« Върни се назад Публикувано на 12.05.2022 / 16:11

СEГА РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА? И ЗА КАКВО СМЕ ИМ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ. ЗАЛОЖНИЧЕСТВО В ПОЛЗА НА ТЕРОРИСТИ!

Понеже живеем в демокрация и сме лишени от правото да имаме свободен достъп до информация, бих искал да ви споделя някои неща относно продължаващата война в Украйна между НАТО и Русия. За славните украински лъвове, които се описват медийно в две състояния – контраатака или изтегляне, моля да забравите временно! Те никога не са победени в битка, нито пък има на света армия, която може да ги победи.

Истината, поне според моите информатори от мястото на събитията, ама не от мястото, където няма война и са изпратени нашите „журналисти“, нещата стоят така. На Източния фронт истинската украинска армия не разполага с нито един натовски патрон, нито имат такова въоръжение. Лекото им въоръжение са древни руски пистолети, стари автомати „Калашников“ и леки картечници. Защитните им средства са меко казано открития на украинската археология, а тила им на практика не съществува. В общи линии нямат нищо общо с видеоклиповете разпространявани за пропагандни цели.

Добре въоръжени са наемниците, джихадистите и нацистите, но те нямат нищо общо с редовната армия. За тях не важат също конвенциите на войната и те знаят какво ще се случи, когато бъдат заловени в сражения или по друг начин. Относно управлението и използването на високотехнологичните натовски играчки, които най-често летят, операторите им не се намират на украинска територия, нито са украинци. В сравнение с истинската украинска армия всички тези взети заедно са по-малко от 3%. Така стоят нещата на фронта и няма как да е тотална война, защото целите са наемниците и нацистите!

Какво искам да кажа с това?

Никой истински българин не мрази украинците, защото те всъщност са руснаци, хванати в плен на политически и професионални терористи. Точно както сме хванати и ние! Повечето от украинците мобилизирани на фронта са с руско самосъзнание, но ако кажат и дума затова биват осъждани по военновременните закони. Бързата процедура!

Това е скрит геноцид, който реално може да се случи и у нас. Това е и причината за забавянето хода на военните действия, защото руснаците знаят много добре, че срещу тях стоят по принуда в окопите други руснаци – техни братя, сестри, братовчеди, тъстове и приятели. Всякакви.

Този сценарий е най-мръсния и на практика представлява заложничество в полза на терористи!!! Нито един руски войник не иска да прегази милиони свои на фронтовата линия! Иска да ги изведе от там и предпази, но това става много много трудно.

Хайде сега си представете ако това наше престъпно държавно управление на Крил Петков да обяви мобилизация на всички мъже от 18 до 60 години и ни изпрати на война срещу руснаците! Колко от тия хиляди български мъже ще искат да се бият с руснаците? И досещате ли се какво ще стане ако откажем да воюваме – полеви военен трибунал и смърт чрез разстрел. И защо? Само защото тези, които ни изпращат на война са национални предатели и целта им е братоубийствена война.

Не американци, англичани и франзузи да умират в бой, а славянските православни народи да се самоунищожат. Който откаже да убие брата си – разстрел. Незабавен, неотменим и наплно законен разстрел!?

Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им ние, българите.

Николай Марков

«