« Върни се назад Публикувано на 26.05.2021 / 13:05

ТАЕН АГЕНТ ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ: „ГОТВЯТ ГРАНДИОЗНА СХЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ И ПОДСЛУШВАНЕ! СКАНДАЛА ПО ВРЕМЕТО НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ТОВА, КОЕТО СЕ ГОТВИ СЕГА! В ДЪНОТО Е БИСЕР БОРИСОВ & РАШКОВ

Служител съм в агенцията за подслушване и като такъв се страхувам да посоча името си. Въпреки всичко искам България да знае, че Бойко Рашков и Бисер Борисов подготвят грандиозна схема за следене на хора и подслушване с насочени микрофони. Двамата ще наложат пълен контрол над важни хора в това число и политици, и кандидати за депутати, но забележете от БСП, ДПС, ГЕРБ и партия Има такъв народ. Борисов подготвя своите хора в службата за да изпълнят задачата му, като им обещава постове и пари. Защо тези партии попадат в полезрението на двамата, може да намерите отговор сами.

Всички бъркате като дрънкате по медиите, че Борисов е изнесъл информация за работата на службата. Той му я даде само, че на електронен носител. Даде му списъци с хора, които са работили и по които е работено, номера на дела и преписки, както и вида на подслушването, дали е на прокуратура или на друга служба. Скандала по времето на Йовчев е нищо в сравнение с това, което се готви сега.

Какво се случва в двора на МВР  само може да гадаем. Още не влезнал в кабинета си, Бойко Рашков привика Борисов за да се провери за подслушвателна техника служебния му кабинет, както тези на заместниците му и гранд дамата на скандалите Фичерова.  Дълбоко предан и лоялен на новата временна власт, Борисов незабавно още на 12 май след обяд изпраща напълно незаконно екипи  да прочистват кабинетите в министерството. Въпреки, че неясен остава въпроса Кой, Как и законно ли е разрешил всичко това, екипи от няколко служители повече от няколко часа проверяват министерските кабинети за устройства свързани с подслушване. За да не остане никаква следа от всичко това, всички вътрешни камери на МВР незнайно как не записват, а уж са поставени за да гарантират сигурността на тайните в държавата. За да овладеят държавата и процесите в нея Бисер Борисов и Бойко Рашков по време на срещите се разбират за организация с цел подслушване и най-вече проследяване на противниците на властта, както казва Рашков. В замяна на услугата за подслушване Рашков обещава на Борисов висок пост при овладяване на държавата. Всички вие се заблуждавате ако мислите, че Рашков получава  доклади и справки по легален път за дейността на службата за подслушване. Всички данни за подслушване свързано с последните пет месеца, Борисов е предоставил на Рашков, но забележете – НА МАТЕРИАЛНИ НОСИТЕЛИ или на прост език флашки.

В службата се носи мълва, че приближени до Борисов служители са вече ангажирани със задачата да организират незаконно подслушване на хора от Герб, БСП, ДПС, Има такъв народ при бъдещите избори за да може информацията да се използва от Рашков.

Но, но има една малка подробност, в момента се умува как да са отстреля Китов, тъй като той се върна на работа и на Борисов му е малко трудно да изпълнява поръчките на Рашков незабелязан.

Изпращам Ви този сигнал защото искам да кажа, че тиражираната информация за подслушване до момента е с цел да бъде отклонено общественото внимание и Рашков, и Борисов да реализират новия бръмбъргейт.

За това, че информацията е вярна ще се сетите всички вие след два месеца.

Таен агент в службата за подслушване

Поздрави.

Бележка на АФЕРА: Писмото е подписано с име: „Румен Дионисиев“

«