« Върни се назад Публикувано на 15.07.2021 / 12:11

С ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ НА РАШКОВ /& КАЦАРОВ/ РАБОТЯТ ЯКО ЗА БОРИСОВ!

Всъщност, изобщо няма и за какво да пиша това за ПОРЕДЕН ПЪТ, тъй като ми е ясно какъв вой, плювни, псувни и ругатни ще настанат откъм овчедушния възторг на овчедушните, които предпочитат да живеят с илюзии за пореден „месия“ или „герой“, но няма да съм аз, ако не го кажа в прав текст, с името си.

От първия ден на това служебно правителство, за което лична отговорност носи Румен Радев, съм казала позицията си за нарцистичния, кух откъм всякакви РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, но пък охотно рецитиращ и бълващ дърварски пиар – Бойко Рашков.

С циркаджилъците си, които НЯМАТ НИКАКЪВ РЕАЛЕН ЕФЕКТ, а са по-тъпи мероприятия и от тези, които правеше Цветанов, този нарцистичен рецитатор единственото, което прави е да … работи в полза на Борисов, превръщайки го в жертва.

Този нарцистичен тип, за който лична отговорност носи Румен Радев, Пламен Узунов, Николай Копринков и всите масони, „зелени чорапи“ и сие, вместо да РАБОТИ СЕРИОЗНО по чекмеджета, кюлчета, пране на пари и корупция, свързана с ГЕРБ, сътворява идиотски циркове с претоплени манджи от преди 12 години, от които и на идиотите в правосъдната система им е ясно, че нищо няма да произлезе.

Този нарцистичен тип, говорещ като жена от пазара, вместо да вади очи на Борисов и компания, му изписва вежди. И Боко умело отразява вдигната му топка.

Другият уникум – здравният министър Кацаров е далеч по-прагматичен, той пък с цената на всичко и на всяка цена бърза да набута де що кадър от костовистко време има, размахвайки балтията уж колко далавери имало. Доказателства и да няма, важното е костовистите да се върнат на бял кон.

В случая с мракобесното „елегантно“ чегъртане на шефа на варненската болница „Света Анна“ – с отменяне НЕЗАКОННО на спечелен конкурс и обявяване на нов конкурс, който ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕ СПЕЧЕЛЕН ОТ ДОБРИНМИТЕВИТЕ- ИВАНКОСТОВИ КАПИИ във Варна, това не само не е „връщане към държавността“ и „прозрачност“, и „почтеност“, но е отвратително политическо користно злодеяние. Вежливо одобрено от ментора на случващото се – Румен Радев.

Само ако си овчедушен, немислещ с главата и сърцето си, а със задника си, възторжен глуповато викащ „ура“ на Радев и правителството му, можеш да одобриш всичко това.

Това не сама не е никаква ПРОМЯНА, това не само не е ПОДМЯНА, а СВИРЕПА ВОЙНСТВАЩА НЕКАДЪРНОСТ, ПОДПЛАТЕНА С КОМПЛЕКСАРСКА НИЗОСТ, която води единствено до тъпа саморазправа.

Истинският широко скроен човек, истинският професионалист, истинският интелигентен човек, никога няма да избива собствените си и партийни комплекси чрез властта, която има, за да набута де що има войнстващ бездарник за шеф, или за да твори от тъпи по-малоумни пушилки, вместо да заковава с истински доказателства извършени престъпления.

За цялата тази омерзителна боза, представяща ни се като „успешно“ служебно правителство, ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ носи Румен Радев. И ще си плати цената.

Очевидно в неговия „изумителен“ екип, никой няма и акъл за две стотинки, за да провиди как с всички идиотии, които вършат, откровено работят за Бойко Борисов.

На ахканията и овчедушните възторзи на феновете на льотчика и компания може да се разчита до време и до кривата круша. След това идва времето на отрезвяването, когато под лицемерието и лъжите, ще лъсне истинското лице на Радев. Онова лице, което масони,  Херо Мустафа, Иван Костов, Соломон Паси и вся остальная обгрижват.

Веселина Томова

«