че бг,които подкрепят Русия са мнозинство. Точната бройка може само да се предполага.

 4. Енчо когато официално си скъсаш партийните билетчета БКП/БСП ще те призная за родолюбец.

  1. Вие си харесвате Боко, нали!? И той антикомунист като вас!

 5. Хора, пуснете си веднага Нова Телевизия. Ще има мятане на ръце.

  1. Трябва да разберем тези хора курс по невролигвинистично програмиране ли са изкарали, или някакъв друг курс по мятане на ръце. Трябва да се даде награда за обучителя, много е добър, обучил е здраво учениците си.

 6. Процентите за подкрепа към Русия са 80.Киро още съвсем малко време ще важничи,докато хранилището в Чирен съвсем пресъхне и прясна газ от никъде няма да потече.Остава му да краде от сръбските тръби,както правеха украинците.С нефта ще е също много драматично,като спрат рафинерията и ще почнат да докарват готови рафинирани горива с жп цистерни на баснословни цени.За киро е важно да грачи по Русия като черен гарван на комин,казали са му ,че без това не може,трябва да дава пример,пък каквото ще да става.

  1. Имаше още един, който пляскаше руснаците, но в крайна сметка отиде да преподава известно време в московска висша икономическа школа. Става въпрос за г-н постна пица.

  2. Твоите проценти са най достоверни за Русофилите във България .Това е истината .

 7. Енчо летописеца на затриването на България, в което правителството подкрепяно от него и неговият преЦидент участват.
  Енчо бе, ти прави агитации за мунчо фърчилото и дебила кирчо, сего що се правиш на ощипана мома?
  Енчо бре, твоята любима партийка, не е ли в синергия с дебилите на кирчу и ристю квадратните гащи?

 8. Г-н Енчев,

  Няма да видите Киро Простото да се моли на руснаците за газ, защото като дойде това време (а то ще е скоро), той ще е в Канада с откраднатите народни пари.

 9. Не съм съгласен с някои неща в коментара относно Киро. Това нещо не е „персона“, а ИНДИВИД, и не е „общодържавно бедствие“, а ТОТАЛ ЩЕТА. За „национален срам“ съм съгласен!

 10. Уважаеми г-н Енчев,
  Чудесна статия, поздравления! Само че има една малка подробност – Кире Простото си има своя причина да е такъв яростен русофоб и да е толкова изпълнителен и лоялен към САЩ.
  Чисто и просто янките са го гепили яко за мъдете с видеокомпромати – видео материали от gang-bang секс партита с участието на мъже и жени и хомосексуален привкус. Като се казва – дива порно оргия и с много от „белото“…
  Те и Мунчо Шпаклата го държат с подобни компромати, ама това е друга тема. Държат и Боко Тиквата, и Корнелата , и Мая Галева-Общата, и много други от т.нар. БГ-елит.

  1. Хайде сега! В сравнение с компроматите за техния адренохромо-политически „елит“, посещаващ „райски“ местенца- като островчето на Ъпщейн например, нашите са като непорочни девици…;-)
   (Г-н софиянец, това достатъчно брутално ли беше?)

 11. Аз не съм „смаяна“ от К.Петковото „смайване“. Имам странното чувство,че в главата му има чип със запаметени готови фрази.Отвори устата си и се излива водопад от думи- не на място,побългарени от английски език,неправилни изрази,несъгласувани по род и число и т.н…Да не забравяме, че по-голямата част от образованието му е плод на западната образователна система,която е различна от нашата.За общата му култура мога само да гадая- да предполагам,че е на ниско ниво.

 12. „Ако си традиционалист изучаваш английски. Ако си прагматик учиш руски. Ако си футурист изучаваш китайски. Ако си реалист – изучаваш Калашников.“

 13. И аз в момента гледам „Най-добрият човек, когото познавам“. Гледала съм го сигурно 20 пъти. Няма такива артисти. До 89-а бяхме почти деца и не излизахме от кината, театрите, операта, зала „България“, оперетата и книжарниците…. Велко Кънев и Георги Русев ми бяха съседи. Толкова скромни и възпитани хора от тогава не съм виждала!
  Бог да прости истинските хора и таланти! Щастлива съм, че ги познавах!

  1. О страхотен филм със Невена Коканова , Григор Вачков и цялата друга група от великолепни артисти , .Самият филм го има и във Ви Бокса -7 ,гледал съм го десетки пъти .Ами како да кажем за филма сбогом приятели със Владимир Смирнов ,също така великолепен филм https://www.vbox7.com/play:2bf6a4f55c,, https://www.vbox7.com/play:5c94d31a9d и Момчето си отива https://www.videoclip.bg/watch/1280491_momcheto-si-otiva-1971-celiyat-film

 14. Гледам в момента по БНТ „Най-добрия човек, когото познавам“ и си викам, как да е.а майка му от държава на честни хора и предатели се превърнахме на държава от предатели? Как истината изчезна от живота ни и бе заменена от изкривената действителност? Как бе майка ви да е.а убихте всичко искренно и настанихте нови ценностти, които нямат нищо общо с българщината! Как сменихте ПЕПА НИКОЛОВА с Херо Мустафа?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>