« Върни се назад Публикувано на 02.03.2023 / 9:46

С ПОДЛЕЦИ И ЛИЦЕМЕРИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ! И КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО СЛЕПЦИ ЗРЯЩИ ДА ВОДЯТ? КЪДЕ, БЕ, ГОВЕДА!

С подлеци и лицемери не се преговаря! Като с терористи.

Довчера яростно отричаха да са гласували „за“, на второ четене на ЗОВС. Не било вярно, било груба манипулация на соросоидите. Винаги друг е виновен /по системата кой ми ака в гащите/ и този дежурен виновник няма как да не е от ЦРУ или личен приятел на Сорос.

Това е нивото на свещения прабългарски идиот, който е заченат в „камилско яйце“ и си мисли, че е птица.

От вчера опорката е нова, защото насраните им задниците лъснаха – прозряли били ползата за бълграската армия. Леле. Ти да видиш какви прозрели къртици се родили по нашите земи. Сляпородени ама прозрели някак нещата – срещу нещо, разбира се.

И къде се е чуло и видяло слепи зрящи да водят? Къде, бе, говеда!

Избори. Какво избираш ти, бе, глупак?

Да си съгласен и да съучастваш в играта на смърт, организирана по политически дневен ред и ръководена от стройна мафиотска система, означава само едно – ти нямаш инстинкт за самосъхраниние. Нямаш и достойнство!

А това се случва на индивиди, които са изградили личната си крепост от пясък и не съзнават колко лесно ще се срути върху тях един ден и как ще бъдат погребани от собствената си глупост. Но такива видове заслужават съдбата си, защото много други чисти души изгубват мечтите и живота си, заради нездравата и болна амбиция на оскотелия дух.

Колкото ме разберат, толкова! Другите отдавна са мъртви.

Николай Марков

«