« Върни се назад Публикувано на 11.11.2021 / 16:38

С ПЪРВАТА ДОЗА СТАВАТЕ ВСЕ ЕДНО ОТ ЛАМАРИНА, СЛЕД ВТОРАТА ЧУГУН, А СЛЕД БУСТЕРНАТА СТЕ ЧИСТА ВОЕННА СТОМАНА. НАНОБОТИТЕ В КРЪВТА СА ЗАДАДЕНИ В СОФТУЕРА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО

И такааа.

Нещата свързани с ваксините не са толкова сложни, колкото си мислите. Инжектират ви смес с неясно за вас съдържание, която на мига ви прави метален човек – почти безсмъртен. С първата доза ставате все едно от ламарина, след втората чугун, а след бустерната доза сте чиста военна стомана, годна за производство на далекобойни оръдия „Круп“.

С това сме полезни на американците и германците, защото на тях им трябват суровини за производство на свръхкачествени стомани и няма нужда да умираме само като обикновени хора. Всеки погребан човек – парче легирана стомана. Даже и нещо повече.

Освен това, в кръвта ви влизат милиони наноботи /микроскопични роботи/, които оглеждат отвътре органите ви и докладват чрез GPRS връзка на единен световен център какво виждат. Всичко се записва. Някои от тях дори чуват мислите, желанията и мечтите ви, затова вече няма тайни за световното правителство.

Абе работата е сериозна, макар, че никой не е предвидил българската намеса и как се възползваме от тази работа с ваксинираните. Ако те са комунисти, например, малко преди изборите се подава сигнал от телевизионната кула към наноботите на всеки комунист и когато стигнат пред машините за гласуване, вместо за едни те гласуват за други. Най-често гласуват за тези, които са зададени в софтуера на американското посолство. След като гласуват, те вече не помнят какво се е случило в изборната стаичка. Бяло петно.

Последната функиция на наноботите е да причиняват все едно тромби и след това знаете  – инфаркт или инсулт. Това е само ако не се подчините на програмите, които инструктират наноботите, което пък значи, че сте тъп като ряпа.

Така поне ми се иска да бъде, защото другото е да ни тъпчат вените с конски фъшкии и пак да мрем, но като конски мухи. Или като винарки-еднодневки. Това си е глупава смърт.

Николай Марков

«