« Върни се назад Публикувано на 13.05.2023 / 21:39

С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ, НЕПОДЛЕЖАЩ НА КОНТРОЛ, НЕ СЕ ОТИВА ДА ПАЗАРУВАШ, А ДА ИЗНАСЯШ ЦЕННОСТИ! И ТО В ЮАР, КОЯТО СЕГА Е В САНКЦИОНЕН РЕЖИМ! БРАТ – МАСОН МЕДЖИДИЕВ ВЕРОЯТНО ПРАЩА НЕЩО НА ЛЕЛЯ СИ ВЕСКА МЕДЖИДИЕВА. ПРАВИТЕЛСТВЕН САМОЛЕТ Е НАЙ-ДОБРАТА ЛОГИСТИКА ЗА ВНОС –ИЗНОС НА ВСИЧКО ПРЕСТЪПНО! КАКО СИ, „ЗЛАТЕН“?!

АФЕРА на 13.05.2023:

Тъй като съм пътувал с правителствен самолет през Правителствения вип „Авиоотряд 28“ на летище „Враждебна“ в София, подчинен пряко на Председателя на МС (днес е – Гълъб Донев)!

Там (в ЮАР) не се ходи с правителствения самолет, който не подлежи на никаква проверка (особено на превозвания багаж), за да си пазаруваш скъпоценности, а се отива, за да се изнасят такива.

И то в Държава, която сега е в санкционен режим, заради подкрепата ù към Русия.

Радев е първият Държавен глава от НАТО и ЕС, посещаващ ЮАР след войната срещу Украйна от 24-ти февруари м.г.

А пък и неговият здравен министър и негов брат-масон Меджидиев вероятно праща нещо на леля си Веска Меджидиева, а може и обратното – тя на него.

Правителствен самолет на държавно посещение е най-добрата логистика за внос – износ на абсолютно всичко – нормално и престъпно.

А пък ако има и кацания (предвидени или непредвидени) „за зареждане“ или „за смяна на гума на колелото на колесника“ в някои специфични дестинации на Африканския континент – „пей сърце“.

(Х)айду(т/к) без поп не може!

Какъв оправдателен повод?! – Откриване на български православен храм!

Много се погрижихме за вярата тук, та затова я изнасяме и на т.нар. развиващи се страни от Третия свят. Какво благородство?! Каква висша проява на мисионерство и българщина?!

Отврат!

Како си, „Златен“? Добро?

Добри ученици сте на Боко, двамата с „Шефа“ си. И той така пренасяше.

Това е голямата причина за т.нар. пътувания за „Пренасяне на Благодатния огън“. Запалените фенери се поставят в цинкови контейнери с отвори за въздух и се отварят и затварят само първо в Тел Авив в дипломатическия бус на Българското посолство в Израел и след това в зала на Правителствения вип в София. К’во има друго в контейнерите, аллах керим.

Колко са и кой взема преценка – за това никой не знае.

Ст. Стоянов

«